Full rulle

Schema är fullt för idag verkligen. Ska åka och träna snart i den underbara vårsolen. Sedan hem till Linda och göra en miljon instuderingsfrågor, hon bjuder på middag tjohoo! Det kommer ta hela dan. Måste göras då vi har frågestund i skolan imorgon och får tentan på fredag.  Som jag vill bli klar med så fort som möjligt eftersom jag ska åka bort! Ska hälsa på pappa lite i Skåneland.. Ska bli kul..

 Så nu sitter jag mest här och väntar på att klockan ska bli 12 och hon ska dyka upp. Jag får väl städa så länge..

Ciao // ME

HJÄLP!

Vilken morgon! Vaknade lugnt och skönt och var ut och rökte. Och dum som jag är går jag naken genom lägenheten för att få tag på lite underkläder, bara för att inse att jag har ca 7 män gåendes utanför mitt fönster.. PANIK! Och i morse var jag ingen vidare syn. Jag gömde mig i hallen, där alla fönster är sådana man inte ser igenom.

Ja undra hur mycket de hann se. Och vad tusan gjorde de där??

Svaret fick jag en stund senare. De plockade skräp i området och är som jag förstått det dagcentrum för utvecklingshandikappade. Då blev jag lite lugnare. Men jag måste nog skaffa mig en morgonrock!

Jaaa nu kommer posten!!!

Ha en trevlig onsdag!!!

CIAO//ME

Underbara lördag!

Ibland är livet underbart! Vem kan motstå en solig vårlördag, vakna när man vill, åka och träna och sedan käka pizza med sina kompisar?? Inte jag iaf.

Har precis käkat lunch, rester från gårdagens middag. Det blev tandoori chicken (fast med kycklingen utbytt mot quorn) med couscous och sallad. Mycket gott. Men vet inte riktigt vad jag ska äta ikäll. Men herregud, hur korkad är jag egentligen det sa jag ju precis, pizza. Haha vilket ljushuvud man är..

Hoppas alla har en lika trevlig lördag som jag!!

CIAO// ME

Våren är här!

Hallelulia det börjar våra sig! Årets första cykeltur har jag tagit idag och det var så sjukt skönt! Solen sken, fåglarna kvittrade och min taskiga kondis höll på att döda mig haha! Precis som våren brukar vara med andra ord! Ja livet är bra ibland. Snacka om att föreläsningen kändes som totalt slöseri med tid! Varenda rast sprang folket ut och satte sig i den varma vårsolen och dyrkade. Och efter 15 minuter var man tvungen att slå sig ner i den mörklagda föreläsningssalen och försöka trycka in LVM lagen. Visst det är sjukt intressant men i det här vädret var inte koncentrationen på topp direkt!

Annars hardagen mest varit lugn.Eller ja beror väl på vad man menar med lugn egentligen. Men mest fixat tråkiga vardagssysslor som att diska. Gud vad jag saknar en diskmaskin! Men det finns helt enkelt inte plats på 25 kvadratmeter tyvärr.

Nej nu ska jag nog faktiskt sova!

Ciao//ME
 

Och vad gör ni?

Har glömt att lägga in lite bilder från festen för några helger sen. Eller ja iaf en speciellt rolig bildserie.



Det var så här att vi under en hård omgång av "jag har aldrig" blev Cissi lite  smått överentusiastisk och välte sitt glas med cider i knät på sig själv. Kavalleriet ryckte in beväpnade med kökshanddukar påhejade av oss övriga med en massa goda råd och skratt för att rädda det som kunde räddas. Kavalleriets insatser såg dock mest  ut som ett avancerat förspel vilket var tvunget att dokumenteras och spridas över världen. Vilket jag nu gjort!

Men roligt hade vi! Även om det ballade ur en aning och var rena drömmen för mäns snuskiiga fantasier ett tag där!

Ciao // ME

Den mänskliga nåldynan

Snön har vräkt ner i fyra dagar nu. Det är så sjukt depprimerande att man bara vill gråta! Jag och Linda hade planerat att börja cykla till skolan i söndags då solen sken, marken varbar och fåglarna kvittrade. På kvällen började det snöa och det har fan inte slutat. Det har kommit någonstans mellan 2 och 5 dm snö. Hela världen är grå och vit och så sjukt jäkla tråkig!

Jaha idag var jag till läkaren. Och blev tvungen att ta blodprov. Jag hatar att ta blodprov!!!! Jag gillar inte nålar, jag vet det är jättesjukt eftersom jag är både tatuerad och piercad. Vilket gör mig lika skraj varje gång. Och för att göra hela saken ännu värre fick jag agera mänsklig nåldyna! De stack mig 5 GÅNGER! För de hittade inte kärlen! Så vidrigt. Jag har två nålstick i vänstra armvecket, ett i högra och ett i varje hand. Jag mår lite smått illa fortfarande och är inte alls på humör för någonting. Huha vilken pärs!

