C.Hu tycker

Alla ska kolla in på www.theworldbychu.blogg.se och läsa lite också!

Har även börjat skriva lite där ibland!

Tjing / C.Hu

Herregud

Jag har grävt mig  upp ur hålet och är tillbaka! Herregud vilken vidrigt stressig period jag haft nu.. Stressen har varit nästan dödlig. Men nu är det över. Sista tentan för kursen i psykologi är avklarad, igår faktiskt. OCh jag tror det gick bra. Jag hoppas det gick bra, jag vill verkligen inte göra om det monstret till tenta.
Nu börjar tack och lov en lättare kurs. Hallelulia!
Stackars C.Hu som fått sköta hela rulianjsen själv. Men det verkar hon ha klarat galant.

Ikväll blir det utgång för att fira att vi alla överlevde så jag sitter och väntar på min skjuts till bolaget. Blir nog bara vin, men det är gott det med. Dessutom kan man spara tetran och dricka en annnan gång. Man måste planera framåt när man lever på existensminimum.

Jisses det börjar bli farligt här där jag bor. En kille i min klass som bor i samma område blev nerslagen av 3 killar med järnrör förra veckan. För att han inte bjöd på cigg, han röker inte ens! Så jäkla sjukt! Vad fan är fel på ungarna idag? Jag blir så jäkla arg! De är iaf polisanmälda! Hoppas bara att det följs upp.

Ja det var väl typ allt just nu..

Ciao//ME

Träningsvärk.

Nåååå jääävulst!

Känns precis som om armarna ska lossna, ryggen känns full i knivar som trycks in när man sätter sig ner, känns som om jag vore 95 år och har benskörhet eller nå..
Men men det är smällar man får ta när man är otränad..

Men de är de är ju ett tecken på att man lever...




Ett gammalt kort då, där hade man lite längre hår än nu då!!!


/ Cattis


Fredag då igen!

Japp japp!
Yttligare en fredag..
Men vet inte vad som står på kvällens evenemangs lista, inget speciellt än så länge, förutom jobb lördag, söndag!
Så med andra ord lär det bli rätt lugn helg, med mys och godmat. Inte fel det heller, låter som om det kanske är Bio på gång för ikväll, men vet inte va älsklingen vill... Ska ta och höra mig för runt de nu snart då, men han håller på leker med nån ny data grej som man kan styra datorn genom telefon.. Så han är lite upptagen.. Karlar!

Men går det ens någon bra ny film?? Hum.. thats de big question?
Ja tåls väl att kolla upp på www.sf.se så får man snabbt svar på den frågan.. Men men..

Blir inge sovmorgon denna helg inte, ska upp tidigt hela helgen.. Suck känns lite segt faktiskt, men bra med pengar så man ska ju absolut inte klaga, men de gör man ju ändå! Som människa är man ju aldrig nöjd, mycket vill ha mer eller hur är det man brukar säga!

Mina senaste dagar har vare både och faktiskt, är stressad fast jag inte behöver vara de, eller jo lite mycket är de ju men det löser sig nog, sen att vissa saker stör mig nå jävulst på slutet, har sutte och stört mig på en sak senaste dagarna så trodde huvudet skulle explodera... suck! Men samtidigt har de vare bra dagar, för har hänt mycket bra sen jobbar man med så sköna personer på man blir glad av att umgås med dem. Ett glatt, härligt skämtsamt gäng med andra ord. Skönt de istället för några sur pluttar!

Har haft skit svårt att sova senaste nätterna huvudet fullt av konstiga funderingar om allt möjligt! Kommer inte fram till nå, allt är rörigt i mitt huvud när jag ska sova, varför är det alltid då man ska börja fundera på allt? Är det för man inte har nå bättre för sig då? Och tankarna och funderingarna kommer i kapp??
Ja du mysko är det, vet fler som är lika på den punkten!

Men men... nu ska jag kolla in SF!!

/ C.Hu


Ont i huvudet

Är just precis vad jag har i dag, vet inte varför! Känndes som om jag skulle bli sjuk igår, och i dag har jag världens sprängade huvud värk! Sjukt jobbigt!

/C.Hu

Nu får de vara nog!!!!!

När man äntligen tror det ska bli vår, ja va händer då? Jo det bröjar om!! Börjar bli kallare än de vare på hela vintern och snöar! När jag for på jobbet i förrgår var det 17- ute. Hel sjukt enligt mig! Det är mars och snart april det ska bli vår nu!! Nu nu nu nu!! Inge mera vinter skiter i vintern nu, visst det är jätte mysigt! De säger jag inget om, men nu är det nog! Vill att det ska bli vår, och blommor och träden ska börja bli gröna så att det blir sommar och varmt någon gång!!

