Födelsedagskalas

Jag har egentligen betydligt viktigare saker jag borde göra istället för att sitta här och nörda. Men jag har inget liv, och de viktiga sakerna bara bevisar det, så jag orkar inte gör det.

Kom precis hem från lillasyster och hennes pojkvän. Andreas passade på att fylla 25 idag. Blev tårta och grejer, så nu är jag speedad på för mycket socker. Dumt, men men så blir det ibland. Trevligt sällskap var det iaf, även om vi hela tiden småtjafsar. Gud vad fin lägenheten blivit iaf. Andreas har slitit som ett djur antar jag med tapetseringen men det lönade sig verkligen. Så snyggt! De har till och med några blommor. Men får systeryster ansvaret för dessa är de snart stendöda. Hon och jag ärvde verkligen inte farmors gröna fingrar. 




Ärligt, visst det är jättefint med blommor i alla fönster, bla bla bla, men vafan vem orkar och komer ihåg att vattna dem 2 gånger i veckan? Jag fattar inte det. Fast det finns ju mycket jag inte fattar. 

Egentligen borde jag skriva klart inllägget om Idol också, men eftersom min familj är lite rubbad var vi tvugna att åka mitt i, och hos syster med allt folk gick det ju inte att höra ett skit. Måste glo igenom det jag missade på nätet och det får bli en annan kväll. 

I övrigt intet nytt. Inte som jag tänker delge er iaf =P.   

Ciao//ME 

Tjejernas Kval

Orkade inte skriva klart igår. Var helt enkelt för trött. Men här kommer det. Kvalveckan är igång och tjejerna öppnade. bra var det! Bagge var tillbaka i humoreliten och Andreas var lika snygg som vanligt. Men är jag och Madde de enda som tänt på hur konstig han ser ut när han ler. Han ser nästan grym ut. Förklaring? Någon?

Jaja tillbaka till Idolenrna. Gud vad glad jag är at jag skrev in stödord!

Viktoria var först ut. Idag såg hn faktiskt mindre ut som Jessica Simpson, Men herregud vad tråkigt klädd hon var! Inget fel egentligen bara jävligt tråkigt. Skulle jag ställa upp i tv skulle jag köra mycket mer fancy än det där. Sedan valde hon en fruktansvärt dålig låt.  Andreas hade helt rätt,  publikfrieri är livsviktigt i den här tävlingen, speciellt nu i kvalet då svenska flket inte lärt känna en än, eller älska en om man inte gjort ett monsterintryck. Vilket Viktoria tyvärr inte hade. Jag tippade redan efter hennes framträdande att hon skulle ryka om ingen annan gjorde bort sig totalt. Så trots att hon är jättesöt var det bara tråkigt som satan. I den här konkurrensen måste framträdandena vara outstanding. Det var inte det här.

LouLou, gud vilket charmtroll hon är! Var det någon som inte skrattade åt hennes komentar om att känna sig som en heffaklump? Jag gjorde det iaf. Och jag skrattade då med henne! Skön inställning har hon. Sedan hade hon helt klart Idolhistoriens fränaste klänning. Såå snygg! Även om jag aldrig skulle kuna bära upp den. Helt rätt låtval,  en medryckande låt som alla känner till, hon gjorde den bra  men rösten var sådär. Hon hade en speciell ton i rösten som skar sig lite lite med låten men annars var det asbra! Och Bagges you go girl, Dela med dig lite hår till mig, så whooa, var såå gay och såå roligt, Hur lyckas han med miner, kroppsspråk och hela grejen. Man garvar ju ihjäl sig. Han är så söt.  

Alice är så söt, och hennes röst är otrolig! Klänningen var gullig men herregud sluta skaka på huvudet. Jag blev så sjukt irriterad på hennes svängande huvud att jag tappade focus totalt. Väldigt fin låt men hade hon inte haft den fantastiska rösten skulle det blivit för tråkigt. Välj en bättre ballad nästa gång.   

Jenny, oooh jag ÄLSKADE hennes outfit. Jag önskar jag kunde klä mig så! Herregud vad snygg hon var. Sedan har hon ju en jäkla röst! Älskar det där raspande esa hon har. Hoppas hon sjunger mycket rock. Där skulle det bli skitbra! Gillar hennes scenspråk..  Han är såå bra Bagge..

Sepideh, har tidigare tyckt att hon mest bara funnits. Lite smälta in i väggen varning. Men jag blev helt knockad ikväll! SNYGG KLÄNNING, väldigt snygg klänning. Hon såg så jävla bra ut. Och tack, tack hårstylisten som färgat det mörkt! Låtvalet var inte bra, DET VAR HELT JÄVLA LYSANDE! Gud vad bra hon gjorde den och lagoma, sköna ändringar. Scenspråket behöver jobbas på lite. Oooh vilket bra avslut på låten hon fick till! Jag blev faktiskt helt mållös, det där är en svår låt. Laila i tårar, vilket passade bra och hon har helt rätt, vi har äntligen en sångdiva! Carola, jag är ledsen, jag hatar dig, men du är ingenting mot det här!

Yazmina, Vilken jävla blick hon har på scen. Hon ser helsexig ut och fångar publiken direkt. Vilket nog juryn inte fattade för de fick inte närbilden som vi. Hon har också en jättebra röst röst och gjorde en intressant tolkning av låten.  Bra scenspråk men juryn har rätt på en punkt, det var gulligt nästan i överkant,

Anna, herregud vilken tråååkig personlighet. Hon är intressant som en död guldfisk. Når hon ut till tittarna, när hon inte gråter av lycka för att någon berömmer hennes röst? Visst rösten är sjukt speciell, men kan hon klara olika stilar? Ikväll misslyckades hon totalt. Det var verkligen bara såååå tråkigt. Och vad tusan har de gjort med håret?  Hon såg ut som en gammal tant! Det där var nog bland de sämsta stylingar jag sett på LÄNGE. Jesus.

Linda, här snackar vi stil! Hon är så snygg och såå cool. Älskar hennes stil! Och håret, vem vill inte bara döda för det håret? Men lila sammet? Nja, men hon lyckades bära upp det. Och man tittar mest på hennes huvud ändå. Sedan har hon en sån jävla power i rösten att nackhåren reser sig. Inte världens bästa låt, jag är inte så himla förtjust i ballader. Ska bli kul att se henne köra rock. För om juryn inte har minst ett rcktema, BOJKOTT!  

