C.Hu's Tankar

Då var de måndag igen då, och vädret suger som vanligt!
Grått och trist, blåsigt och allmänt skit! Funderar på att köpa ett stort kort eller nå liknande och sätta upp på sovrumms fönstret så när man kollar ut tror man att det är fin väder och blå fin himmel. Vore nått det.
Är så usel på att blogga nu, men har huvudet fullt med en massa annat så har inte tid att sitta vid datan. Men ska helt klart bli bättre på det när allt börjat lösa sig!

Är allmänt less nu, varför måste livet vara så svårt?
Måste ta bort larry, han har fel i sköld kötteln eller hur fan de nu stavas, plus att han har sjuka astma attacker och nu har han även börjar pinka inne, och det har han aldrig gjort förr! Det är ju ett tecken på att han inte mår nå bra. Men känns iaf inte kul att ta bort sin bäbis! Men va ska man göra? Kan ju inte kosta på ännu fler veterinär besök för tjugo tusen till.. det har jag verkligen inte råd med just nu. Men kommer bli så tomt utan honom. Suck, jävla skit liv!
Varför ska världen vara så orättvis!

Nu börjar Halloween närma sig, jag och V har snart listat ut ett par fina kostymer. Men är så himla svårt att vara på hittig då man måste vara det, så tänker fram och tillbaka hela dagarna nu. Plus att vi tänkte vara påhittiga och ha några roliga lekar när gästerna anländer, men har endast kommit på en lek hittills!
Så är det alltid, när man väl ska göra sig för har man absolut inga ideer....


Ne nu återgår jag till C.S.I.
/ C.Hu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0