Linda hade iaf bakat världens godaste brownies med vit choklad till mig igår som fungerade lysande som tröstätning, fast jag lovat mig själv att vänta tills lördag! Jaja det är inte hela världen! Så idag led min kropp. Universums träningsvärk sedan monsterworkouten igår, nåldynehistorien och paltkoma. Min kropp hatar mig idag. Men det kan jag leva med. Det var för en god sak. Ja iaf allt utom kakorna då!

Nu ska jag snart sova!

Ciao // ME

Onsdag Kväll

Redan, tiden bara flyger iväg den här veckan!

Har vare så sjukt onyttig denna vecka så det är fan helt sjuk.. Har äte godis, chips, bullar, mackor. Ja allt jag i vanliga fall inte alls brukar göra! Är inte den som brukar små äta! Men har mina ryck ibland och är just nu inne i ett sånt, är så tråkigt väder och så så då äter man en massa onyttigt och glor på tv! GUD VILKEN BRA KOMBINATION!
Eller så inte.. Men men. Ibland måste man få vara onyttig också!

Denna dag har vare axtremt lugn, har inte gjort mycket! Städat och plockat ihop lite granna! Sedan vart de middag och sen iväg och kollade på en bil! Men den var som den var och gubben ville ju ha mer än den va värd! Så blir nog inget av med det!


Gå in och läs på Www.TheWorldByChu.blogg.se


Puss & Kram
C.Hu

Mina pengar =( !!!!

Hej hej allihopa!

Jaha så var ytterliggare en vecka avklarad. Helvete vad pengar det både kommit in och spenderats! Har sålt kurslitteratur för nästan 500 kronor. Men 300 av de är redan spenderade på en tröja som jag inte orkade fota och på smycken!

En butik i stan ska lägga ner, en typ loppisbutik av rätt låg klass. Trodde jag iaf efter första gången jag var in där.. men så tvingade Linda (din elaka sate) in mig där i torsdags för att kolla. Och de har satt ner alla smycken till 10 och 15 kronor styck. Och jag älskar billiga smycken! Så jag har handlat, och handlat, och handlat. Närmare bestämt 11 saker blev det!!!! Och jag är stennöjd!

Jag älskar det för att då gör det inget om nåt händer. Man kan använda de var som helst. Annat är det med "riktiga" smycken för typ 500 kr styck. Vem fan vågar ha på sig det på krogen, då man faktiskt vill vara fin? Inte jag när de billiga är lika snygga!

Så här får ni se resultatet av veckans shopping!

Örhängen!
Såååååå jäkla coola! Jag älskar dem! Bästa köpet!

Så mycket mig!







Armband!






Halsband!






Hihi jag är så nöjd trots ångesten! Hihi!

Ciao // ME

Varför..

..kan inte jag få vinna några miljoner på lotto eller något annat! Varför har inte jag gjort mig förtjänt av det?
Jag har ju varit snäll hela mitt liv... Gaaaaaah!! Vinner knappt 25 kronor på en trisslott jag! Stackars oturs drabbade mig! Suck! Skulle verkligen behöva dom där miljornerna eller miljonen  nu! Har sjukt mycket saker jag skulle behöva ha och betala... men icke !!

Jag kan fortsätta drömma eller skaffa mig 4 olika jobb och jobba 24 timmar om dygnet för att ens ha i närheten av råd!!!  Gud vad positiv man kan låta då! NOT!

Ja ne jag ska fortsätta drömma mig bort om att jag någon gång kanske i mitt liv har den turen att kanske vinna!!!

För vem vet under kan kanske ske?!

Nu borde jag verkligen ligga i sängen och sova, istället sitter jag och kollar på tjusiga bilar på blocket! Kul kul! Men gud vad jag kommer vara trött i morgon istället, men kanske är bra det så kanske man somnar i tid i morgon kväll! Fredag kväll blir det också sova av i rätt tid om man ska orka jobba på lördag! Kommer dock inte vara hemma för en vid halv 12 - 12. Men sen när jag kommer hem ska jag hoppa i säng på stutts!

ja ne men nu ska jag ta och försöka sova lite iallafall så man inte är helt väck i morgon! Har ju stora planer på att det ska röjas ut garderoben, och bara det är ju ett helt äventyr!

/C.Hu

Jag vill ha en bil!

Rättare sagt en Fiat Stilo Dynamic 1.8 så himla fin!!

337021-172

(Bilden är lånad från blocket)

Men detta skulle vara den perfekta Cattis bilen, men inte har jag råd!
Men gud vad jag och den bilen skulle passa bra ihop, finns allt jag tycker en bil ska ha, den är lagomt stor, perfekt helt enkelt! Men de tyckte inte min ekonomi!! Suck!
Geeee miiiig!!!

/C.Hu

Aktiv dödshjälp

Jag har suttit och funderat på döden en del. Inte så att jag vill dö eller nåt, det började med att jag skulle skicka in deklarationen igår samtidigt som jag pratade med farfar i telefon. Och jag började fundera på det här med kyrkoskatten. Farfar redde ut begreppen. Man kan ju slippa den om man går ur kyrkan, och jag trodde att då fick man varken gifta sig eller begravas där. Det sista är sant, man får inte begravas men gifta sig får man. Men då får man betala för allt! Pastor, kantor, lokal mm. Blir rätt dyrt. Och begravningsavgiften kommer man ändå inte ifrån. Alla ska dö och måste tas om hand efteråt. En tanke leder till den andra och på den vägen började jag fundera.