Ja och Viktoria fick åka hem. Åh vilken surprise. När ska ni människor lära er att välja rätt låtar????

Det var allt, längtar tills ikväll! 

Ciao// ME

Survivor

Verkar som att jag överlevt dagen. Med nöd och näppe visserligen men I'm still alive! Cricka pratar fortfarande inte med mig, vilket är rätt skönt, tror 3 världskriget brutit ut om han sagt något. Samtidigt tycker jag att det är så djävla fegt att inte konfrontera mig när han uppenbarligen är skitförbannad. Men men om han vill sura så låt honom sura.

Har också insett att jag ser ut som ett slagfält. Hela min högra arm är uppskrapad efter morgonens konfrontation med fönster och en stenvägg. Har ett skumt jack i ett pekfinger, antagligen av samma anledning. Jag borde verkligen duscha också, men det får vänta en stund. 

Tror jag ska planera lite inför min killgrupp imorgon först. Ligger ordentligt efter så det är dags att sätta igång. Iofs har jag ca 3 timmar imorgon också, men det brukar inte bli så mycket gjort då.
 
Jaja ska sluta nu iaf.. Ha de!

Ciao//ME

Lagen om alltings jävlighet

Varför måste allt alltid hända mig? Det här är en riktig jävla förbannad skitdag.

I morse vaknar jag av att fönstret blåser upp och kraschar in i stenväggen. Självklart går det sönder, samt att de övre gångjärnen sliter sönder förnsterkarmen. Så där hänger det i de nedre gångjärnen. När jag ska försöka dra in det lite  viker det sig utåt och logger vågrätt ut mot stenväggen. Illa som fan! Spritt språngande näck kramphåller jag i fönstret  som dessutom lossnar även från det nedre gångjärnet. Jag ser fönstret för  min inre krascha ner i marken från andra våningen, uppbådar mina sista krafter och får ett bättre tag så nu hänger det lodrätt neråt. Vet ni hur tungt ett fönster är? Rätt tungt faktiskt.  Jag lyckas på något sätt fiska upp det, dra det in genom hålet där det en gång satt  och lägga det i sängen.

Total katastrof! Minst sagt. Jag står där, näck som sagt, och stirrar på förödelsen och önskar att jorden kommer öppna sig så jag bara får försvinna. Då ringer det. Är Elin som garvar åt min katastrof och jag ber att få ringa upp en annan dag.

Bara att gå ner till mamma  och erkänna mitt misstag. Jag gråter och hin tar det riktigt lugnt. Tack och lov ligger Cricka och sover så jag slipper honom. Sedan går jag upp och ringer Linda, min räddare i nöden och börjar städa så de inte ska ha så mycket att klaga på.

Så kommer kavalleriet, jag hör hur de går runt på övervåningen och klagar. Min syster är inte den bästa på städning och jag är ju nästan aldrig hemma. Så de som redan är sura, blir lite mer sura. Sedan får de se fönstret, och hela helvetet bryter lös på riktigt. Cricka ser ut som han ska mörda någon, dvs mig, vilken sekund som helst. Han börjar försöka på tillbaka fönstret så det in te ska vara ett öppet hål. Det går inte så bra för det vill inte glida ner på det gångjärn som fortfarande finns kvar. De svordomar som då uttalades skall inte återges, inte här aldrig någonsin. De är helt enkelt för grova. Men tillslut får han tillbaka fönstret och lämnar rummet med orden "Kul att bo i ett hus där snart inte ett enda jävla fönster är helt!"

Jag stoppar mamma och frågar varför han måste bete sig som ett svin. Jag skäms redan så jag håller på att dö, ångrar mig skitmycket och vet att jag är helt dum i huvudet. Jag ska dessutom betala för alla omkostnader så vad i helvete! Det blir inte bättre av att han gormar och skriker. Men hon tar såklart hans parti, det är ju så synd om stackaren som måste fixa det. Det har jag aldrig bett honom att göra. Jag kan fixa någon annan och betala för att få det gjort. Men tack för att jag slipper ha ett hål i väggen.

Ringer farfar som håller med mig lite. Skönt att prata med honom, han är så lugn och ser bara lösningar. Han tyckte inte det var så farligt.

resten av dagen vågar jag inte lämna övervåningen. Måste låta stormen blåsa över. Madde kommer förbi och håller mig lite sällskap och vi kollar på Idolrepriser. Ska dessutom hjälpa henne få klart sin uppsats någon dag. Hon har kört fast.

Vid middagen, URK rotmos och fläsklägg, döda mig snälla!, kollar Cricka inte ens på mig. Han sitter tom bortvänd. Jaja vill han sura så låt honom. Jag slinker iväg så fort jag kan.

Nej nu ska jag sluta. Orkar fan inte skriva mer..

Ciao//ME

Jag är så jäkla klantig

Vill ni skratta, Här är jag! För jag är så jäkla klantig att jag borde få en varningsskylt från soc, samt har ett minne som en senil guldfisk. Att jag dessutom är lika stresstålig som en med asbergers gör inte saken bättre. Dålig kombo, ja. Det skulle man ju kunna säga.

Jaha så här var det då. Jag skulle skjutsa fram mat åt lillasyster som skulle jobba, och då skulle andra lillasyster åka med. Eftersom hon alltid är så sjukt jävla långsam så vi blev sena som fan. Och ju långsammare hon är dessto surare blir jag. Nu ska jag inte skylla allt på henne, jag var stressad sedan innan och trött.  Jaja vi kom iväg tillslut. Lämnade av henne och maten och åkte sedan till ICA. 

Plockade i allt jag skulle ha och kommer till kassan, lägger upp varorna på bandet, öppnar plånboken och inser att kntokortet och på så sätt även mina pengar ligger hemma vid datorn. FAAAN!

Vissa gånger är man tacksam för att man bor där man bor, alla känner alla. Jag pratade med kassörskan, en lillasyster till en gammal klasskompis. Så vi packade ner mina varor i en kasse som hon höll koll på, jag åkte hem och hämtade kortet och åkte tillbaka, betalade och åkte vidare. 