/C.Hu

Ny telefon

Japp japp har äntligen efter mycket om och med fått byta telefonen, som enbart bara krånglat från start! Så nu blev det en med lucka istället och lite annorlunda, men det ska vi nog lära oss. Är även Sims 2 som spel i den så det vart jag fast med, smidig och liten och lätt är den också! Nice nice med andra ord.

     

Så där ser den ut, om någon skulle undra! Ganska snygg!

Har varet i stan i dag, och bytt telefon som sagt då, och köpt en massa lister och lysknappar och små saker till huset, alltså fan va dyrt det är med dimmrar, kostar mellan 300- 1500 kronor. Helt sjuk för en sån liten sak! Men men vill man ha snygg får man uthärda den smällen tydligen!

Mår skit konstigt i dag, yr och tung i huvudet, känns previs som om jag ska bli sjuk! Hoppas verkligen inte det för jag ska jobba på torsdag! Och det vill jag verkligen inte missa eller ännu mindre göra om man är sjuk! Jobbigt de..
Så hoppas det bara är nå tillfälligt som är borta då jag vaknar i morgon, har pressat i mig en massa frukt nu så man ska få en C-vitamin chock så om det är nå bassiller hoppas jag på att de är borta nu!

I övrigt har dagen vare lugn, kollade på tapeten jag sutte och spanat in på näten i dag live, och den var inte alls lika läcker in real! Så tyvärr blir det en annan, en vit men glansigt mönster på,  som fond väggs tapet, skit snygg och faktiskt till och med billigare! OM man nu kan kalla det billigt!

/C.Hu

Ledig röddags måndag!

Ja för vissa iallafall själv har man jobbat både igår och i dag! Men det var faktsik skönt att göra något vettiigt! Men fy fan vad jag har haft tråkigt på ren svenska, har vare så lite folk så tiden har gått så sjukt sakta! Har sutte lite vid datorn, städat lite, vattnat blommorna, plockat på lite med små saker, tage imot en kund, sutte vid datorn plockat lite, gått runt, tage i mot en kund ja och så vidare. Ja mesta dels dö tid, är jätte roligt där när det är mera folk så man har fullt upp då går tiden fort men nu när det vare så där käns de mest som tiden krype fram varje gång man kollat har de gått någon minut typ.

Men men, nu är man hemma iallafall och har äte och nu sitter jag ock älsklingen framför tv och ser på hockey, eller ska jag vara ärlig han ser på hockey och jag sitter här och skriver, Fast vi sitter i samma soffa! Oj de vart invecklat!

Ja för övrigt har påsken vare lugn, vart lite hemma fest på lång Fredagen, och sen ha jag ju jobbat då, och tage det lugnt och sett på en massa film! Erica var även med på långfredagen, det var skoj. Synd att hon for hem så tidigt bara! Men kanske blir roligare och du är piggare nästa gång gumman! Hoppas jag!

Imorgon ska vi till staden och inhandla lite mera små saker till huset, bland annat lister och sånt! Är ju löning i morgon! Så då måste man passa på. Ska väl bland annat kolla lite på en fondtapet till vardagsrummet!!
Och så ska jag betala av lite på körkoretet..

Ne nu ska jag vara social med älsklingen!!!!

/ C.Hu

Överaska mig?!

Jag är uttråkad, kan ingen bara överaska mig!
Hihihih, det skulle vara underbart!

Måste bara säga att jag har världen bästa pojkvän, tror jag säger det för sällan!
Jag vet att jag har det, så när man väl säger nå gnäller man.
Men jag älskar han fruktansvärt mycket!
Du är min luft baby! Glöm aldrig det!

/C.Hu

Svart

Är en helt underbar färg, den går att ha på precis allt!
Kläder, gardiner, bilar, skor, halsdukar,blomkrukor, elektronik, kyl o frys, köks bänkar, tapeter, bord, soffor, mattor, hårfärg, ljus, lampor, inredning i huvudtaget. Ja precis allt som jag sa!

Älskar den färgen.

Och har även hittat några sidor som jag verkligen älskar!

www.CultDesign.se

www.myfirstroom.se

Finns så mycket fina saker på båda sidorna har sutte vid flera tillfällen och bara kollat, och kollat! Tror jag ska handla en del saker där till huset sen när det blir dax för det..

