Hallelulia!!

Fy fan vad skönt, jag klarade tentan! Phuuuu vilken lättnad. Var fan helt säker på att jag skulle kugga.. Men jag klarade mig och fick ett C på kursen. Tack gode gud! Hade ju inte varit vidare roligt att måsta tenta två dar i rad direkt. Så nu är det bara att fokusera på nästa och sen är det jul! Tjohoo!

Fan jag är fortfarande lika trött som jag har varit hela veckan.. Usch, och jag har massor att göra.. Städa, julhandla,  plugga till nästa tenta, organisera alla mina papper osv.. Men jag har ingen lust. Och ingen ork.. Men nån gång måste man väl rycka upp sig antar jag.  Lika bra att börja. Så kan man slappa sen..

Måste fan ta och pallra mig ut på krogen snart också. Har inte varit ut på jättelänge. trist egentligen men har fan inte haft tid riktigt.. Eller lust, eller ork. Men får bli snart. Jag saknar att dansa.. Kunde ju ha festat i onsdags men jag pallade inte..

Nej nu tror jag att jag ska ta och städa.


Ciao // Me

Slutkörd

Nu är det dåligt med uppdateringar här måste jag säga.. C.Hu har knas med datorn, som vanligt och jag mår som en överkörd pungråtta. Och har gjort det ett tag nu. Har knappt tagit mig ur sängen och har jag gjort det har jag bara fungerat så länge jag har varit tvungen för att sedan sova som en klubbad valross i timmar efteråt. Vilket leder till att jag inte fixat att skriva.

Tvingade mig iväg till 4:e terminarnas sittning igår. Borde ha stannat hemma med tanke på i vilket skicka jag är i men har man betalat 230 spänn så pallrar man sig helt enkelt dit. Var ganska roligt så länge det varade. Blev dock tvungen att dra vid tio då huvudet var på väg att sprängas och jag började bli riktigt grinig. Idag mår jag ännu sämre men vad gör man inte.. Roligast var nog ändå när den äldre herren i våran klass glatt ställde upp på det välkända klädsträcket och strippade av sig allt utom kalsongerna. Tjoho bara! Mycket tufft måste jag säga.

I övrigt händer inte mycket. Pluggar mest trots att det är tråkigt så man håller på att avlida. Läraren gölr så gott han kan men just den här kursen kan nog inte någon få att bli intressant. Så det är bara att lida sig igenom skiten fram till tentan och sedan aldrig titta tillbaka.

Får dessutom tillbaka förra tentan snart. Kanske tom imorgon. Jag bävar. Det gick inget vidare! Men det verkar inte ha gått bättre för någon annan. Hoppas bara att jag slipper omtenta. Fy fan då får jag skriva två tentor på två dagar v 50. INTE något jag ser fram emot direkt.

Nej nu måste jag sluta innan hjärnsubstansen hamnar på köksbordet. Kanske dags för en tredje huvudvärkstablett på en timme. '

Ciao// ME

Tatueringen!

Sådär nu har jag äntligen fått tag på en hyffsad bild som jag kan lägga upp här. Den är inte så bra men den får duga tills den läkt ordentligt...
 Den är ju bara så jäkla snygg!!!

image10

Internet=knas

Japp kommer inte ut på mitt kära internet, är som det är har prata med Telia i över 4 tim i dag av o till, har testat allt som de sagt åt mig men blir inge bättre.

Så återkommer då det funkar!


/C.Hu


Ett jäkla geni!

Så nu var tatueringen gjord. Och herregud vad fin den blev!!!!! Jag vet att jag och C.Hu har kommit överrens om att inte nämna några namn på bloggen men den regeln ska jag bryta nu. Daniel på Peckas Tatueringskonst är ett geni!  Ett komplett jävla geni! Jag hade aldrig kunnat tänka mig att den skulle bli så djävla bra.  Den är långt bättre än jag ens kunnat tänka mig! Jag är så himla nöjd.

Visst vissa bitar av en gjorde så in i helvete ont, det tog 3 timmar och jag kan fortfarande inte böja mig framåt utan att se ut som en gammal tant. Men det skiter jag i.  För den är så djävla förbannat snygg.

Det enda jag är lite orolig över är att den fjällar lite mycket. Jag smörjer och smörjer men den är ändå väldigt torr.  Men men.  Det löser sig nog. Hoppas jag iaf.

Bilder ska komma men har inte hunnat än. Hoppas att syrran ska maila över den hon knäppte dagen efter. Men har inte fått tag på henne än. Lägger upp en så fort det fixat sig.

Nej nu ska jag sova...