Om jag skämdes? Som en hund. Men lite roligt blev det ju.

Nu tittar jag på Good Luck Chuck.

Ciao // ME

En uppsats om en ko

Jag är ledsen Linda, måste bara sno din text och lägga upp här så ännufler får garva. Det måste vara bland det bästa jag läst någon gång! 

En uppsats om en ko

Den här uppsatsen lär ska ha lästs upp på Rix FM, huruvida så verligen är fallet vet jag inte... Den ska också vara skriven av en mellanstadie-elev någonstans i sverige:


Nyttan med
Kon
Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.


Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan - Och den invändiga sidan.


På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.


På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.


Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu.

Kon har fyraben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.

Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.


Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.


Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.


Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.


Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!


Vad gjorde osten på hallbyrån?

Jaha nu var det ett litet tag sedan jag skrev sist. Jag har haft roligare saker för mig. I onsdags stannade jag i stan. Praktikanterna bestämde siig för att gå på bio och jag ville vara social. Har för mig att jag nämnt det redan, men jag vet inte. Vi skulle iaf se Patrick 1,5 och jag hade inte direkt höga förväntningar. Jag fick ändra mig.  Jag gillar i vanliga fall inte svensk film, verkligen inte! Men den här är bland det bästa jag sett på väldigt länge. Jag skrattade så jag grät, ibland bara grät man. Den var så gullig.  Jag älskade den och rekomenderar den till ALLA.

Ni ska veta hur högt betyg det är för en svensk film..

Igår bestämde jag, Madde och Anelill oss för att basta och dricka öl, eller ja jag drack cider. Riktigt mysigt men nu ser mitt hår ut som helvete! Måste ställa mig i duschen och göra en ordentlig makeover. Ja jag ska göra en riktig spabehandling på mig själv tror jag . Om jag hinner.

Mamma och styvpappan har bestämt sig för at sluta röka, med start i måndags. Det verkar gå rätt bra. Men morsan har blivit lite smått förvirrad av situationen. Detta kunde vi märka idag, när hon hittade några skivor ost som på ett mystiskt sätt hamnat på hallbyrån. Ja vad säger man. Vi skrattade gott åt situationen.

Nej nu ska jag sluta. Har en del att göra och sedan ska jag åka och lämna mat åt lllasyster vid tåget. Den stackaren ska jobba ikväll.

Ciao // ME

Slutaudition part 1

Okej, första dagen på slutaudition är över, i tv iaf. I första hackandet överlvde alla mina favoriter som tur var. Och kanske lyckades jag sålla ut några fler jag håller lite extra på. Jag blev faktiskt extra förtjust i den lilla killen, Johan. Han gav ett mycket starkare intryck nu än sist. Ja jag blev riktigt kär i den lille killen. Och en bra version av Knocking on heavens door får alltid mitt hjärta att smälta.

Isaks röst är gudomlig, jag håller på den killen, och Alexanders med. Den är så fyllig och ren. Söt är han också.. 

Tess Cameron var sjukt duktigt, titta på fan jag fick med en tjej.  Det här bäddar för en bra säsong. 

Erik Ljungs röst är en annan favorit. fast jag egentligen inte borde gilla den. Sedan har han en sjuk scennärvaro. Kristofer är en annan favorit. . Jaa det här kommer bli skoj.
Loulou gillar jag också skarpt. Hon är skön helt enkelt.

Synd att man får se så få i tv. Jag hittar ännu fler favoriter på nätet. Illa illa.. Dessutom är det i 95% av fallen så att de som får mest tid i tv innan sin audition är de som går vidare. Synd att det ska vara så förutsägbart.

Sedan var det roligt att de fick välja låtar själva. Speciellt i andra omgången. Sådant är alltid intressant och kan dessutom tyvärr göra att folk skjuter sig själv i foten.

Roligast var ändå porrtidningsistorien. Hahahahahaha. Det hade jag riktigt roligt åt. Sköna killar som kan bjuda så på sig själva. Skön humor dessutom. Me like, fortsätt så!

Nej nu orkar jag inte skriva mer.. Jag sparar krutet till senare.. 

Ciao// ME 

Kelso, Kelso, Kelso

Satt och tittade på That '70s Show förut. I vanliga fall brukar man ju garva åt Kelso för att han är så jäkl korkad. Men idag hade han en riktigt bra poäng. Han ville ha med Eric på skräckfilm och kläcker ur sig.

Horrormovies makes chicks horny faster then porn. 

Ärligt talat är han rätt ute där. Skräck gör en rädd, då vill man sitta nära, om personen som sitter nära är attraktiv blir man upphetsad. Inte helt fel där Kelso.

Jag garvade iaf.. 

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol. 

Ciao // ME 

Popcorn var det här!

Så var ännu en dag avklarad. Kom precis hem. Inte har det hänt mycket idag förutom det på praktiken då. Vilket var rätt händelselöst det med. Vi praktikanter har haft lite neggsessioner de senaste dagarna. Vi är lite griniga den här veckan. Men det blir nog bra.

Imorgon bestämde vi oss för att gå på bio. Blir Patrick 1,5. Jag har inte särskilt höga förhoppningar på den filmen, men tänket förlja med just för sällskapet.



Måste ta och planera in nåt för helgen också. Kanske jag och Erik ska ta den där middagen? Jag känner för att äta god mat, dricka alldeles för mycket vin och snacka en hel massa skit. Annars får det väl bli något annat. 

Fan vad trött jag måste vara. Jag orkar inte byta kanal, det är ett tecken, att jag dessutom skrattar åt Svampbob Fyrkant får mig att seriöst fundera på att skjuta mig i huvudet.. Han har dessutom lyckats gjöra mig sjukt sugen på popcorn, speciellt med habanerokryddning. mmm mums..

Jag tror jag borde vila en stund..

Ciao // ME

Shoppingmaniac

Var bara tvungen att lägga in en grej till. Har funderat på att skaffa mig en ny Mp3, men känner egentligen inte att jag har råd. Vill ha ngot snyggt med ordentligt med minne. Så det lutar lite åt en IPod nano. Men de kostar fan 1400 kr. Känns lite saftigt.

