Hej hej

Egentligen borde jag sitta och läsa en väldig massa böcker just nu, men det är ju välkänt att jag inte har någon självdiciplin så det får vänta en stund.

Kom fram till pappsen i grisottan igår, närmare bestämt klockan 06:04. Men eftersom min telefon fått något knäpp så hade den inte ställt om ordentligt till vintertid så den ringde kl 4, och sedan somnade inte jag nåt mer. Alls, på hela dagen. Jag ramlade i säng vid halv elva igår kväll och påminde nog mest om en urvriden disktrasa. Snacka om att vara helt slut.  Jag gick mst runt som en osalig ande, vilket säkert retade min kära styvmor till vansinne.

Det gjorde definitift faktumet att jag inte klev ur sängen idag förrän klockan halv ett. Ojojoj, så får man bara inte göra! Jodå, jag gjorde det precis och det gick hur bra som helst. Det var kanske inte bra, skulle ha klivit upp och satt igång när jag vaknade redan halv 9 i morse, men vad tusan jag är ju ledig. Kan man inte få njuta lite då??

Ja hon ska ju åka bort imorgon och inte komma hem förrän jag åker hem igen så jag får väl stå ut några timmar till. 

Nej det verkar luta åt att sätta igång med "läxorna". 

Ciao // ME
 

Sitter på tåget

Gud jag har tappat stinget. Jag hinner aldrig skriva numer. Jag ligger så långt efter med Idol-inläggen att jag skäms, ändå kollar jag varenda vecka! Just nu sitter jag på tåget för en skön vilovecka på pensionat pappa. Dvs jag sätter mig frivilligt och åker tåg i 12 timmar för att ta mig till Lund och sedan gör jag om det 7 dagar senare. Ibland undrar man om det saknas något i hjärnan på mig. Samtidigt, jag träffar farsan kanske 3 ggr per år. Det gör ju att man saknar han lite emellanåt och man gör sådana sjuka grejer som åker tåg i 12 timmar.    

Så nu surfar jag för farmor och farars fikakassa som de gav mig, yey. Lyxsurfing kallas det nog. Så nu sitter jag och nördar på MSN och lite vafstans på nätet. Inser att jag inte har en jävla aning om var jag är. Trodde tåget skulle stanna i Sundsvall, men sphär ser inte sundsvalls Central ut. Antagligen är jag i Ljusdal. Jaja saksamma egentligen. Till Stockholm kommer jag oavsett..

Nej nu har jag inget mer att babbla om..

Ciao//ME

Kan inte riktigt hålla med Emma där..

Jag tycker inte alls det är något fel med att köpa hus, bil osv.
Kan juh kankse bero på att jag är en människa som ingår i det där.
Jag har köpt bil, men det är ju av anledningen att jag måste ta mig fram. Måste ta mig på jobbet exempelvis.
Man blir jävligt les att hela tiden åna bil, det ska passa för den man lånar den av, de ska ha tilbka den då och då.
Men bli så himla begränsad. Inte min grej!

Sen att vi har köpt hus, men varför inte?
Bo i lägenhet är inte det billigaste!! Man betalar fruktansvärda summor pengar!
Sen kan man inte gör som man vill i en lägenhet, jo om man köper den. Men de är juh samma sak som att äga ett hus på sätt och vis, förutom att man inte har egen tomt. Men de vill jag ha, jag vill kunna ligga ute o sola, greja på ha äppel träd osv. Visst då tänker kanske vissa att man är låst på en plats, men de är man juh om amn köper en lägenhet också! Plus att de är juh bara att sälja huset den dagen man kommer på att man vill bo på annan plats eller ort!
Sen att jag älskar inredning och älskar att stöka på o se resultat! Då är de perfekt med hus, tapetsera o stöka på som man vill ha de! Ge hemmet sin egen stil lixom!

Sen de med att städa jag är sjukt pedant! HATAR ATT HA STÖKIGT! Så jag måste städa o ha det relaivt dammfritt. Trivs inge annars, om de ligger saker överallt o är massa äcklig tvätt som ligger o dräller. Ne fy, rent o snyggt. Sen att man inte hinner städa lika mycket som jag skulle vilja att de skulle göras, för man jobbar! Och måste ha tid för fritid där i mellan. Men någorlunda rent ska de vara i mitt hem o omgivning!

Så jag tycker det där är olika, beror på hur man är som person! Hur man vill ha de.
Det handlar ju inte om at vara mer eler mindre vuxen. Eller att stressa!
Man kan ju leva livet vilket fall, de ända som skiljer är ju hur man vill göra de o hur man vill ha de!

Puss & Kram

Catrine

Herregud jag är bara 21

Ibland blir man ju fundersam. Varör har alla så bråttom att bli vuxna? Det köps hus, bilar, fixas och donas åt alla håll. Jag blir rätt trött av att höra om det. Herregud jag är bara 21. Jag har massor med år på mig att bli den perfekta hemmafrun utan damm i hörnen, med 65 blomkrukor med levande blommor i som jag vattnar 2 ggr i veckan, som diskar på en gång, tvättar så fort man har tillräckligt för en full maskin, ja ni fattar grejen. Varför ska jag göra allt det nu? Jag är nöjd med att vara vuxen nog att plugga på universitetet, alltid betala mina räkningar i tid och sköta betygen. Varför denna hets? är man verkligen en sämre människa för att man har damm i hörnen och kan torka ihjäl en kaktus? 

Nu menar jag inte att hylla slarvigheten, att man begöver bli en slusk. Men chilla lite. 

Dessutom håller västvärlden på att städa ihjäl sina barn. Vi har det FÖR rent. Det ger barnen allergier och ett dåligt imunförsvar. 

Nej nu ska jag sluta. 

Ciao// ME  

Pandabebis?

Kom att tänka på en sak fö en liten stund sedan. För ett tag sedan tyckte syrrans kompis att det var lite jobbigt att kliva på tåget pga den snygge konduktören som jobbade. Anledningen; hon ansåg att hon såg ut som en pandabebis. Vi skrattade gott åt detta citat, men nu började jag fundera. Pandabebisar är ju fruktansvärt söta. Jag skulle vara glad om det var så lindrigt. Jag däremot påminner för det mesta mer om Po, pandan i Kung Fu Panda. Det vill säga, fet, lat, rolig, har sjukt taskig kondis och gör vad som helst för mat. Inte en lika smickrande beskrivning. Ibland är det bättre, ibland nästan värre.

Ja vart ville jag egentligen komma med det här? Ja det vet jag inte ens själv. Ni får dra era egna slutsatser.

Ciao//ME

Värsta tönten

Sitter och kollar på Idol. Riktigt bra.. men är fortfarande lite inne i filmen jag såg nyss. Camp Rock, en disneyfilm. Riktigt bra faktiskt men vart fan tog filmkyssen vägen? Det är det sämsta med Disney. Det ska vara så puttinuttigt gulligt att man nästan kräks. Herregud om jag hade den snubben som gillade mig hade jag varit all over him. Jag har iaf kysst honom i slutet. Men inte i Disney inte. Tragiskt. Vilka ungdomar beter sig sådär? Religiösa fanatiker?

Jaja nu ska jag kolla på Highschool Musical 3. Visst är jag värsta tönten?!

Ciao // ME


RSS 2.0