Dagen.

Idag har vi vart på Boda Borg och tanken var att göra något speciellt på en lördag och bränna några kallorier. De vart själv klart tjejerna mot killarna för att än en gång visa att kvinnor regerar! Vi kämpade för våra liv med blodigt allvar. Vi hade överläget länge, men sen tog de in och det vart oavgjort! Även att karln min tappade lappen sin två ggr men hittade igen den turligt nog. Även telefon, bilnyckeln och pengarna hade ramlat ur fickan mer än en gång men de hade han märkt i tid. Ja vi tjejer iaf kämpade på vi och klarade hela elva banor på endast tre personer tyckte det vart starkt eftersom det handlade om mycket styrka! Nu blir det vin och mys med mina underbara!



Stör mig ännu en dag på att '' fallet madeleine'' inte fått någon fart eller minsta lösning! Tycker enbart att de flamsar runt runt runt.. då läser man och man tycker att det verkar vara någon ordning! Men sen läser man igen och då e det tillbaka på ruta ett igen. Kan inte sluta fundera på det! Vet inte vilken så kallade sida jag ska stå på. Skulle det vara föräldrarna som är ansvarig för hennes död eller för hennes försvinnande så vet ja inte vad jag ska säga, kan verkligen inte förstå hur man ens skulle kunna göra så mot sitt eget barn, hemska tanke. Och är föräldrarna oskyldigta lider jag innerligt med dem. Alltså allt är så himla fram och tillbka så man kan inte hänga med i det. Allt är så virrigt så det går lixom inte att tro på det ena eller det andra. För hur man än tänker så kommer det runt om kring tankar! Ne jag väntar bara på att man ska få veta exakt hur det ligger till. det har ju på gått så lång tid. Till och med när vi var på utlands resa i tunisien i Augusti satt det lappar överallt där om henne.
Tycker att falla och saker man barn inblandade alltid är mest rörande.


Ne nu ska jag gå och vara social.

Take care / C.Hu


Påkommandet..

En vännina  till mig berättade om ett väldigt sjukt påkommande under sex akten här om dagen! Det  var så himla roligt så det är verkligen värdigt att ligga med här. Hahah!

Det var så här att hon och hennes pojkvänn var i nedervåningn och hade sex, och hans dotter kom nerspringandes och ropade på pappa. Så de avslutade lite snyggt och oskyldigt. Hon ville att han skulle följa med upp för hon skulle visa honom en sak. Så han gick upp, och väl uppe berättade hon att hon hört en uggla som lät
'' Hooooo ohhhhooo''  men att hon brukade höra den på natten men nu hörde hon den på dagen också. Sen efter att min vännina duschat och så gick hon upp och dottern ville hon skulle följa med in på rummet och vänta på ugglan den skulle snart börja hooo hooa igen. Men  i själva verket var det ju självaste ugglan som satt och lyssnade med henne. Hahahahah.

Var bara så himla komiskt när hon berättade det! Tänk den dagen dottern blivit stor o de kan påminna henne om det! Hahah!

Föresten så är vi stört sköna brudar som delar denna sidan! Som vi hoppas ska bli till erat nöje!

Take care/ C.Hu


IDOL DEL 2

Missade tyvärr kvällens program då jag hade en massa annat för mig tillsammans med familjen som jag inte träffat på 3 veckor. Men säger bara en sak. Tjohoo vi fick bort de sämsta! Fast lite trist med Knut kan man ju tycka.

Så nu börjar det roliga på allvar! Jippie!

Mer har jag inte att tillägga.

Ciao // ME

Date med försökskaninen

Jag var på date idag. Något jag aldrig varit förut. Dessutom med en kille från internet, vilket kändes jävligt skumt måste jag säga.  Jag är en ganska blyg person när det kommer till sådana saker. Eller när det gäller killar i största allmänhet.  Ännu mer skeptisk är jag till internetdating genom att man bygger upp väldigt många förväntningar när man pratar på internet. Om allt från utseende till röst till vad det egentligen ska leda till. Och dessutom kan det ju vara rätt riskabelt.

 Nu blev ju inget direkt som man hade tänkt. Blir det någonsin det? Men samtidigt vart det bra. Det började med att han upplyste mig om att han råkat dubbelboka sig så att vi bara hade en timme på oss så vi gick bara och fikade. Babblade om lite allt möjligt från musik, mode, frisyrer till hockey. Sen delade vi helt enkelt på oss och jag betalade mitt eget fika. Visst det var kanske lite fult gjort, han hade kanske inte ens dubbelbokat sig men tidspressen var ändå skön. Då behövde det inte bli pisamt eller tvingande på något sätt. Det vart ganska lyckat från min synvinkel. 

Om jag vill träffa honom igen? Jag vet inte, det klickade ju inte direkt med dunder och brak. Jag såg nog egentligen det hela som ett projekt och den stackars killen som en försökskanin. Jag ville helt enkelt se om jag vågade, om jag kunde och visst hade det klickat så inte mig emot. Dessutom var han nog inte riktigt min stil heller vilket jag nog fick ännumer bevis på när jag såg honom. Jag tog helt enkelt ett säkert kort och försökte. Lika fult av mig som hans påstådda dubbelbokning. Men nu vet jag ju att jag vågar och kan, så då är det ju bara att fortsätta!