Jag har fått västa shoppingmanin på sista tiden. Jag skulle kunna handla hur mycket som helst. Jag kollar på kläder, skor, soffor, träningsredskap, elektronik, jag genomsöker allt. Men jag måste fan hindra mig själv. Jag som bestämt mig för att försöka spara nu när jag bor hemma. Dock går det riktigt riktigt dåligt! Och jag blir så sur, på mig själv då.

Nej fan dags att sätta igång..


Ciao// ME

Skön höstpromenad


Jisses, idag blev inte alls som jag tänkt mig. Kravlade mig ur sängen alldeles för sent, hade nog aldrig tagit mig upp om inte Madde ringt. Hon ville ut och gå. Ja varför inte, så jag klädde på mig, åt frukost (?) och vi drog iväg. Idag var en riktigt fin dag. Solen sken, det var lagomt varmt och löven är så fina nu i början på hösten. Herregud det där lät inte alls som jag men idag kändes det så. Att jag inte tog med kameran! Jag är ju helt dum i huvudet. Får bli en lånad bild från nätet istället. Jaja så blev det.
Var faktiskt riktigt skönt att gå en promenad. Min kropp tackade mig för motionen. 

Appropå motion så saknar jag faktiskt att röra på mig. Ska bli skönt att sätta igång med träningen igen. Kroppen mår verkligen inte bra av att bara slöa. Jag saknar energin man har när man tränar regelbundet. Den där nya Stadiumreklamen är fakiskt sann, slösa energi och få mer energi. Nu ska jag bara pallra mitt lata arsle iväg och börja också. Heja heja!  

Vi var säkert ute i 2 timmar, fast då hann vi med en fika på konsum också. Blev chokladmousse och Coca Cola. Gott men alldeles för mäktigt, vi borde delat på en för nu åt vi kanske en tredjedel var av våra. Så kan det bli.


Jag har massor att göra egentligen. Borde beställa lite böcker jag ska ha till praktiken. Kolla igenom planeringen iför imorgon, sätta över pengar så jag kan fylla på busskortet. Och städa lite. Herregud vad stökigt det blir när man bara är hem och vänder.  Orkanen ike kan slänga sig i väggen. Garderoben hittar man inte ett shit i för allt ligger huller om buller. Nej jag borde verkligen sätta fart men känner att jag har ingen direkt ork att göra det. och ju längre jag sitter här dessto längre tid tar det innan det blir gjort.

Nej nu ska jag sluta.. Höres senare!

Ciao//ME

Filmkväll 2

Jag och Hanna har precis haft filmkväll igen. Skräck var vad det blev, igen. Idag blev det faktiskt bara bra filmer. Vi började lugnt och avancerade sedan till mer och mer nervpirrande. Vi slutade med andra ord skitskraja. Men det var ju det som var poängen.

Ja jag får verkligen rekomendera filmerna, Deepwater, The Eye och Stay alive. Jag kan kallt säga att de var de bäst spenderade 60 kronorna jag gjort av med på länge. Helt klart! Och jag lär inte spela mitt favoritspel på PS2, project zero, på ett tag framöver. Lysande betyg.

Deepwater hade det bästa slutet, helt oväntat och var väl inte särskilt skrämmande. Däremot ruskigt välspelat och med en bra story. Att huvudrollsinnehavaren dessutom är fruktansvärt sexig och snygg, med en kropp att döda för och alltid iklädd snygga t-shirtar eller sexiga, sexiga linnen gör filmen ännu bättre. Varför de blonderade honom är dock ett mysterium för oss alla.  



The eye
var mer skrämmande men med det vanliga förutsedda slutet. Intressant handling och välspelat. Hur "monstren" framställs fick mig däremot att skratta som om jag såg American Pie. Det drar ner betyget lite.


















Stay Alive var helt klart bäst! Välspelat, lysande handling, 50/50 på slutet och skrämselfaktor på max! Det var många år sedan jag satt på helspänn igenom en hel film utan något direkt avbrott. är hände något konstant men aldrig så det blev för mycket. Denna film är helt klart bland det bästa jag sett i genren på många många år! Se denna! 



Så har man vänt på dygnet igen då. Ingen ovanlighet, men borde verkligen försöka sluta. Annars kommer måndagar förevigt bli mitt personliga lilla helvete.
 
Nej dags att sluta! Höres!

Ciao//ME

Idol 080918

Jaga så var det dags för sista uttagningen inför slutaudition. Vet inte men mitt intresse var inte lika högs som vanligt. Men så var jag rätt trött också.

Robin Alm hade en jäkla röst, välldigt fyllig och bra speciellt när han sänkte låten lite. Lite jobb på den killen så. Och vilket CV han hade, chef och grejer. Snacka driftig kille.
Robin Ericsson var inte heller dålig. Speciell röst som nästan får håren i nacken att resa sig. Många bra som hette Robin av någon anledning i år.

Däremot föll jag som en fura för en av killarna som inte blev uttagna från webben. Killen som sjöng Bon Jovi, det var riktigt bra! Så bra så jag nästan fick tårar i ögonen. Men han kom som sagt inte med.

De två från webben som dock kom med var väl okej, iaf tjejen. Black Velvet var ett bra låtval för henne, och hon levererade den riktigt bra.

Den lille killen var duktig men han skulle ha fått vänta ett tag. Det hördes så väl att hans röst inte var färdigutvecklad, hade han ens hamnat i målbrottet än? Hade varit  bättre om han fick nåt år på sig för att få ut sin rösts fulla potential. Men men, är som sagt inte jag som bestämmer.

Nej det där programmet var inte ett av de bästa..

Och för att summera årets turne är jag faktiskt lite besviken. Jag saknar ett riktigt Hallelulia moment. En röst som får hjärtat att dra ihop sig av rörelse och man kan inte ta ögonen från tvskärmen. Det brukar komma en varje år, men inte iår. Några har varit nära, men ingen riktigt där. Förhoppningsvis får vi fler framåt i tävlingen.

Vet inte om jag missade något program, jag tror det. Men ärligt så gör det inte så mycket. Som sagt är veckofinalerna bäst. 

Ja bäst under denna turne måste ändå vara Bagge. Zoolanderblicken, den trnande blicken när killen tog upp hundarna, alla oneliners. Ja vilken stjärna! 

Det var allt, nu får vi vänta på slutaudition och veckofinalerna.. 