Ciao//ME

Godnatt min lilla sorbéglass

Pratade med min kusin igår som är 4 år. Har inte sett henne på etttag så det var ganska kul. Hon hade skrivit en önskelista till tomten. Men inte hade hon önskat sig något man hade förväntat sig. Nä listan såg ut så här.
1. Kaffekokare
2. Kokkaffe
3. Räkor att äta
Ja barn har en del skumt för sig de. Hon  hargjort en hel del annat kul på sistone också.

Hennes mamma frågade varför hon inte sov i sitt eget rum i sin egen nya säng. Då svarar hon "Men jag är rädd". Mamman "ja men det finns ju ingenting att vara rädd för"
Kusinen "Men jag är rädd för ingenting jag "
Vad svarar man på det? Ja det kan man ju undra.
Mamman fortsätter iaf med att säga "Ja gonatt då coh sov så gott"
Och min kusin svarar "Ja gonatt min lilla sorbèglass"
Hur kommer de på allt? Men hon är bra charmig.

Dags att sova..

Ciao//ME

LÅT BLI MINA TROSOR

Jaha imorgon smäller det då. Tatuering kl 11:00. Tur att  M är här för att hålla mig i handen. Hon har redan lyckats lugna ner mig. Har varit helt hispig i flera dygn nu. Fast jag gjort det förut och så. Jaja är man hispig så är man.

Jag hatar gemensamma tvättstugor. Alltså har jag bokat en viss tid (speciellt sista tiden på dagen) och man är schysst och låter nån tvätta fast den inte är slut men sen blir lite sen med att plocka ur torktumlaren tycker jag faktiskt att den andre kan vänta. Jag vill fan inte att någon ska vara och rota bland mina underkläder. De vill jag ha ifred. Och jag menar när det är sista tiden kan man inte då få ta lite extra tid på sig. Det är ju faktiskt inte så att någon bokat en tid efter en.  Men tydligen inte. Kommer till tvättstugan nu så har någon som anser sig vara en snäll själv ställt sig och plockat ur mina kläder ur torktumlaren och vikt dem. Visst det är väl snällt men snälla. Låt dem va. Hade inte jag varit snäll hade du inte ens fått tvätta dina kläder. Så låt mina vara. Men men... Det där fick ju mig att känna mig jättedum.

Hmmm  hardet hänt nåt annat? Nej inte direkt. Mycket skola och så. Vi har en så djävla kul lärare. Vilket är tur eftersom ämnet är så sjukt tråkigt. Hur välfärdsstater byggs upp bla bla bla. En massa samhällsekonomi är det också. uuuuurk. men iaf läraren är en äldre herre som ser ut som en blandning mellan en råtta och ett ägg. Eller snarare han ser ut som en äldre version av Slingersvans från Harry Potter. Huvudet är verkligen äggformat. Så har han långt kritvitt hår som börjar strax ovanför öronen  och når till axlarna ungefär. På flinten som ser ut som den spetsigaste delen på ett ägg har han ca tio struliga hårstrån. Och tänderna står ut ungefär som på en råtta och så har han en ganska fyllig figur. Och rolig är han. Speciellt när han ska försöka prata ungdomligt. Jisses. Det blir inte så bra alla gånger.

Jaja Ciao // ME

Vinter

Jävla skit vinter det är 5- ute nu och känns som 35..
Haha! Snacka om vek man är! Tänk när det är 20- då kommer jag avlida!

/C.Hu

Päls

Jag vill ha en päls i vinter, finns så otroligt snygga! Inte för att jag riktigt vet när jag ska använda den men kan vara kul att ha en, någon gång kan man ju få användning för den! Vill ha vill ha vill ha!
Plus att en päls blir inte gammal som alla andra jävla jackor blir! 
Så alla människor borde införskaffa en päls! Hahaha!

/C.Hu


Swedbank

Ska nog slå på stort och bli swedbank kund, så man får en sån där dosa som man kna ta med sig nrä man är ute och reser, plus att man kan kolla sitt saldo mycket enklare då! Låter som en bra ide i mina öron! Så så blir det nog! Har funderat på det länge nu! Men har inte gjort slag i verket!

/C.Hu


En helt vanlig dag

C.Hu drömmer om en spa tripp, la la la!
Tänk va skönt det skulle vara nu.. lägga sig på ett massage bord och få en hel kropps massage, med en massa härligt luktande oljor. Sedan krypa ner i ett kokhett bubbelbad och dricka en kall drink eller ett glas iskall skumpa så man får känna sig så där riktigt lyxig och ompysslad sen medans man är så där riktigt avslappnad passar man på att få pedikyr och manikyr och en ansiktsbehandling.. Ahhhh vore inte helt fel de. Ge mej de i julklapp tomten, hahah! Eller hellst i morgon!