/C.Hu


Påsk

Jajjemän, snart är det påsk! Ska ta och göra lite påsk fint här hemma i morgon!
Syälla ut någon kyckling och så göra påskris och lite annat smått och gott!

/C.Hu


UTE

        UTE LISTA!! 

  • Lögnare
  • Lögnare
  • Folk som ljuger
  • De som blåser en eller bluffar
  • Skojjare
  • Idioter
  • Vinter
  • Kyla
  • Blåst
  • Snö

 Ja det kanske märks vilka 2 punkter som är mest ute enligt mig just nu!

INNE LISTA

  •  Riktiga vänner
  •  Kärlek
  • Ärlighet
  • Sommar
  • Härliga färger
  • Inredning
  • SKOR

    /C.Hu


kommentarer

Kan inte de som läser skriva en kommentar? Så man ser vilka som läser?

/C.Hu

C.Hu


Här är  C.Hu!!


337021-167



Och detta är mumsiga somriga goda melon drinkar!



337021-166



/C.Hu

Boooring med vinter!

Gud vad jag nöter detta ämne nu för tiden? kan det kanske vara för att det är så fruktansvärt uttråkande med vinter och att jag vill att sommaren ska komma nu! Ja troligen!
Jag tänker fortsätta nöta det tills våran kommit ikapp mitt gnällande!

Idag har vi vare i Mormors hus och grejat lite, och sen har vi kört bort lite köksgrejer till vårat hus! Så har börjat packa upp det nu, så det ska bli lite mindre att packa upp och flytta sen! Skönt de kommer nog få flytta så vi blir less ändå! Hemska tanke! Hatar att flytta saker, hatar att flytta också för den delen! Men det ska nog gå bra de med.. Är faktiskt lite nervöst! Men det är nog mest normalt tror jag!

Ja och snart är det påsk då, tiden bara flyger fram tyckte nyss det var julafton, men det är redan 3 månader sedan. Helt sjukt konstigt!


Angelica jag tänker på dig! Glöm inte det!

/C.Hu

Sommaren - 07


Kurrsingen i sommras!



337021-165


Och lite blommor från stugan, nu längtar man ju bara ännu mera till sommaren!!!

337021-164


/C.Hu

Måndag igen då..

Och har inte gjort speciellt mycket alls i dag, har kollat på tapeter till vardagsrummet och ätigt vofflor. Sen var vi och ''shoppade'' lite små saker nyss i mormors hus.. Lite glas och vaser och små saker. Så det har varit en lugn dag, vädret har vartit växlande, känns som de snart är vår, guuud vad jag längtar nu! Vår och sommar kom till mig......

Har typ inget vettigt att skriva om i dag faktiskt!

/C.Hu

BADA!

Jag vill bada, nu nu nu! Vare sig de är i ett badkar eller ute.. Hellst en jacuzzi med massa bubblor i och massa härligt badskum! Tänk va härligt de vore, kanske läsa en bra bok, och dricka iskall cola med massa is och citron skivor...gaaaaah! Underbara tanke!

337021-163


blått

337021-162
337021-161

Stor städa, eller kanske man ska säga vår städa nu?

Det är iallafall vad jag gjort i dag, mina händer ser ut som svampar nu! Men rent är det.. Fick någon fix idee när jag vaknade att i dag blir det städning, tänkte först bara dammsuga och torka golven men när jag väl kom igårn bar de av med nästran allt. Polerat köksbordet, torkat och skrubbat kakel, badrummet har fått sig en rejäl skurning från topp till tå, och så vidare. Så tog närmre 4-5 timmar! Men fan vad skönt det är efteråt!

Så nu sitter ja bara och slappar i soffan innan man ska göra ett nytt ryck, ska bort till huset och måla med struktur färg i trappen, och måla hall taket så vi kan tapetsera klart uppe, och sen ska man väl laga någon middag i dag med. Fast kommer nog ganska lindrigt undan med de i dag, för det är älsklingens område av mat i dag så han som kommer få stå och slava, och de kan han gott göra eftersom jag storstäda. HA HA!
Lite rättvisa ska de väl vara!

Helgen har vare hur lugn som hellst, sett melodi festivalen, städat nu då, slöa, sett på film och sove. Det är ungefär va jag gjort! Och det är bra skönt ibland de, att inte göra nå speciellt..

Snart är det löning igen, då ska jag köpa tapeter och betala körkortet, Gud vad jag längtar! SUCK!
Ne men tapeterna är ju skoj, så det blir ännu ett rum som är klart! Skönt när man ser det börjar gå frammåt..