Ciao//ME 

Filmkväll

Idag har varit en ganska bra dag. Sov alldeles för länge och kravlade mig ur sängen vid 12 då telefonen ringde. Var Annelill som undrade om filmkvällen skulle bli av. Såklart den skulle. Vi skulle bara kolla med Madde först om hon skulle med och käka after work. Men eftersom hon jobbade så var hon i det närmaste okontaktbar. 

Sedan snackade jag med Linda i över 2 timmar om allt och lite till. Mestadels våra praktiker. Slängde i en tvättmaskin som jag fortafarnade inte hängt och ställde mig i duschen. Gjorde mig iordning och sedan bar det iväg till maten. Gud så gott! Hade knappt ätit på hela dagen, bara nån macka när jag klev upp. Blev en cider till maten också. 

Sedan var det dags för skräckfilm. Vi började med Frontière(s). Vilken jäkla skit! En fransk splatterfilm i stil med Hostel. Den var dessutom filmad så om man inte hade epelepsi redan fick man det av den. Vi såg en halvtimme, sen gav vi upp. Inte alls en den typen av rysare vi var ute efter. Vi ville ha skräck, inte saadistisk splatter. Men gillar man filmer som Hostel, Motorsågsmassakern och sämre versoner av Saw så är den något för er.  Kanske försöker jag en annan gång.




Så vi bytte film helt enkelt. Det blev Shutter. En amerikansk rip-off på en japansk film med en japansk tjej som spöke såklart. Den var faktiskt riktigt bra! Inga direkta hoppa ur soffan moment men helt klart långa rysningar längs ryggraden och sitta hopkurade i soffanmoment. Riktigt bra skpdespelarinsatser samt ett oväntat slut! Helt klart sevärd och vad vi var ute efter! 
   

Under rökpausen/kisspausen började vinet och ölen vi hällde i oss under filmens gång märkas. Humorn sjänk med 180 grader.  vi diskuterade vad vi lärt oss av skräckfilm. Att de är aldrig döda när du tror du dädat dem. Kör över dem 17 gånger till, stick ut ögonen, sparka, slå, gör allt du bara kan. Så kanske de är döda. 

Vi kikade dessutom in i bokhandeln och fick syn på boken Den vita massajen. Eftersom jag har taskigt minne så frågade jag om det var boken om en vit kvinna som kärar ner sig i en massaj. Det var det och Madde upplyste oss om att hon senare insåg att deras liv var för olika, tog deras gemensamma barn och åkte hem. Här kom humorns bottennapp. Annelill kunde inte hålla sdig utan säger, ja uggh och bonka bonka kanske inte funkar hela dan. Det lät så himla roligt, även om det kan missuppfattas.   

Sedan fortsatte filmtittandet. Den här gången blev det Below. Ett spöke hemsöker en ubåt som plockat upp överlevande. Vem är spöket? Och varför hemsöks dem? Denna var helt klart bäst. Både rysningar, hopkurande i soffan och hoppandes rätt upp i luften ögonblick. En bra och läskig känsla genom hela filmen som aldrig riktigt klingar av. Mest rädda blev vi då det faktiskt inte hände något vilket är ett lysande betyg! Slutet var smått oväntat men inte särskilt. Denna måste bara ses! Trots att den är gammal.
 
Sedan gick vi hem. Eller jag och Madde iaf. En alltigenom trevlig kväll. Detta måste göras om! 
 
Nu ska jag sluta..

Ciao// ME

Vaddå feminism?

Idag blev jag riktigt djävla förbannad och skämdes över att vara kvinna! Jag satt och läste Metro när jag väntade på tåget och det var en artikel om att kvinnor inte kommer in på högskoleutbildningar. Alla var såklart jöttesura, "Hur kan man göra så här 2008?", Det är inte jämställt! BLA BLA BLA!

Varför blev jag då förbannad. Jo för att högskolorna motiverade det hela med att män fick företräde för att det var mycket färre män på utbildningarna än vad det var kvinnor. Kvotering helt enkelt. De ville få män att börja plugga igen. Det var tydligen fel.

Men arbetsplatser med majoriteten mön kvoterar ju in kvinnor på samma sätt. SÅ HUR I HELVETE SKA NI KVINNOR HA DET??? Jag menar ska det bara vara jämställt när kvinnorna är underrepresenterade? Är jämställdhet endast på kvinnors villkor? Hör ni inte hur det låter? Fy fan!

Nej där är ni fel ute! Jag tycker högskolorna gör helt rätt!

Nej nu ska jag titta vidare på Idol.


Allt går att läsa här http://www.metro.se/se/article/2008/09/17/23/0756-45/index.xml

Ciao// ME


Idol 080917

OH MY GOD! Behöver jag säga mer? Fler strypta katter i kvalkad.

Bäst var nog faktiskt Olga. Var hon hittat sina kläder är jag inte säker på om jag vill veta. Inte heller hur hon tänkte när hon blandade gult, lila och småblommigt. Det hade dessutom världens sämsta passform. Jisses amalia. Behöver jag säga något om sången? Nej, jag har nog aldrig tidigare hört någon sjunga så fel text någonsin tidigare. Hjälp!

Sedan har vi ju operaballaden. Då ville jag dö mer än en gång. Det är nog bland det värsta jag hört. Stackars sate, när ska han fatta att han är helt kass? Vissa ska inte skriva egna låtar!

Henning, jag håller med juryn, din mustasch är inte bra! Inte bra alls! Ge upp! Raka dig för tusan! du är säkert fin under det där herket. Bra röst har du iaf.

Sen förstod jag inte riktigt juryns val med Jidhes kidnappade adepter. Tjejen visst, det lät inte bra. Men Kafit före killen med sverigegitarren? Njae det höll jag inte riktigt med om. Jag tyckte han hmm hur ska jag beskriva det, andades för myket i sin sång. Men att killen med sverigegitarren hade dåligt scenspråk visst, men rösten var enligt mig bättre. Men men inte jag som är jury.
Isak med sin egen låt var däremot ett HALLELULIA moment. Samt hans röst.. Jeesus det var bra, lyssnar på den igen nu och den är väldigt speciell. Men jag gillar det.

Sedan kunde man ju inte annat än imponeras av Petri, den medelålders finnen som tog oss med storm. Bra låtval, suverän röst! Där blev jag överraskad!