Iaf fick det här mig att fundera på en sak. När man känner sig attraktiv, modig, stolt, glad osv blir man automatiskt mer attraktiv. För alla människor. Även om nu daten inte gav så himla mycket kände jag mig en massa bra saker efteråt och det måste ha synts. En gammal klasskompis som aldrig brukar prata med mig haffade mig på tågstationen så jag fick sällskap hela vägen hem alla jag mötte hemma hos mamma ville prata och någon hade gett mig dagens ros i tidningen. Helt enkelt, det märks när man mår bra! Och även om det nu inte handlade om några potentiella pojkvänner eller så så får man mer upmärksamhet. Tillslut står det en potentiell pojkvän där eller ett trevligt ragg. Det handlar bara om utstrålning. Och det måste vi blyga bara pränta in i våra små hjärnor.

Det var allt

Ciao // ME

Badhusfundering

Dagens sjuka fundering kom när jag var och simmade. Det  finns väl ingen normal människa som kan tänka sig att sätta sig i badhusets duschar och raka benen/underlivet. Men om nu någon skulle göra detta så kommer ju funderingen. Kan man få fotsvamp/fotvårtor i underlivet/ röven?



Svaret på fotsvampen är att ja det kan smitta iaf till ljumskarna. Vårtorna hittade jag inget svar om.


Ciao // ME

IDOL 2007

Idolhajpen är igång igen. Nu har vi tagit oss så långt som till kvalveckan. Det är ju nu det börjar bli intressant. Fast inte lika intressant som när fredagsfinalerna börjar. Man har inte riktigt hunnat skaffa sig favoriter än. Eller ja det där var ju inte riktigt sant. Några har man ju börjat gilla, men jag har fler jag ogillar. Jag gillar t ex inte Tamela, uscha. Jag tycker hon sjunger ganska dåligt eller snarare jag gillar inte hennes röst. Samma sak är det med Michel. Usch den är så ljus och nasal. Och att de som redan åkt ur saknar jag inte ett dugg.

Patrizia och Amanda gillar jag men de måste börja välja bättre låtar. De har en tendens att välja låtar som inte särskilt många kan relatera till vilket kan bli skadligt för dem. Och stackars Anastacia slaktade kvällen låt ordentligt enligt mitt tycke. Speciellt de höga tonerna.

Marie är trots sin bakgrund som Big Brother-deltagare jävligt duktig. Hon skulle nog kunna ta hem alltihop.Och Andreas har en charm som jag tror kommer gå hem hos publiken. Dessutom är han väldigt duktig. Och vilket lyft hans utseende fick när han fick bort den där fruktansvärda lockiga hockeyfrillan. Hockeyfrillan är DÖD, STENDÖD och vi vill aldrig se den igen. På nån! Och ännu bättre blev de när idolstylisterna fick lägga vantarna på honom, då blev han ju snygg.

Sen gillar jag Daniel. Hans uppträdande igår var helt lysande! Som han satte den låten, och det är inte lätt. Där har många att lära!

Knut och Kristoffer har jag inte riktigt bildat mig någon uppfattning om än. Kul med en som är lite äldre iaf. Och Kristoffer kan kanske visa sig vara en riktig stjärna.

Nåt som är lite ovanligt för i år är att det inte är lika många snygga killar med. Och ingen given fjortisfavorit. Mattias är ju iofs väldigt snygg men han är ganska ensam om det. Och han överrensstämmer inte riktigt med Ola och Danny, fjortisarnas tidigare våta fantasier. Han har heller inte samma hårdrocks sexighet som Markus. Han liknar för mig mer Snygg-Erik eller Måns. Knut är ju ganska fräsch för sin ålder men det syns på närbilderna att han levt ett ganska hårt liv. Men han kan nog falla den lite äldre publiken i smaken.
Men allt det kan ju ändras när man bara får "lära känna" idolerna lite mer. Vid närmare eftertanke blev ju Marcus bara sexigare och sexigare ju längre tiden gick.


Ja det var allt för den här gången. Fortsättning följer........

Ciao // ME

Sjuk trött på mode..

Man kan inte köpa en vanlig tjejtiding längre och läsa om ett normalt repotage, istället blir man fullpackad med en massa skitideal och mode om hur man ska klä sig i höst för att vara modemedveten eller hur smal man ska vara för att passa in. Inte konstigt att folk får problem med ätstörningar och sin själv känsla. Förut var det '' blond stora bröst och pinnsmal'' som gällde. Nu har faktiskt silikonbomben försvunnit en del. Men världen är fortfarande så fruktansvärt utseendefixerad så det är skrämmande..
Visst det finns absolut bra saker med mode också, jag älskar att shoppa, men det skulle vara kul att läsa om något annat än kläder och mode i alla tidningar. Viss del mode ska absolut finnas med i tidingarna men de behöver inte vara 40 sidor proppat med bara mode. Då kan de helldre starta en ny tidning som handlar om mode som man kan kan köpa om man är sugen att hotta upp sitt minne och få lite vetande om vad som gäller idag i mode världen..

Take care!


RSS 2.0