Jul i stugan

Japp det är precis vad det är.. Jul granen är uppe nu och pyntad, paketen ligger under granen, tomtar är utställda och ljusen brinner lite här och var. Ja julstämmning på topp. Köpte till och med en jul skiva i går, det kan man kalla seriös va?! Har till och med handlat klart alla julklappar och slagit  in dem.. Så slipper julstressen i affärerna iår.
Ska koka tomte gröt också men det blir nog inte för en på lördag!!

På söndag blir det uppesittarkväll med bingo lotto och starkvins glögg och mandlar och russin och självklart peppisar .. haha! Ja jag vet det låter som om vi vore pensionärer men va då kul ju att göra nå annat, spelar aldrig bingolotto annars men på uppesittarkvällen e det av en tradition för mig och mina vänner.. haha..

Sen blir det jul REAN weeeeiiii, shopping! Längtar redan, brukar alltid göra några fynd..

Har väl inte så mycket intressant att berätta nu om jag ska vara ärlig..


/ C.Hu

Jul snart

Åkt skoter i helgen och fy fan vad skoj det var, gud vad jag har saknat det!
Körde som dårar fram och tillbaka, var riktigt härligt!! Helgen har varit relativt lugn, inte gjort något speciellt egentligen umgicks åt gott och var slöa. Somnat ganska tidigt hela helgen. Skönt som tusan de med..

Nu är det bara en stackars vecka kvar till jul inte lång tid alls det! Men känns inte riktigt som jul om jag ska vara ärligt men men är nog så att det blir jul ändå även om det inte känns så för mig! Men är mysigt nu jul fint och fina fönster att kolla på, granar med belysning och en massa ljus tända. Helt fantastiskt fint faktiskt!!
Tror jag är klar med de flesta julklapparna nu faktiskt! Känns skönt det, inte behöva julstressa nu när alla andra gör det.

Ne nu ska jag återgå till städningen!

/C.Hu

Stolt

Nu har man klarat av en jobb intervju trodde de skulle vara as läskigt, men gick väldigt bra! Super trevlig kille!!
Riktigt stolt över mej själv, var definitivt inte så farligt som jag trodde!! 

Nu sitter man och kollar runt på nätet lite och funderar på vad man ska laga för middag?! Alltid samma fråga! Suck

/ C.Hu


Nalle Puh

Till och med Nalle Puh har blivet ett sex object är det inte tragiskt! OJ OJ!

Uppe med tuppen.

Nu sitter man i morgonrock och dricker tee, med mycket socker så man ska vakna! Kallt som fan  ute så har vart ut och stoppat i motor värmaren i bilen så man tar sig iväg sen, ska nämligen följa med som socialtstöd åt en kompis på möte sen ska jag på Jobb intervju direkt efter, så e as nervös på ren svenska, men det ska nog gå bra får man hoppas! Vet inte riktigt om det verkligen är ett jobb för mig men det lär ju märkas efter intervjun i dag! Menar skadar ju aldrig att testa iaf!! 

Igår var jag och gjorde klart nästan all julshopping det är skönt, är inte riktigt klar ännu, behöver ju något mer roligt till älsklingen och mamma men det ska nog lösa sig får man hoppas, tycker det är så himla svårt att handla julklappar! Hua! Det är inte långt kvar till jul nu, 2 helger sen e det dax. Och det värsta är att det är lika fort över! Sorligt, att man stökar på och stressar och städar handlar gör av med en massa pengar hämtar gran pyntar osv för EN ENDA DAG, som så fort är över. Konstigt egentligen men det är mysigt också absolut! Men ändå?!

Ne nu ska jag ta och äta frukost och hitta några kläder!

/C.Hu

Sånt händer fan bara mig!

Appropå mitt inlägg om att låta andras tvätt vara så har jag nu blivit ännu surare på Idioter i tvättstugan. Var dit för ett tag sedan för att boka en tvättid och inser att de kläder som mystiskt försvunnit som jag trodde var hos mamma var, ja just det. I TVÄTTSTUGAN! Den djävla idioten som var och rotade i min tvätt hade inte ens varit smart nog att samla ihop allt när han höll på. Nejdå han hade glömt en del. Och hur fan skulle jag veta det???  Jag ville bara sjunka genom jorden när jag insåg det hela. Eller skjuta mig i huvudet. Så djävla pinsamt! Dessutom när jag upptäcker det kommer en tjej in och ska hämta sin tvätt så jag spelar oskyldig och väntar tills hon gått innan jag snabbt som vinden samlar ihop mina kläder och drar. Jag ville bara dö!