ME ska göra ännu en tato på fredag, blir mer och mer sugen jag också, men är så fruktansvärt nål rädd, så vet inte om de vore något för mig! Alla som gjort en säger att det inte är så farligt och att nålen inte syns. Men ändå! Bara tanken på att någon ska hålla på dra en nål över min hud får mig att rysa, var med när älsklingen gjorde sin andra tatuering och det såg allt annat än mysigt ut, blodet bara ran och såg allmänt otrevligt ut. Men ändå är det så jävla snyggt också! Men då kommer den stora frågan vad man skulle kunna tänkas göra för något? Och vart? Och tänk om jag skulle våga göra halva och sedan måste avbryta? Ne hua det är skrämmande!! Får nog helt enkelt fundera ett tag till! Men skulle jag få ett present kort så skulle jag nog göra det då skulle jag inte kunna hålla mig längre! Hahah! Sugen är jag de kommer jag nog inte ufrån tyvärr!!

Idag har jag inte gjort många knop alls faktiskt, har tage det lugnt vare och handlat lite sett på tv lekt med katterna och allmänt bara drive omkring! Har sådan sjuk huvudvärk också och har haft det i flera dagar nu, känns precis som om jag ska bli förkyld fast än det aldrig bryter ut, bara känner mig som skit och går runt och mår allmänt dåligt! Ork lös och trött, har lagt mig tidigt hela veckan nu och det händer inte ofta när det gäller mig!  Vanliga människor är sjuk då de inte kan somna i tid på kvällen jag är tvärtom, sjuk då jag somnar i tid! Hahah normalt!

Funderar på julklappar så det bara knakar, har tänk av och till hundra gånger nu men kommer inte fram till vad jag ska köpa åt folket sedan fyller älsklingen år en vecka efter jul, så måste komma på nå fint till honom tils dess också. Vill ju det ska vara något speciellt, inte någon tråkig tröja eller nå sånt vanligt! Vad tusan kan man köpa eller så då?? Har ide torka!! Skit skit skit!!

Ne nus ka jag ta och börja med middagen!!!

/ C.Hu 

Hata förkylningar

Ja att ja gör, skulle man kunna vaccinera sig mot dem skulle jag lätt göra det! Jag är ordagrant livrädd för sprutor men kunde man ta en för att slippa få förkylningar som halsfluss, lunginflamation osv så skulle jag ta en av varje för att slippa det, finns inge värre än när man vaknar upp å morgonen och känner att huvudet håller på lossnar!
Man tänker är jag död? Har jag fått akut huvudlossning? Vart är jag? Man börjar resa sig upp och känner att huvudet bultar och ögonlocken kliar och bränner man sväljer och det känns som om man har tiotusen miljoner kött sår som blöder i halsen, sen tar man sig upp dricker något varmt såren känns lite lite mindre iallafall, men huvudet fortsätter att bulta känns som om man har en hel hög med hackspettar innuti som hackar och pickar och slår. Man tar en huvudvärkstablett och känner sakta men säkert att det börjar av ta lite lite gran iallafall.. men lik förbannat så går man runt hela dagen och känner sig som en mörbulltad och bankad oxfile vart enda steg man tar känns som om det vore ett hopp över Mount everest, och varje liten rörelse känns som om var enda kroppsdel ska slitas lös och förvinna i molikyler ut i atmosvären.. och när någon tar i en eller om man råkar slå i något känns det som att få ett slag av boxaren Mike Tyson.  Man kollar sig i spegeln och man look like shit.. Man är blek och glåmig och känner sig allmänt ful och värdelös, näsan rinner och efter ett par dagars användande av näsdukar ser man ut som självaste rudolf med röda mulen.. Är man riktigt sjuk går man till farbros doktorn och får medusin och äter de osh känner sig pigg men i själva verket har man fått ett pajat imunförsvar av all antibiotika.

Ja men andra ord förkylningar suger, det är värdelöst och borde utrotas det finns absolut inge bra med dem... absolut inget alls!



/C.Hu

Hatar att handla

Jag hatar verkligen att handla. Verkligen HATAR!!! Detta pga att jag inte har någon bil. Vet ni hur jävla jobbigt det är att släpa matkassar typ en kilometer från bussen hem till lägenheten? Det är tungt som fan, det gör ont i händerna att bära, det är krångligt osv i all oändlighet.. Jag har fan skavsår i händerna av att släpa de där djävla kassarna. Sedan ska man packa upp skiten. sen har vi det där med att kuta omkring i affären och handla, inte hitta det man ska och glömma hälften, och alla pengar det kostar. Bara för lite mat. Herregud alla måste ju äta ju! Nej usch och fy för att handla. Okej förkläder och så. mwn mat nej helvete. Nästa gång ska jag se till så att nån med bil skjutsar mig!!! Fast det har jag sagt många gånger nu, men måste man handla så måste man.