Är fortfarande tomt här hemma utan Busen, men det är väl bara att vänja sig! Ropar fortfarande på honom, coh sen kommer jag på mig själv att han är i himlen nu! Tänker gå ut med han när jag kommer på mig själv att jag inte kan det, är rätt sjukt.. Men men, han har det bättre nu! Han kommer alltid finnas i mitt minne och mitt hjärta! Minnen lever alltid kvar!

/C.Hu

Melodifestivalen

Var det rätt person som vann?! Ja det är frågan!

Känns precis som om sverige är helt körd vilken låt eller artist vi än väljer.. Är ju bara att kolla vilka slags låtar som hamnat högt på listan de senaste åren.. inget i min stil iallafall. Kanske jag som har dålig smak?
Ne sverige är det kört för, det är iallafall vad jag tror. Men vem vet kanske lyckas vi bättre i år? Det tål ju att ses.

Men blir inte brydd om det typ är nå knepigt som vinner i år med.. ska nog sluta se på sånt där jag. Hua!

/C.Hu

MUSIK ÄR LIVET!!

Älskar AKON's låt, Sorry, blame it on me!


Den är så sjukt bra!

/C.Hu

Då var det lördag då!

Och halva helgen har redan passerat, jag har insett i dag att jag lika gärna kunnat jobba! Fick ju som sagt erbjudanet att byta lördagen mot fredag och så blev det. Tänkte jag skulle hinna umgås lite med älsklingen för en gångs skull en helg. Men va tror ni han har gjort då? Jo han har varit ute och åkt skoter från klockan 10 i morse, och kom hem nyss typ. Så det var det lördags myset. Suck karlar! Ne då vi får väl umgås ikväll istället. Förstår ju om han vill åka en sista sväng innan snön försvinner helt!

Själv har jag inte gjort speciellt många knop i dag, har sove ut, plockat ihop LITE, var och handlade och lagade middag, åt och tog en rejält lång varm dusch.. Och nu sitter jag här då! Men ganska skönt kan jag lova! Ikväll blir det melodifestivalen tittande och sen kanske de blir till att spela spel.. Det märks hur man känner sen.

Drömmde väldigt skumma saker i morse. Vette tusna varför?! Man är bra skum ibland när man somnar om på morgon kanten.. Iallafall jag!

Snart är det påsk också, undra om man ska gömma ett litet påsk ägg till älsklingen?? Ja jag tror nästan de de vore lite skoj så där..

Ne undra om man skulle ta och göra sig i ordning och över ge mjukis kläderna? Eller om man ska vara riktigt slappt klädd i dag med!? Hum.. ja det är frågan!

/C.Hu

Handla handla handla!!

Nu var man några tusen kronor fattigare, har löst ut ett paket från halens, men nya gardiner och dukar, ljuslyckor och små saker till huset och ett och annat klädelsplagg..  Men fy bubblan vad snyggt det kommer bli så det var det värt! Men nu vill jag ju bara sätta upp dem och det är det nog inte läge för ännu, ska nog bli klar med de mesta före annars är alla nya fina gardiner fula i slipdamm .. Suck vad jag avskyr att vänta!!!

337021-160

/C.Hu

Äntligen helg

Denna veckan har barta sprungit iväg snabbare än blixten!
Men nu är den efterlängtade helgen äntligen här. Känns ganska skönt, nu behöver man inte tänka så mycket mera på ett par dagar! Skulle egentligen ha jobbat i morgon men bytte med David så jobbade i dag istället, så det känns ganska skönt! Har varit en kanon lugn dag, har hunnit greja på med mejl och bokningar i lugn och ro, och svarat i telefon och hunnit lära mig programen lite bättre. Har faktiskt till och med hunnit städat lite i kassan, nu ser det inte ut som en tromb drage över där. Nu hittar man faktiskt saker! Tro det eller ej..

Imorse hände en skum sak. Fick nästan lite dåligtsamvete.
Satt i bilen på väg ner på jobbet, och plötsligt står det en dam /tant på vägsidan och vinkar att jag ska stanna, hon hade sin hund med sig också. Men min första tanke var, man ska inte stanna för okända människor om de inte hänt något, som tex en bil olycka. Så jag fortsatte förbi.. men samtidigt började jag undra vad hon egentligen ville?! Sen har jag funderat på det hela dagen, undra om jag kanske skulle ha stannat iaf!? Men samtidigt tänk om hon vela haft lift och vare en jätte konstig person? Men tänk om det samtidigt var nå illa ? Hum.. ja det lär jag nog aldrig få veta.. Hoppas det inte var nå allvarligt! Känner mig nästan som en dålig människa!