Får jag tag på den djäveln som generade mig så kommer jag att slå ihjäl honom. Långsamt och smärtsamt ska han få dö! idiotjävel som inte kan låta bli andras grejer.

Och varför händer sånt här bara mig? Nån övermakt måste tycka att jag är ett skämt och sitter där uppe och garvar ig halvt till döds. Eller nåt i den stilen.

Ciao//ME

Ohhja!

Måste bara säga det att Alicia Keys låt No One är fan sjukt bra!!
Och tjejen är sjuk snygg!!

Ohhhja!

/C.Hu

Jokkmok

Har även vart till jokkmok en sväng sen jag skrev här sist, var dit och hämtade en skoter!
Ja det är sjukt, åka över 140 mil tur och retur för en jävla skoter! Vi for 11 på kvällen och var hemma klockan 8 kvällen efter, så jag spenderade nästan ett dygn i en bil jävel! Men det kan man ju tycka är trevligt?
Jag kommer aldrig kunna jobba som yrkes chaffis, inte en chans, no way....
Segt som fan, åka åka åka bil bil skog, ojjj en gran nä men en till gran.. Ne fy fan va jävla trist!

/ C.Hu


Svart jul..

Är det något fel att vilja ha svarta och silvriga kulor i granen? Enligt vissa är det de..
Det ska hellst vara rött röttt rötttt... Och det ger mej huvud värk inte för att jag har något imot rött, för det är en fin färg. Men ändå det kan ju vara trevligt att för nya sig lite och testa något nytt?? Men det vara jag uppenbarligen ensam om att tycka..
Plus att det blir väldigt mycket rött ändå, röda gardiner, röda dukar, röda stora kulor i fönstren, röda tomtar osv...

Kanske ska ha en helt egen gran, hahahahaha! Varför inte lixom?!

/C.Hu

C.Hu is back

Nu är man tillbka i cyber världen, har vare fullt kaos här hemma med uppkoppling!
Har fått lyckan att köpa ny router och en massa stök, det bara la av tvärt!

Nu närmar sig julen med storm steg.. Bara 19 dagar kvar och jag är verkligen inte klar med alla julklappar!
Men blir nog en tripp till staden för att fixa det innom kort! Angie och Lollo har fått sin nya lya och fått in en massa grejer så det börjar bli hemtrevligt nu! Var på inflyttnings/Födelsedags fest där i lördags och fredagen vara ganska lugn kollade på idol bland annat, nu på fredag kommer det bli ett skapligt spännande program!

Har stor städat huset och greja på som en idiot senaste dagarna, så man får någon ordning på prylarna innan julen är här. Med andra ord det slutade med att jag drog fram allt och allt vart ännu stökigare men till slut så gav det resultat och nu är det skinande rent har dammat var enda vrå i vissa rum, är långt i från klar men det tar sig!

Ska snart iväg och skriva också, teori prov för B körkortet, så nu är det plugga plugga plugga som gäller ett tag fram över! Men det blir skönt när det är klart! Uscha vad jag längtar!

/ C.Hu

Duktiga jag

i helgen har jag faktiskt varit ganska duktig.. Jag har skottat min uppfart, handlat, städat hela lägenheten (både dammdugit, dammat och torkat golven), pluggat (så nu är jag ikapp igen)  och faktiskt hunnat  lata mig lite emellan. Jisses vilken fart man haft. 

Har dessutom börjat fundera på att skaffa mig ett litet husdjur. Funderar på en chinchilla faktiskt. Men har inte riktigt bestämt mig än. Är lite sugen på sällskap sådär. Men vi får se..

Mycket annat har inte hänt i helgen faktiskt. Men det gör inget..

Usch måste börja handla julklappar också. Är klar med några men inte alla. Huha, pengarna bara flyger iväg. Men men sånt är livet i juletid.

Nej nu ska jag sova.

Ciao//Emma

RSS 2.0