Såg nåt jävligt skumt idag när jag stod och väntade på bussen. Brevid mig står det en gammal tant. Och när jag tittar på henne inser jag att tanten fyllt i sina annars gråa ögonbryn GRÖNA!? Någon måste ha sett fel i sminklådan. för de var verkligen gröna också. Det var en rätt makaber syn. men de matchade byxorna iaf. Haha. Ja tänk hur det kan gå när mann blir gammal.

Ska få en inneboende i två nätter. Fattar egentligen inte varför jag sa ja. Eller jo det vet jag, jag hoppas på några extra kronor i kassan. Helvete vad pengar det går hela tiden. Så nu är lägenheten i exemplariskt skick. Det är dessutom mammas kusin så jag kunde inte riktigt säga nej. Hade känts jättedumt. Men jag börjar ångra mig.

Dessutom är jag jättenervös för fredag. Ska liksom tatuera mig då. C.Hu skrev ett meddelande inatt och undrade hur fan jag vågar. Jag vet inte ens själv. Alltså jag tycker det ska bli så jäkla snyggt. Jag är en riktig sucker för tatueringar. Men det kommer att göra så djävla ont!!!!! Det intalar jag mig iaf, så kanske smärtan inte blir så farlig. gjorde samma sak sist och då gick det ju bra. Sen oroar jag mig för att jag inte ska få ligga ner, för bussresan hem, sist gjorde det så djävla ont första dygnet så fort något kom i kontakt med den att jag fick sitta jättekonstigt i bilen hem med tröjan nerdragen så den inte rörde vid tatueringen. Och då satt den ändå på axeln så jag kunde vinkla mig så det funkade. Nu ska den ju sitta i svanken, kommer jag ens att kunna sitta? Hur ska det då gå att åka buss? Byxorna lär ju skava så in i helvete. Ja som ni ser det finns massor att oroa sig för. Vilket jag anser är bra, då kanske det inte går så himla mycket åt helvete. Hoppas kan man ju alltid. Tur att M kommer och håller mig i handen. Fast risken finns ju att  hon tuppar av istället. Hon är lika dålig med nålar som jag är. Jaja vi får väl se. Fint kommer det att bli iaf. Vill man vara fin får man lida pin sägs det ju. Bara att bita ihop då.

Nej nu ska jag sluta.

Ciao // ME

Måndag morgon

Helgen har vare kanon, fredagen åt vi go middag med 2 av våra underbara vänner, sen på lördagen var de tänkt att vi skulle ta de lugnt  igen, men istället för vart de utgång, drog på förfest med en hög av våra vänner sen vart de krogen, och satan vad skoj de var! Träffa männiksor man inte sett på as länge och dansa som bara den, drack drinkar och hade allmänt trevligt bara! Vart skapligt jävla full både jag och älsklingen men va gör väl de så länge man har skoj!! Ända nackdelen var att jag känner mig stel som en pinne i kroppen nu, känns som om jag blive överkörd av en traktor eller liknande! Helt öm i var ända muskel!

Har kommit skit mycket snö nu, jobbigt värre! Dax att börja använda vinter skor och mössa och vantar och dylikt! Kommer se ut som en snö gubbe nu i flera månader fram över! Fyyy fan!
Men men, så e det när de är vinter, tyvärr!!

/ C.Hu

Jul i år igen

Äntligen är tentan avklarad. Satt igår mellan 2 och 5. Jisses. Efter VÄLDIGT många timmars pluggande!!! Så jag har inte haft tid att skriva, vilket Chu påpekat ett par gånger nu. Istället har hon totalt exploderat över bloggen. Men det bjuder jag på. Hur det gick på tentan vet jag faktiskt inte. Endera så har jag kuggat totalt eller så har jag klarat mig. Det går liksom inte att räkna ut heller. Beror liksom helt på hur de tänker rätta. Men men vi får väl se. Det tar ju liksom 3 veckor innan man får tillbaka den. Så på måndag börjar en ny kurs..

Sitter här och känner mig som 8 år gammal igen. Sitter nämligen och skriver en önskelista till jul. Blir fan så mycket enklare då. Så man faktiskt får det man behöver. Annars blir det bara en massa skit som man inte har någon användning för. Och när man bor själv finns det ju en del som saknas och som man behöver. Fast just nu står det lite still. Kommer ingenstans. Samma sak med inhandlingen av andras julklappar. Där jag håller påmed en annan lista. Men ingen av dem går sådär jättebra.. Men men jag får jobba vidare.