Ja det var väl det bästa och det värsta från ikväll.

Bagge var inte lika rolig som han brukar, men alla är inte på topp jämt..

Nej dags att hoppa in i duschen..

Ciao // ME

Idol 080916

Ja mycket kan man säga om uttagningarna till Idol 2008, men inte att de är tråkiga! Och mycket har vi Anders Bagge att tacka för. Igår fick han verkligen till det klockrent, inte bara en gång!

Det två bästa citaten är enligt min mening:

Skyddsvästar till juryn, 3 stycken skyddsvästar till juryn


Jag sitter här och ljuger


Tjejerna kommer att dö till den där

Den senare kommentaren måste jag ju hålla med honom om. Killen var ursöt! Och bra röst hade han också! Suget i blicken gjorde ju sitt till. Det var en bra audition!

I denna säsong har jag verkligen fått pröva mina fördomar. Vissa kommer in och ser så fruktansvärt malplacerade ut. Som killen med den blonda pottfrillan, som elakt nog fick mig att tänka på Jim Careys clockrena kommentar Å herregud en jättetops!. Att killen dessutom var helt klädd i vitt hjälpte honom inte! Men vilken röst han hade! Jeeesus!

Dessutom, vart kommer alla dessa horribla frisyrer ifrån? Har frisörerna gått i strejk och ett gäng dagisbarn tagit över? Jag bara undrar. Igår var det verkligen en kvalkad av skräckinjagande hårtrender! Men konstigt nog sjöng de flesta klippta som fån bra? Sitter rösten i håret? Ju fulare frisyr dessto bättre röst? Jag fattar ingenting!

Sedan hade vi ju de där två ganstersarna då. Ingen Idolblogg vore komplett utan att nämna dessa två loosers. För det var precis vad de var. Två extremt mesiga och osäkra killar från nån förort som tror de fattat grejen. Herregud DET VAR PINSAMT! Och onekligen de sämsta försök till rap jag hört på mycket länge! Jag ska inte trasha dem för mycket, det var de för usla för. men kunder helt enkelt inte hålla mig helt. 

Ja sedan var det ju den vanliga kvalkaden av, ja inte fan kan man kalla det sång, strypning av katt och guldkorn! Ska bli väldigt intressant och se vart det här leder! Åh vad jag längtar till veckofinalerna!

Ciao// ME 

 


Planering planering

Idag är jag ingen trevlig person att ha att göra med. I huvudet har det bosatt sig ett antal plåtslagare med siktet inställt på att driva mig till vansinne. Jag har bara sovit 2 timmar inatt så det är väl kanske inte särskilt konstigt egentligen att jag har huvudvärk. Trött är jag också, nåt så fruktansvärt. Men men det blir nog bra det här. Bara jag får sova inatt så. Men lär somna som en liten bebis.


Egentligen har det varit en bra dag. Hade riktigt roligt på praktiken och fick mycket planering gjord. Men man blir rätt slut av all spänning när man börjar en massa nya saker hela tiden. Att dessutom få till det som man vill ha det är också en utmaning.

Imorgon är det dags för handledning igen. Vet inte riktigt vad jag ska ta upp. Har en del saker men vet fan inte om jag vågar. Man vill ju inte gärna stöta sig med handledaren. Skönt iaf att det blir individuellt, är så lätt att bli nerpratad när alla de andra sitter med och tycker. JAg har blivit lite feg där känner jag. Måste våga prata för mig själv. För att bara sitta och stirra in i vöggen passar inte mig! Jag behöver något att göra. Mnn på rätt sätt såklart. Jag tror jag ska prata med handledaren om det imorgon.

Men hela tiden pratas det om planeringstid och att man kommer behöva den när det blir mer intensivt senare. Speciellt de andra praktikanterna snackar om det och jag blir osäker. De har väl delvis rätt men jag känner mig sjlv och får inte jag sitta ifred utan andras inblandning så får jag onget gjort ändå. Men herregud jag har dessutom 3 timmar varje morgon som jag kan jobba på, för jag måste ju ändå vara vaken och 1½ timme av det måste jag vara på skolan. Sedan har jag 1½ timme på eftermiddagen då jag åker hem. Uppepå det har vi fredagarna ledig just för den sakens skull, Seriöst hur mycket planeringstid mer kan jag behöva? Jag har ju redan 18 timmar i veckan bara i restid och i väntetid. Om jag var duktig och jobbade där så kan jag vara ledig torsdag eftermiddag till måndag morgon varje vecka. Jisses.

Men visst, en del planeringstid kommer jag behöva  eftersom jag har 2 saker tillsammans med en till praktikant. Då måste man ju prata ihop sig en del. Men vad kan det ta? 3 timmar i veckan? MAX! Behöver vi mer vore det tragiskt.

Jaha vad ska jag göra av resten av tiden då. Måndagar är jag uppbokad 1 timme, i regel mellan 10 och 11. Tisdagar Ca 2 timmar och onsdagar  3 timmar. Jag kommer bli fruktansvärt uttråkad. Så enkelt är det bara. Jag måste få in något mer., Iaf på måndagar och tisdagar. Annars blir jag knäpp. Visst det kommer att bli jobbigt för jag blir trött av pendlandet. Men att bara sitta där och stirra skulle göra mig ännu tröttare. Något vill jag göra.   

Måste bara tipsa om en låt. Josh Grobans Don't give up.. Den är såå fin och peppande.  

Ciao // ME

Faaan

Fan jag får inte till det. Jag får inget gjort, istället har jag ägnat dagen åt att titta på dåliga repriser på tv. Det är INTE bra. Jag måste verkligen få det här gjort nu så jag kan slappna av.

Skulle behöva träna också. Får väl lägga mig på golvet sen för jag gar inte tid att springa till gymmet. Vilket jag hade haft tid till om jag bara gjort det jag skulle på en gång. dvs i onsdags. Men nu är det som det är.. Inte mycket att göra något åt.

Nej heja heja till mig!

Ciao//ME

Hej allihopa!

Jaha nu ska jag sätta mig och planera inför veckan som kommer. Ska bli kul. Max gav mig några riktigt bra idéer måste jag säga. Men först borde jag äta frukost. Såååå korkat att inte vakna förrän 12:30. Men men är man inte smartare får man sota för det senare, dvs imorgon när jag ska kliva upp klockan 5 fast jag inte kunnat somna i tid.

