Middag i farten


Jag är en djävel på att laga mat ska ni veta *ironi*. Ok jag suger inte helt på det men idag har jag inte tid. Så det får bli stekt grillkorv med pennepasta. Jag har för mycket att göra för att laga nåt bättre.



Sitter soch skriver tenta vid köksbordet eftersom det är enda platsen i kåen där jag får plats. Köksbordet är täckt av böcker, pennor, dator och en massa annat. Och nu ska jag försöka hitta ett hörn attkäka på också. Så till ljudet av Mr Big är det full rulle här. 



Haha Linda, du vet inte vad du missar! Men nog kommer det att bjudas på chilisprit på lördag alltid för de som tror sig våga. 

Ciao// ME 

Tråkmåndag


Borde egentligen sitta och plugga då jag har en tenta som ska vara inne på torsdag och jag har inte ens öppnat böckerna. Men jag kommer mig helt enkelt inte för.


Istället surfar jag runt runt på nätet och gör inget av vikt alls. Jo bjuder folk på fest i helgen om nu det kan klassas som viktigt.....



Jag har inte ens nåt vettigt att skriva om.  Gud vad trist.




Men jag har blivit helt kär i ett gammalt band kallat Mr Big.  Spelar dem om och om igen.. Lyssna på dem om ni får chansen.

Ciao // ME

Söndagsnöje

Vi har roligt. Japp, och vi är udda också. Ikväll har vi hittat vår nya favoritbutik på internet jag och min styvfar, Chilihouse.se.  Vi ska beställa chilisås. Vi älskar allt som är starkt, ju starkare desto bättre. Och vi försöker ofta bräcka varandra i vem som klarar den värsta styrkan.

Om jag inte redan nämnt det har vi som standard att bjuda våra gäster på Chilisnaps, snapsen som får vuxna män att gråta. Denna kryddar vi på egen hand och ibland med egenodlad chili och den har gett oss många skratt i några år nu.


Men det börjar bli tjatigt så vi ska ta det hela ett steg längre. Ja sen köper vi alltid olika såser och pastor när vi hittar för att se hur kul vi kan ha. Så Cricka har hittat lite nya roliga saker vi ska inhandla ikväll.

Vi har hittat popcorn med habanero, chilisåser klassade som galenskap, en chilisås inklusive voodoodoka, chilinötter och lite annat roligt. MUMS! Men någon lär antagligen dö på kuppen. Men jag kan gärna offra mig för den här sakens skull. Om jag ska dö tidigt så är det så här jag ska dö. Och sedan ska vi ha ännu roligare åt folket som inte klarar av det. Hehe.

Ciao//ME

Besök från Danmark

Jisses vilken vecka. Nu har det verkligen varit full rulle. Besök av släkt från Danmark so jag skjutsat runt säkert halva kommunen. Vi har varit överallt, spelat Guitar Hero, Plump, badat, spelt volleyboll och flängt. Samtidigt har jag jobbat och flängt lika mycket där. 

Igår var vi i Sundsvall och shopppade. Eller ja shopping och shopping, jag kpte två böcker och tre kortlekar och godis. Ja och så var jag på bolaget. Inte mycket till shopping. Ja godis och läsk var väl egentligen vad som stod på dagordnigen. 

Lösviktsgodis är tydligen svindyrt i Danmark. Typ 17-20 Danska kronor som dessutom är dyrare än den svenska kronan. Och så har de inte en del av sorterna på varken godis eller läsk där. Så vi tog med dem till Karamellagret. Danskarna i godishimlen! Vilken syn, och till råga på allt filmade de påsarna för att bevisa hur mycket de fick för så lite pengar. Det inhandlades även Trockadero, Sockerdricka och Gelehallon till moster Leivy.  





Och såklart souvenirer, ja inte för att det fanns några att köpa men servetter med  svenska flaggan och dalahästar, servettringar med svenska flaggan, några nyckelringar och magneter med älgar och sånt.





Sen drog vi ut till min morbror och käkade thaimat och spelade mer spel och volleyboll. Riktigt kul!

Sen åkte de hem. Så huset är alldeles för tyst och tråkigt. Men men..

RSS 2.0