Nu ska jag ta och titta på skräckfilm i min ensamhet.

Ciao // ME

10 Inlägg

Har jag skrive på rad nu nu är det bäst att ME tar sig i kragen ;) Hahahahah!!!

Uppe med tuppen!

Japp just precis vad jag är det.. somnade tidigt igår.
Åt entrecote och potatis gratäng och grekisk sallad med 2 av våra under bara vänner,
ska jag vara helt ärlig så de ända jag gjorde va att fixa gratängen,
sen skötte älsklingen allt annat galant, var så himla skönt att slippa laga mat, för var extremt trött.
Så efter middagen gick det väl ungefär 30 min sen sov jag!
Hahaha, så har sovit ungefär 11 timmar inatt! Så då kan man kliva upp och känna sig pig,
skönt som fan att göra de ibland en lördag morgon!  Så nu har jag varit och tänt en brasa så man ska få värme och varm vatten så man kan ta sig en morgon dusch, sen ha jag även vart ut o hämtat tidningen och rastat hunden. Gud vad jag känner mig effektiv och klockan är bara 08:19.. Har även skickat sms till ME men hon sover uppenbarligen än!!

Ne nu ska jag ta och fixa mig och djuren lite frukost!

/C.Hu

2 Dagar

Har det gått sen lilla kissen Izzi flyttade in, går riktigt bra faktiskt! Kurre börjar vänja sig kan till och med busa och tvätta henne nu, han är inte lika livrädd längre. I morse väckte hon mig iaf klockan halv 5, tack tack! Klev upp och gav ''barnen'' mat och gick och försökte sova igen hann slumra ca 30 min innan älsklingens klocka ringde, han har ställt den på en halvtimma innan han ska upp nu för att han ska hinna med mera innan det är dax att åka, men lik förbannat snosar han bort den halvtimman och kliver upp 5 minuter innan han ska åka, så det innebär att man får höra på ännu fler snosningar på morgonen, och den underbara jävla skit signalen, fyyy fan!

Nu har jag iaf damsugit hela huset, ska snart ge mig in på att torka golven och damm torka lite, sen blir det nog städning av skafferiet! Gud vad jag är hurtig på morgon kanten!!!

/ C.Hu

Snälla snälla..



 Detta vill C.Hu ha just nu.

  •  Ett hus.
  • Nya snygga jeans.
  • Ett par härliga höst stövlar.
  • En brun soffa med divan.
  • Åka på fjäll semester.
  • Inrednings saker.
  • Säng kläder.
  • Körkort & Bil

Snälla snälla snälla tomten! Haha!

/C.Hu



MilkShake!!



image7

(det är inte min bild, den är lånad från internet)


Ingredienser 1 glas:
  • 1/2 banan
  • 1/2 apelsin
  • ca 1 dl vaniljglass
  • 2 dl iskall mjölk

  • Så här gör du:
    Skär bananen och apelsinen i bitar.
     Klicka på glassen och häll på mjölken.
     Mixa alltsammans tills milkshaken är skummig och slät.
    Servera direkt i höga glas med grova sugrör.
     

    Super Gott!!



    /C.Hu


    Årstider?

    Vilken är egentligen den bästa årtiden? Enligt mej är det sommar!
    Det är för jag är en sommar människa som trivs som fisken i vattnet med värme! Älskar att lapa sol och äta glass och bada! Sen att man kan gå runt i istort sett vilka kläder man vill då, är ju underbart! När hösten kommer är det dax att klä på sig igen och vintern måste man ha sjukt mycket kläder på sig för att inte frysa ihjäl man liknar en jäkla dunkudde. Pylsa på sig halsduk, vantar, varma skor och en jacka. Ne hua. Våren därimot är bättre för då börjar det tina upp, snön försvinner sakta men säkert, små knoppar börjar skymta fram träder blir allt eftersom gröna och det är inte långt till sommaren är runt hörnet! Visst hösten kan också vara mysig på sitt sätt tända en massa ljus och sitta och dricka te under en varm mysig filt. Sen gå ut och gå när den första snön faller till marken så det knarrar så där härligt under skorna.. Men den årstiden som står mig alldra närmast är trotts allt sommaren!!
    Vad tycker alla ni andra?