Jaja blir nog bra ändå. Som sagt har jag några rätt fina idéer. Hoppas bara de funkar på ungarna. Jag är inte direkt någon lektant som person. Men kanske kan jag jobba på det med.

Nej dags att sätta fart!


Ciao//ME

Mina nya skor

Köpte nya skor häromdagen. Jag blev helt kär! Sen att de bara kostade 200 kr på Din Sko gjorde ju inget det heller. Så nu ska jag försöka orka gå i högklackat igen. Var rätt länge sen sist. Men jag börjar med en låg klack den här gången så jag slipper smärtan lite iaf. Plus att jag köpte gelekuddar!
 

Nu får vi bara hoppas att det funkar. Försökte gå in dem lite hemma idag. Parkettgolv och de skorna är en kombo jag INTE rekomenderar!

Jag skulle kunna köpa hur mycket skor som helst, och handväskor. Det är verkligen mitt stora beroende. JAg har en rätt schysst väsksamling nu, men den kommer det bilder på senare. Orkar inte fota nu.. De ligger mest i en enda stor röra.

Kan inte någon fixa mig en schysst lägenhet i Östersund så jag kan få inreda  och fixa som jag vill. Och greja med alla skor och väskor?? Ni har till jul på er!


Jaha så blev man bjuden på sexparty den 25 oktober också. Ska bli skoj! Sådana är alltid lika roliga om gästerna är roliga. Jag gillar inte prydosar! Hoppas det blir kul också! Var ett tag sen jag var på ett nu! 

Ciao // ME 

En hjärtinfarkt senare!

Jaha så har Catta åkt hem. Riktigt trevligt att få umgås lite. Man hinner inte så ofta numer. Vi var ut och käkade, åh vad gott! Sedan skulle vi på Ica och polisen svängde in bakom mig. Det såg ut som de skulle stanna mig men jag kunde inte komma på vad jag gjort för fel.Höll fan på att få hjärtsnurp! Jag hatar sånt! Men de skulle tydligen bara handla. Phu!!!! Den ena polisen är dessutom riktigt djävla snygg, ja den manlige då!

Jag har faktiskt aldrig blivit stoppad av polisen. Och har ingen lust heller. Dessutom går min prövoperiod inte ut förrän i december. De får gärna vänta tills efter det! Sen kan ju den manlige polisen gärna få göra ett privat stopp hemma hos mig om han vill, när som hellst. Haha fan vad sjuk i huvudet jag är!!
'
Nu tror jag att jag ska kolla på film, eller egentligen borde jag planera för praktiken på måndag. Men vafan jag har imorgon på mig samt hela tågresan till stan på 1½ timme på måndag morgon och några timmar till där på morgonen. Det borde jag hinna på.

Har ingen lust att göra något speciellt ikväll faktiskt.. Bara ta det lugnt och se om kanske CHu pallrar sig hit. eller om det blir imorgon eller inte alls. Vi får se helt enkelt. 

Ciao // ME  

Heja heja

Jaha så var det lördag. Började dagen med en dusch. Fan vad skönt det var. Behövdes då jag inte har några laner. Då är jag redo för vad som må komma. '

 Mötte upp Madde framme på byn, köpte ett träningskort och var sedan och fikade. JA ni läste rätt, jag köpte faktiskt ett träningskort, nu ska jag bara använda det också. Men det ska nog gå bra.
Jag var ju tvungen att äta något eftersom det enda som fanns hemma var två mögliga mackor. Inte direkt vad jag var sugen på. Det fick bli en baguette med skagenröra och skinka och Coca Cola, inte världens mest hälsosamma men vafan vem bryr sig! Vi flängde runt en stund innan vi hamnade hemma hos henne. Har precis kommit hem, hon skulle iväg och jobba.

Tänkte röja upp lite innan Catta kommer. Det ser fördjävligt ut här hemma. Och det är inte direkt så man har tid att städa under veckorna. Men det lär gå rätt snabbt.

Syrran sitter i ett annat rum och sjunger för full hals. Hon är rätt duktig men skulle behöva jobba lite på tekniken. Kanske skulle anmäla henne till Idol nästa år. Herregud hon skulle mörda mig! Jag får fundera på det..

Nej dags att sätta fart så jag blir klar någon gång!

Ciao // ME


Borde verkligen sova!

Jag borde egentligen ligga i sängen och sova nu. Istället sitter jag här och slökollar på en dokumentär om Tupac och surfar. Mycket givande, jättebra att vända på dygnet igen när jag ska upp kl 05:00 på måndag igen. Jippie smart jag är. Men vafan man får ta tillvara på den tid man har när man väl är ledig!

Jag älskar natten, är så lugnt och skönt då. Himlen är nästan som vackrast med alla stjärnor och månen. Men inte alla uppskattar ju nätter. Men jag gör.

Har som sagt fått noll gjort idag samt sovit way to much! Men men, sånt händer.

Hade ett riktigt intressant samtal med en kompis idag iaf. Han är så sjukt beundrandsvärd. Trots att hans liv varit och är allt annat än enkelt är han positiv och så stark. Jag beundrar honom! Vet inte om jag skulle klara av att leva om jag var i hans skor. Nu tänker jag inte gå in på detaljer, för jag har inte frågat om lov.

Nej nu ska jag faktiskt sova..

Dröm Sött!

Ciao//ME

Tråkigt!

Jaha och hur mycket fick jag gjort idag då? Absolut ingenting. Men vafan jag har ju hela helgen på mig så det löser sig nog. Hade liksom ingen lust att göra något. Sov mest istället. Jag behövde nog det.  Var rätt slutkörd.

Inget bra går det på tv heller. Tråkigt har jag iaf!

Men nu ringde CHu så nu blev det lite roligare iaf.

Ciao // ME

Drömmar

Jag har funderat på en sak. När man drömmer, varför kommer det då med människor som inte passar in? Jag hade en  så mysig dröm inatt men kan inte släppa det faktum att personen som var med inte hade got alls där att göra. Det förstörde liksom hela grejen.