Vad har hänt mera i dag?? Jo jag har fått hämta ut mitt körkort. Ganska skön känsla faktiskt! Men samtidigt skum, har lixom inte riktigt fattat de där ännu jag! Men men.. det kommer väl med tiden. Men fruktansvärt skönt att slippa vara beroende av skjuts! Att kunna ta sig dit man vill när man vill så länge det finns en bil hemma, kan bli ganska svårt nu när BMW:n är på lackning men sen så...då finns det alltid en bil hemma skönt nog!

Fan vad jag skriver om tråkiga saker nu för tiden? Låter ju som en dagbok. Men kanske är för att det inte hänt något intressant på slutet!

Längtar till sol och värme nu jag. Less på snö, slask och vidrigt grå dagar!!!

337021-159

/ C.Hu

Humör!

Det är konstigt hur humöret och magkänslan kan ändras från dag till dag! I Tisdags var det en kanon dag för men fick körkortet, man gick på moln och var skit nöjd! Nu känns allt mest bara skit, och jag vill dra något gammalt över mig och bara försvinna!?

Är livet en berg-och-dal-bana på riktigt eller???


/C.Hu


Skit dag...

Allt känns skit, nu är min älskade nalle björn och bästa vän borta! Han är i himlen! Suck! Är redan tomt här hemma utan honom, han är vare i mitt liv i 7 år nu. Så kommer bli en ganska stor förändring?! Ingen att gå lång promenader med, ingen som tigger om mat så fort man går till kylskåpet. Ingen som ligger och snarkar i fotändan på sängen.. Ja suck! Är redan tomt..

Var hemskt, han somnade in i min famn..hörde hans sista andetag och sista hjärtslag i detta liv, Känns hemskt! Men ändå var det det rätta för hans del, han mådde inte riktigt bra på slutet. Men i dag då dagen var satt då var han pigg och glad det gjorde ju det hela ännu jobbigare! Men han har nog det bra nu i himlen med mormor och Majsan. Får tänka så!

Men känns inge kul alls.. KOmmer bli en skit dag att jobba på i morgon! Kommer inte vara på topp! Kul att ha ett jobb man ska vara glad på då.. suck! Hoppas motivationen är bättre i morgon än vad den är i dag!

/ C.Hu

Data kunnig?

Datanörd

Eller är väskan bara en tillfällig koja?!

Vuxet?

Ja du när blir man vuxen??

Är jag det nu? Jag har gått klart skolan, tage körkort, börjat jobba och tjänat pengar, köpt hus! Är det då man är vuxen ? Eller är man det vid någon viss ålder?! Ja du mycket konstig fråga? Men jag känner mig vuxen, fast ändå inte? Hahah! KOmmer nog alltid vara lika lekfull och ''barnslig''!!

Älskar livet , och min älskade mamma och underbara pojkvän! Och självklart nära och kära!


TJING / C.Hu

Skit väder men ändå skön magkänsla!

Japp just precis vad jag har... Känner mig så nöjd med mig själv.. Känns så skönt med körkort..
Fast regnet öser ner och himlen är grå, så känns livet ändå ganska bra!

Har inte gjort nå vettigt alls i dag, regnet bara öser ner, och väder rent ut sagt suger!
Kissarna har vare totalt omöjliga i dag, bara river ner saker och busar.. Men dom är bra söta iaf!
Har tänkt tanken att städa lite, men har inte komme igång. Är segt.. Man blir seg när det är dåligt väder..

Har tänk åka till Erica också, men inte kommit mig för.. Haha! Inget kommer ja mig för med i dag.. SEG!


/C.Hu

KÖRKORT!

NU HAR JAG KÖRKORT!!


weeeeei känns som en sten har släppt från mitt hjärta!

Sova i natt?

Hur ska det gå till????????

KOmmer vara fysiskt onödigt! Tusen kronor till den som kommer hit och får mig att somna före 12!!!!


/C.Hu

Ångest, nervositet blandat med förväntningar!

Ja är det så det ska kännas inför Dagen D med Uppkörning.
Sjukligt nervös nu kan jag lova, känns som det är tusen tals fjärilar i magn nu samtidigt som om jag är livrädd och förväntansfull... Vill ju verkligen klara det, så man får det där körkortet någon gång. Men samtidigt skulle jag inte blir brydd om jag skulle kugga mig på någon skit grej bara för att jag blir nervös.. suck jobbigt nu! Hua!