    /C.Hu


    Kissen

    Nya kissen


    Kan det tänkas vara en liten Nellie kanske?? Är hon inte söt så säg!
    Men inte lika vacker som min älskade äkta hälft!! Men har tyvärr inte nå kort på honom på denna data. Så jag får nöja mig med den här bilden..Men hoppas han börjar acceptera sin ''lilla syster'' snart...

    Fy fan va jag börjat bli flummig nu, bäst att avsluta strax annars kommer det rinna ner en massa skuma saker i denna text från fingrarna på tangentbordet!


    / C.Hu

    C.Hu dag..

    Har faktiskt hunnit med ganska mycket i dag, städat garderoben och det var på tiden, såg ut som en tromb drage över där inne, men nu börjar det bli prydligt igen, och det känns skönt. Hittade igen massa gamla skolkataloger sen man gick i låg,mellan och högstadiet i dag fan va skoj det var att sitta och kolla igenom de gammla bilderna på folk man inte kände på den tiden som man känner nu som inte alls är sej lik på kortet och i dagens läge. Hade riktigt trevligt där små fnissandes inne med en stor kartong på golvet.

    Sen vart de mat lagning och lite mera städning, och sen for vi och hämtade en bäbis till min älskade lilla katt, trodde han skule bli över lycklig. Men han var snarare livrädd, hahah. Det kommer en väldigt liten katt dam in i hans kök och han ser helt livrädd ut och morrar och fräser fast han är minst dubbelt så stor. Under kvällens gång har jag försökt få dem att bekanta sig så gott som möljigt! Och nu på slutet kommer han faktiskt och lägger sig i fot hörnan och kollar in henne när hon håller på stökar på med en boll, så jamade han till åt henne så hon vart helt över lycklig och hoppade fram mot honom då vart de för mycket så då drog han igen, och så där håller dem på, så vi får väl se förhoppningsvis blir de bästa vänner!! De värsta är ju att det vore ju hon som skulle vara rädd som är en liten bäbis som kommer till ett nytt hus med hund och katt och allt är nytt men inte den lilla damen inte utan hon strosar om kring som om hon aldrig gjort annat!

    Så nu håller jag på funderar på va hon skulle kunna tänkas heta?? Ska ju vara något lättsamt men ändå passande och inte allt för vanligt!  Så de är vad jag roar mej med medas jag ligger och skriver här och har en snarkande katt bredvid mig på armen.. haha!

    Har även tänkt tanken att ge sig på att sy ett par spetts gardiner i morgon, undra hur de kan tänkas gå? Undra om man vågar ge sig in i det eller om man kommer att bli komplett tokig innan det är färdigt!? Plus att jag inte har någon snus hemma nu heller och det känns som om det är ganska stängt på alla affärer, men jag vill ha snuuuuus nuuuu.. tyckte jag var så duktig som hade en helt oöppnad snus dosa hemma så inte behöver ja köpa nå inte, men sen visar det sig att det inte finns någon snus hemma heller och det kom jag på, påtok för sent för att ens hinna tänka tanken på att hinna åka och handla!


    Yeah right det är nikotin bristen som får mig ens tänka sådana konstiga tankar som att ge mig på att sy gardiner. Haha!!!!

    / C.Hu

    Facebook suger..

    Det är ett jävla skit comunity, är massa skuma människor där, sen som det stod i tidningen här om veckan att de sparar ens uppgifter och bilder i en data bas i usa eller vart de var i närmare 30 år, känns ju jävligt tryggt! Även nu när de söker efter en mördad flickas mördare bland hennes vänners kort på Facebook, helt sjuk den där sidan är inblandad i en massa skuma saker hela tiden.. sen att sidan är svår att förstå sig på och väldigt onödig eftersom man sitter och skickar runt massa ''gåvor'' och skumma saker!!!

    Nej tack till facebook!

    /C.Hu

    Helt sjukt.

    Satt och surfa runt på nätet, och råkade ramla in på expressen. Och började läsa och klicka runt mig, och denna synen möttes jag av!

    Gå in och läs..
    http://www.expressen.se/sex/1.825100/tror-du-att-du-ar-sexmissbrukare

    Det är inte direkt det vanligaste man möts av i en kvällstidning.....Så här stod det, och sen under följer länkar till sidor man kan gå in på om man tror sig vara sex eller kärleksmissbrukare!

    '' Tror du att du är sexmissbrukare? Här kan du söka hjälp om du tror att du är sex- och kärleksmissbrukare:''
    http://www.slaa.nu/
    http://www.sexuellrehab.se/
    http://www.asdsverige.se/
    http://www.acoa-sverige.org/
    http://www.vardguiden.se/



    Hahahaha, helt jävla sjukt tidningarna måste ha lite att skriva om nu förtiden.