Hjärnan är bra konstig den. Antagligen är det inte svårare än att hjärnan bara tar en person man träffat under dagen eller nåt ,men det kan ändå kännas himla konstigt att vakna och inse att du precis drömde om den där fula killen på  bussen, eller den arroganta snubben i klassen som ingen gillar. Det är faktiskt lite obehaligt. Om man inte är försiktig kan man ju helt plötsligt lura sig själv till att man är kär i det där svinet, eller är arg på sin bästa vän eller att pojkvännen faktiskt är otrogen. Bara för  att hjärnan spelar en ett spratt. Scary!

Sedan appropå drömmar så läste jag nya glamour för någon dag sedan. Där i fanns en sida som de kallade för den skuldfria sidan. Saker man kunde göra utan att känna skuld för det. En sak fick mig att tänka. Det är okej att vara arg å din partner för något han gjort i en dröm. VA? Varför skulle det vara okej att sabba en hel dag med att sura, dessutom ge sig på sin partner för något han faktiskt INTE gjort? Slöseri med energi och jävlig pykotiiskt beteende är vad det är. 


Ja det var väl allt.


Ciao//Me  

Hello

Jaha så var en ny dag igång då.. Slapp iaf kliva upp klockan 5 i morse! Tack och lov! Vaknade halv 8 men ansåg det helt enkelt vara för tidigt. Det var ett dumt val! När jag vaknade 11 hade jag istället sovit fr mycket. Men men. 

Har en hel del saker att göra idag. Ska planera för 2 gruppsamtal på praktiken på måndag, städa, duscha, måste lämna tillbaka en bok på biblioteket hmm var det nåt mer? Visstja borde köpa ett träningskort också.  Vet bara inte riktigt var jag ska börja. Tror det får bli planeringen. Boken kan vänta likaså städningen och träningskortet. Planeringen är ändå viktigast.

Vad ska ni göra idag då??

Ciao // ME  

IDOL 2008

Så var den nya säsongen av Idol igång. HALLELULIA! Som jag väntat. Med ny jury dessutom. Ska bli kul att följa det igen.  

Jag måste väl erkänna att jag inte trodde att jag skulle gilla nya juryn. Men för en gångs skull hade jag faktskt fel!  Och det känns bara bra, om i trodde något annat. De ger väldigt mycket bättre kritik än den förra, den är mycket mer konstruktiv. Inga påhopp om kläder, utseende eller annat. Dessutom är de ärligare och har bättre dynamik i gruppen. Dessutom är de väldigt professionella. Och roliga!
Anders Bagge är mysig som fan och han har så roliga kommentarer. "Mina bröstvårtor är alldeles hårda" lär bli en klasiker. Sedan verkar han snäll och ungefär liga galen när han funderar som jag! Sånt gillar vi! Och ärligt tjejer hur många skulle inte ligga med Andreas om de fick chansen? Sen kan man ju heller inte förneka att han inte bara är snygg, han är ung och snuskigt rik dessutom. ME LIKE!  Haha! Laila är också bra, men vafan jag är hetro hon får jobba lite hårdare för att jag ska hylla henne haha!
Japp jag erkänner mig besegrad! De är bra!

Sen ja vad gör man med människor som inte har någon självinsikt? Vissa är så dåliga på att sjunga att man önskar att man inte hade öron. Det gör u fan ont att lyssna på dem. Man skulle behöva vara aspackad för det. Eller jag vet fa inte om det skulle hjälpa. Men men. Jag tycker egentligen inte om uttgningarna. Jag föredrar fredagsfinalerna. Men jag kan inte hjälpa att titta. Det är som en bilkrasch. Man tittar fast man inte vill se.  

Däremot finns det en hel del guldkorn. Som Anna i Karlstad, hon var verligen duktig och Erik från samma ställe som sjöng I´m yours. Jag trodde inte det skulle bli bra, det är en svår låt, men jäklar jag diggade bra här hemma i soffan. 

Sedan har vi ju bråket om Jidhes lilla kupp ikväll. Visst tyckte jag synd om killen, han hade verkligen en bra röst. Men juryn har rätt, med de nerverna hur ska han kunna uppträda i Globen? Eller alls? Men samtidigt kan det vara bra att han fick en chans till. Hoppas bara att ha ägnat all tid från han fck Guldbiljetten tills nu att jobba på det. Då var det lyckat, aanrs måste han ut i slutauditionen. Så är det bara. Men lyckas han ska det bli kul att få följa honom. 

Jidhe måste ju också avhandlas. Jag fattar inte varför så  många avskyr honom. Jag gillar honom! Han är charmig, rolig och egentligen helt fel. Men det är det som funkar så bra. Dessutom gillar jag hans peppningssnack.  Carolina Gynning var betydligt sämre i mitt tycke! Dessutom bjuder han på sig själv. Jag kan fortfarande se honom framför mig, och skratta som en tok, åt hans dans iklädd snortajta 70-talskläder och afrokrull förra året. Det var en riktig höjdpunkt. Jag gillar folk som bjuder på sig själva!

Jaja iaf ska det bli en rolig säsong! Hoppas ni hänger med på resan!

Ciao//ME   


Mindre uppdatering

Jag tror vi tog och dog en stund. CHu har jobbat way to much och jag, ja jag både pluggade och jobbade samtidigt. Nu har min praktik dessutom dragit igång med full fart. Det är roligt men så påfrestande! Jag måste dessutom kliva upp klockan 5 varje morgon för att åka tåg 10 mil. Kommer hem mllan 16 och 18 på kvällarna i ett tillstånd som inte går att beskriva i ord. Men vi sk väl försöka få någon fart på det här igen.

Nu har ju dessutom nya säsongen av Idol dragt igång. Ska bli himla roligt att få dokumentera det igen. Tror det blir 3 året jag bloggar om det, även om första omgången nu inte fins kvar att läsa längre. 

Vad har mer hänt då?! Ja jag klarade sommarkursera, ser ut sm det blev ett B och ett C. Skoj skoj. 

Hmm ja det är väl de senaste händelsera  korthet. 

Men visst ja, herregud jag tror hela byn helt plötsliigt ska skaffa barn. Säkert enn gång i vecka den senaste tiden får man höra om någon. Det är sjukt! Me byn behöver folk så man ska väl ite klaga. 

Ja det var allt för nu! 

Ciao//ME 

RSS 2.0