Haft körlektion i dag, och det gick kanon bra och det känns skönt det iaf..

Helgen har vare lugn, för att byta samtals ämne och fokusera på något annat! Fredagen bestod av körning, först stads körning, sedan hemma och övade med älsklingen. Lördagen jobbade jag sen vart de bara cool lugnt restan av tiden, söndagen vara första sovmorgonen på länge kan jag lova och det var förbaskat skönt. Nog för att jag inte sov längre än till typ 10- 11 men ändå. Sen hade jag körlektion, och sen vart de sova. Och dagen har bestått av körning.

Men nu blir de bara lugnt, tänkte ta en varm skön dusch och göra en ansikts mask och mysa och försöka tänka på något annat ett tag, först hade jag tänkt köra hela kvällen men kom fram till att det är nog bättre att göra nå annat och låta det sjukna in och sova på saken och ta nya tag med allvar i i morgon.

Hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag klarar det. Snälla gud jag gör verkligen vad som hellst om jag klarar det i morgon, snälla hör min bön!!!!!!!! Jag ber dig!

I huset händer det saker hela tiden, hallen är klar nu, och trappen har börjat målats. Skönt som tusan när det horibla oranga färgen byttes ut mot en VIT fin färg. Nu ser det nästan ut som en ny trapp. Fast ska ju dit med ny matta och nya nos lister också. sen tusan kommer de vara KANON fint.

/C.Hu

Total skit dag och körkortsångest!

Eller Meltdown som ME kallar det.

Lever just nu i min stressigaste period på länge, hundra saker som ska hinnas med och fattas och lära sig. Dels på jobbet där har det vara sjukt mycket nytt, saker hit, mejl dit, papper hit, program dit ja och så vidare. Han som brukar jobba ska bort till utlandet, så vi ska ''hoppa'' in lite och då är det en massa att komma ihåg, men det ska nog gå bra! Har även fått utöka mina kundskaper och klara mig själv, och shit va nervös jag vara i början. Men det gick bättre och bättre, till slut kändes de som de sat och kändes naturligt!

Så det ska nog gå bra, gjorde i och för sig några misstag men inge större så det känndes bra!

Sen har vi kört på stället som vi ska köra på på uppkörningen i dag och det vart totalt KAOS för mig, fattade inget, tänkte en sak och gjorde en annan, genade och gjortde allt fel, fel som jag aldrig annars gör gjorde jag i dag. Känndes totalt förjävligt aldrig gått så fruktansvärt dåligt som i dag. Känner mig totalt värdelös just nu och vill bara gräva ner mig själv och aldrig mer sätta mig i en bil, men det funkar knappast! Det värsta vara att på vägen hem gick det helt plötsligt mycket mycket bättre.

Denna vecka har varit och kommer fortsätta vara totalt full och stressig, men sånt är livet i bland. Kan ju vara därför jag kände mig så otroligt ofokuserad. Måste lära mig att slappna av! Kanske skulle ta och börja med yoga. Vem vet det kanske är skit bra! Jag som gruvade mig att stå på jobbet och prata inför dtora grupper folk, men det är nästan 100 gånger bättre en min körlektion i dag, den var HEMSK!!!!!

Har iallafall hunnit längre i huset nu, tapeterna sitter uppe i hallen ner, köket är i stortsett klart bara golv där som saknas, hallen uppe är halv tapetserad, våran om byggning nere börjar ta sig och skorstens muren i sovrummet är nymålad med vit fin struktur färg. Tänkte lägga ut bilder på det men de gör jag när det blir mera klart! Då kommer det up steg för steg bilder..

Annars leker livet som vanligt i stort sett, var på en värdelös jobb mässa igår, tur man hade bra sällskap så det vart trevligare så. Trodde det skulle vara en jobb mässa man sökte jobb på och några sånna fanns det ju, men mesta dels var de företag som var där och marknadsförde sig själva. Vad nu jag ska ha nytta av det?
Men en massa pennor och papper fick vi iallafall med oss hem..

Gud vad gnälligt inlägg detta vart, men skönt att få skriva av sig lite skit! Är föresten blåsigaste dagen på detta år i dag, eller rättare sagt på länge. Tror parabolen ska dra iväg vilken sekund som hellst!


Nu ska jag umgås lite och ta och städa, för det behövs verkligen!!!


/C.Hu

RSS 2.0