    /C.Hu

    Män du kan hamna i säng med

    What?s the difference between a hugg, hagg and a ragg?
    A hugg is when you look at the person lying beside you and drop dead!
    A hagg is when you look at the person lying beside you, scream in panic, take your clothes and run away!
    A ragg is when you look at the person lying beside you and think WELL DONE!

    Ondskans samfund

    Kriterier för Ondskans Samfund
    1. Ond ända in i benmärgen
    2. Rapp i käften
    3. Taskig kondis
    4. Ingen moral när de gäller sex. Gärna använda sex i hämnd syfte.
    5. Gilla onda smeknamn tex. Hitler, Usama Bin Laden, Alister Crowely, Stalin, Mussolini osv
    6. Bör tycka om värme. Med tanke på din placering efter döden.
    7. Ha minst en lika ond kompis att ingå maskopi med och planera onda sexuella hämndaktioner med.
    8. Blivit kallad ond i sängen MINST en gång under din livstid
    9. Vara av kvinnligt kön, transvestit eller bög
    10. Vara extremt egoistisk, alltid sig själv först och sedan samfundet
    11. Kunna konsten att utnyttja andra för eget syfte
    12. Vara klassad som galen, psykopat, ond, elak eller något annat av minst 3 utomstående personer
    14. Kunna spela snäll så bra att alla tror en.
    15. Hugga folk i ryggen på ett sätt så att de inte vet vem som gjorde det. På så sätt undvika problem
    16. Du får inte vara nykterist

    Vi är vidskepliga så vi användert inte siffran 13.

    Kontaktannonsen

    Sökes: Äldre herre med liten penis som gillar långa barfotapromenader i regnet där man känner leran sipprar mellan tårna. Du ska vara en cow fucker som kan mua för mig hela nätterna och har du dessutom taskig tungteknik är jag din för evigt! Du bör även gilla hundar då jag har en Dobermann som gillar att bitas under sexakten. Du ska helst vara 85+ och ett fett bankkonto klagar jag inte över! Skicka svar till desperat norrlandsbrud

    Skapad en seeeen natt via telefon. Som det mesta vi kommer på.

    Tentastress

    Usch, den senaste veckan harinte alls varit något vidare. Jag har varit stressad, SIV (aggresiv), sovit dåligt, drömt massor med mardrömmar och varenda morgon vaknar jag och är helt stel i hela kroppen. Jag är som ett kylskåp. Och allt beroende på de djävla tentorna. Fick iaf tillbaka hemtentan idag. Och tack den gode guden så klarade jag mig. Orkar inte förklara själva poängsystemet just nu men av 49 poäng fick jag iaf 38.  Djävligt skönt.  Hade  ju kännts bra illa att kugga första tentan liksom. Så nu kan man fokusera helhjärtat på nästa tenta på fredag. Önska mig lycka till!

    Bara två veckor kvar till tatueringen. Gud vad jag längtar! Fast jag är skitnervös. Jag hoppas de kan fixa så jag kan ligga ner annars kommer jag att tuppa av. Jag och nålar är nämligen inte bästa vänner.  Min kompis hemifrån kommer iaf upp för att hålla  mig i handen. Sen får vi väl se vad vi ska hitta på mer den helgen. Hon sa iaf att hon hade en trevlig överraskning. Undra vad det är.  Spännande.

    Ja det var allt för just nu. Blir väl till att plugga de närmsta dagarna..

    CIAO //ME


    Olöst fenomen= karlar del 2

    Vad fan säger man egentligen när ens bästa vän ringer en klockan 12 på natten och gråter för att hennes kille beter sig som en idiot? Jag tror jag sa fel saker ikväll. de har varit tillsammans i ca 2 månader eller hur man nu ska räkna med tanke på att killen jobbar 12 dagar i Norge för att vara hemma 9 och sedan jobba 12 igen. Men sak samma. Han har hunnit med en hel del den här korta tiden. Och min vän är absolut inte ett dugg svartsjuk av sig.

    Han började efter maximalt 3 veckor att fråga om det gck bra att han åkte upp till sitt ex och tittade på film. De var tydligen bästa vänner. Fast hon dumpade han.  Yeah right. Inte ens en tanke på att fråga om hon ville följa med. Min kompis blev med all rätt sur som fan och upplyste honom dessutom om varför i klarspråk som bara en efterbliven apa inte skulle fatta. Det löste sig.

     Maximalt 3 veckor senare frågar han samma sak igen på samma sätt. Och min kompis blir sur igen. Med ännu mer rätt denna gång om någon betvivlar hennes rätt första gången. Killen fattar fortfarande inte problemet och försvarar sig med att det är ju bara över dan. Ja som att man inte skulle kunna knulla på dan.  Så trots att förhållandet är så nytt och att hon misstycker åker han den här gången upp.