Hur vill man egentligen dö? Självmord, i sömnen, gammal eller ung? Vill man hamna på ålderdomshem? Hur ska begravningen se ut? Kremering eller grav? Spridas eller minneslund? Vi hade en lång diskussion om det här. som jag skulle vilja bli kremerad och spridd över ett hav. Men det måste man söka tillstånd för att få göra. JAg haringen större lust att bli maskmat nämligen. Och minneslund är inte min stil. Och själva begravningen, usch jag hatarbegravningar. De är så ledsamma. Så vill inte jag ha det. Jag vill att folk ska vara klädd i färgglada kläder, attde spelar rock och att folk håller tal och pratar om allt knäppt, sjukt och roligt jag hunnat ställa till med! Och efteråt ska det vara fest! En riktigt jäkla fest med dans, musik och alkohol. Jag ska gå bort med stil helt enkelt!

Iaf nu kom jag av ämnet jag egentligen skulle skriva om. Aktiv dödshjälp! Jag är helt för aktiv dödshjälp! Jag menar jag kan nu medan jag är frisk och kan begå självmord på egen hand alla möjligheteratt bestämma om och när jag vill dö! Ja om inte nåt utifrån hinner döda mig först vill säga. Men om jag skulle hamna i den sitsen att jag inte kan göra det själv, då får jag inte bestämma längre! Skumt!

Och vissa tillstånd, som att vara förlamad från halsen och neråt, få blåsa sig fram i ett jäkla sugrör, eller att ligga som ett kolli på ett ålderdomshem men vara klar i huvudet, eller kopplad till respirator, koma, vad är det för liv? Vill någon leva så? Är det ett liv överhuvud taget? Inte för mig. Herregud då skulle jag vilja dö! Vara ett jäkla kolli som behöver hjälp med precis allt! Inte kunna göra något själv. Nej så vill inte jag leva mitt liv. Då vill jag hellre ha chansen, om den nu finns, men det tror jag att få dö och återfödas, eller vad som nu händer. Hellre det än att tillbringa resten av mitt liv, om det så bara är 1 år i det tillståndet! Men då får jag inte dö, för jag kan inte göra det själv. Hur fel är inte det!!!!!!!????? Det valet borde man få ha.

Okej finns det en rätt okej chans för att jag skulle kunna bli återställd, vakna ur koman eller så, då vill jag inte dö. Men är det kört får nån köra mig till Schweiz , där det är lagligt med aktiv dödshjälp och ta ihjäl mig! Tack så mycket! Om jag ligger i koma och chanserna är minimala att jag vaknar, och jag vill heller inte vakna 20-30 år senare, tro att jag är 20 och vara 50 och hela världen är konstig, nej dra ut sladden.

Sen såg jag på Boston Legal igår kväll, nån skum serie om ett gäng neurotiska advokater och de sjukaste fall som man kan tänka sig oftast. Den är rätt bra. Igår iaf så var det en man som ville bli nedfryst, det vill säga dödad och fryst så att han kanske om tekniken går så långt kan bli upptinad och levande igen. Han var dessutom dödssjuk. Jag kan förstå tanken. Han ville ha chansen att få vara han igen, hitta ett botemedel mot sjukdomen, kunna vara advokat även 100 år framåt. Och jag kan förstå det. Det valet. Men frågan är om jag skulle vilja. Ja kanske. Samtidigt vill jag veta vad som händer efter döden. Alla kan ju inte bli spöken. Finns det himmel och helvete? Återföds man? Blir man en skyddsängel? Det vill jag också veta. Men jag vill också veta vad som händer om 200 år.. Vilket dilemma.

Nej nu ska ag nog sova tror jag..

Ciao//ME

Sov dax snart då..

Ska bara se klart världens bästa program sen blir de sova, är nämligen HOUSE på tvn nu, han är så fruktansvärt klockren, hans kommmentarer är alltid så bitska och han har alltid då menar ja alltid svar på tal.
Frågan är ju den om han är lika klockren i verkligenheten också?! Säkert inte!

Denna dag har vare solig och fin, men de hotar med snö i morgon!
Hoppas verkligen inte det! Hatar snö får vara nog av den skiten nu, vill ha sommmmmmmar!!!!!!
Men är väl bara att hoppas på att det är falsk alarm och att det är lika varmt och skönt i morgon med..

Ne nu sa jag sova, ha det bra allihopa!!

/C.Hu

Äntligen vår i luften...

Känns så himla underbart, jag börjar få vår i hela kroppen nu..
Blir så där vårigt busig, börjar längta ännu mera efter att det ska bli sommar. Hängde undan vinter jackan igår. Tyckte det var dax för det nu, lite för varmt att gå runt i dunjacka nu då kanske!!

Nu ska jag laga mat, åter kommer ikväll!!

/C.Hu


RSS 2.0