    Dessutom är killen sjukligt beroende av dator/tv-spel och många gånger nu har min kompis gått dit när han lovat att inte spela men det slutar alltid med att han gör det ändå. I MÅNGA timmar trots att min kompis hävdar att han dragit ner.. Detta var även anledningen till att hans ex dumpade honom. 

    Det som fick bägaren att rinna över ikväll när min kompis är på väg dit och får reda på att ett av hans gamla ragg, som fortfarande är intresserad av honom är där, som enda tjej och som har den enda kopplingen till kompisgänget genom att vara ett gammalt ragg till nämnda kille. 


    Så min kompis ringer upp mig och gråter, är fly förbannad och ja knäckt helt enkelt. Och som hon betett sig den sista tiden harjag aldrig sett henne göra underde 16 år vi känt varandra. Det är helt makalöst. Och hon är svartsjuk, och sårad. Och det lyckas man inte göra henne i en handvändning.  Så vad skulle jag säga? Jag sa helt enkelt att jag tyckte att hon hade rätt. Och frågade henne om hon på allvar trodde att killen skulle ändra sig. För av egen erfarenhet gör de inte det. För man kan helt enkelt inte förändra en annan människa. Och killen är helt enkelt för dum för att ens fatta när man säger det rakt ut upp i ansiktet på honom. Och nu menar jag att man pratar som en kille inte sänder signaler som en tjej.  Det jag får till svar är att jag kan ju inte säga nåt egentligen eftersom jag aldrig varit i den situationen. Det må vara sant men jag är fan inte korkad. Om jag tänker på hur jag själv skulle känna om jag blev behandlad så här skulle inte vara annorlunda än vad hon känner. Dessutom har jag många gånger hamnat i situationen där killen är helt underbar när han beter sig okej men att hans dåliga sidor inte alls uppväger hans dåliga. Och man älskar dom och vill behålla dem men man lyckas aldrig förändra dem. Hon har för en gångs skull hamnat i min situation och vill inte lyssna på råden. Vilket man aldrig vill. Och jag tycker så synd om henne. Ingen förtjänar att bli behandlad sådär.

    Sen kan jag bara inte förstå hur han kan vara så djävla korkad!!!!! Okej om han nu lyckats vara vän med sitt ex. Men fatta snälla ni att det skulle vara så mycket enklare om ni även om ni vet att vi inte vill frågade om vi ville följa med och träffa personen. Som ni gör med alla era manliga polare. Då känns det inte som samma risk eller lika känsligt.

    Sedan, herregud jag må gilla att spela tv-spel och jag är inte ensam. Och ni får gärna göra det för oss. Men jisses 3-8 timmar per dygn? Det är lite väl. Och om ni nu ska spela, bjud då inte upp oss, så får vi chansen att göra något annat vi tycker är kul. För vi förväntar oss inte att vi ska måsta sitta där och se på i flera timmar. Vi vill umgås, ha sex, prata, se på film MED ER, ja vad som hellst med er. Inte titta på när ni spelar tv-spel. VI VILL UMGÅS!

    Och att ni bara inte kan fatta vadfan det är ni gör fel när vi "sänder våra signaler" som ni kallar det. Om du säger åt din nya flickvän som det är meningen att du ska vara nykär i och helst inte vilja göra något annat än vara ensam med att du tänker åka upp till ditt ex och hon lägger på. Eller svarar väldigt kort med bitig röst. HUR FAN KAN NI INTE KOPPLA???? Är det något fel i eran hjärnsubstans eller är ni bara så djävla ego att ni på fullaste allvar tror att ni aldrig gör fel. Hon är sur för att du valde ditt ex före henne. Eller när eran tjej plötsligt reser sig ur soffan efteratt du och dina vänner spelat tv-spel i 14 timmar, vrålar idiot och smäller igen dörren när hon går. Fattar ni då verkligen inte varför hon är sur? Hur korkade är ni egentligen. Hon vill ju bara ha lite uppmärksamhet annar kunde hon ju lika gärna suttit hemma och pluggat, käkat middag med sina vänner eller vad fan som helst.

    Jisses ni är verkligen korkade.

    Såälskade lilla vän. Dumpa aset! Han har inte gjort slut med sitt ex, han är ett as som inte ger dig den uppmärksamhet du förtjänar, han är korkad och du kan få hundratusentals gånger bäyttre än det där.
    Ciao // ME

    Jag fattar

    RSS 2.0