ME är borta med vinden

Vet inte vart de blive av henne???

/C.Hu


Helg snart då..

Skönt det, i morgon ska jag och Erica till stan, sen hämta upp älsklingen där då och åka och kolla på bland annat tapeter.  Kul kul... Sen blir de nog en fika.. Och inhandla en massa små saker..

Igår var man på info / Möte på ''jobbet'' var väl så där , fick lära oss en himla massa undra hur man ska komma ihåg allt. Men de ska nog gå bra..

Har börjat följa en dokusåpa på 3an jag och Me, haha den heter '' Forever Eden''. Så himla mycket drama, och intriger. Men nu har man ju fastnat för skiten. . . Påminner faktiskt lite om sveriges Paradise Hotel fast detta är bättre mycket bättre om man nu kan kalla de bra. Men men...

Har inget speciellt att skriva, skulle ha lagt upp bilder på hur köket vart. Men gör det när vi fått dit gardiner och sånt. Mycker finare då än ett tomt rum..


/C.Hu

Det gick kanon

Halkbana var kanon, det var skit skoj!!!!!!!!!
Skulle nästan kunna göra om det OM jag slapp betala yttligare 2tusen. Men det vara lärorikt som fan..
Men nu var de gjort iallafall, och det är skönt!

Helgen har vare skapligt lugn, fredagen var vi i huset och lördagen vart det utgång. Ganska skojigt faktiskt.. Inte super mycket folk ute men det va trevligt ändå. På vägen hem ramlade man ju sjävlkart på isen i en brant backe och slog bakhuvudet och ryggen, så såg rosa elefanter... mindre skoj..

Idag har vi köpt elprylar till huset, så det ska bli fräscht! Dimmrar, knappar och sånt!


/C.Hu

Halkbana

Imorgon blir det halkbana, fan va jag är nervös och gruvar mig nu! Men det kommer säkert gå bra som alla säger men det är ju så med allt nytt, man är nervös. Har nästan ont i magen och kommer säkert ha skit svårt att somna i natt, kommer ligga och fundera och vända och vrida mig! Det är säkert inget att oroa sig för, men det gör JAG! Kommer sitta och vara nervös hela vägen i bilen ner.. Hua!

Idag har jag och Mami vare till stugan och kollat läget och i Mormors hus, Och det var som när vi lämnade det! Som tur var! Men gick inte att köra in till stugan för det var en sån jäkla snö kant! Men de gick ju bra de med...

Ja ja, dax att börja fundera och laga middag strax!

/C.Hu

Djur är för underbara

Ja att dom är, dom finns där som små änglar! Man har alltid sällskap, de uppskattar en och tyr sig till en. Visst ska väl absolut inte få det att låta som om det bara är en massa positivt, för det är ju ansvar och man ska ju sköta om dom. Men det är ju enligt mig inget problem, älskar man dom så gör man det med nöje! Iallafall jag!

Inatt var jag speciellt lycklig att Izzi & Kurre finns jag kunde inte sova, och Kurre låg bredvid mig och sussade och Izzi låg på min arm som en liten bäbis och kurrade och smaskade. Det lät så mysigt att jag somnade själv. Det är hemtrevligt på någotvis de där kurrandet. Det gör en avslappnad och sömnig..  Dom är så söta! Skulle vra himla tomt utan dom..



Idag har man haft ännu en körlektion då, gick skit bra faktiskt om jag får säga det själv. Riktigt nöjd med mig själv! Skönt att det känns som om det går frammåt..
Körde även med mamma sen och det gick lika bra så skönt att det känns bra, äntligen..
Brukar vara så jävla nervös och inte lita på mig själv för 5öre, men nu känns det äntligen som om det är jag som har kontrollen och inte bilen.. Mycket bra mycket bra!!




/C.Hu

Starta eget

Japp det är percis vad vi planerar, vi är i full färd med att knäcka den svåra och extremt stora nöten med VAD?!
Ja det är ju det, men vi ska nog komma på något bra ändå! Har ju några planer!

Vissa saker bättre än andra!

/C.Hu

Jobb!

Jag vill ha ett jobb nu är less på detta skit, vill ha ett fast jobb med bra lön!

You wish C.Hu!!!!


Prommis

Japp har vare ute och gått med Angie nu då fan va man är duktig, host host!

Vill ha tillbaka min telefon, hatar denna skit mobil jag har nu. Man kan inte prata utan headset, då hör ingen va man säjer! Så sjukt störande! Så glömmer man bort sig och svarar och så hör man inget då får man i vild panik springa och söka efter de förbannade headsetet!! STRÖRANDE.

Snart kommer älsklingen hem, weeei så slipper man vara ensam..

Ähh har inge att skriva i dag. Tjing!

/C.Hu

Svårt att kommunicera med en kille..

Ja iallafall vissa, det är typ omöjligt! De tänker verkligen inte som oss. Det är nog bara att lära sig att leva med det! Men fan vad störande det kan vara ibland! Suck! Man försöker förklara en sak med de tar det helt fel och vänder de till något annat! Eller så dum förklarar de oss fast vi har en skit bra ide, det är i själva verket dom som inte fattar att vi har det! Men men..

Det värsta är nog att de tänker lika om oss tjejer!
Men va fan gör det, vi vet ju att de inte är oss det är fel på!
Vi förstår, vi fattar, vi vet va dom menar de är dom som inte förstår att vi göra det.


/ C.Hu

Livet?!

Ja det finns mycket som är konstigt med det, allt igentligen!
Man funderar på många olika saker som man aldrig kommer få svar på?
Det finns vissa punkter i livet som man hellt enkelt inte ska gå in på för det är bäst så. Men man gör det iallafall ibland vare sig man vill eller inte iallafall jag. Kan ligga och tänka på nätterna så jag bli förbannad på mig själv.
Kan tänka på skit saker som man egantligen inte skulle behöva göra. Kan vara sånna där saker som egentligen inte skulle behöva vara något problem men man gör de värre än det är, bara för man är trött och inte kan sova!
Någon mera som kan känna så? Eller är jag själv om det!?

Det är mycket små saker som ska hinna göras nu så jag tror jag blir galen snart! Ska bli klar i huset så snart som möjligt visst är ingen panik, men tänkte inte renovera hela livet!
Sen ska vi ut med allt och fixa klart i mormors hus så vi kan sälja det, skulle ha blive klar med körkortet så man kan ta sig dit man vill utan att behöva fixa skjuts, det ska bli så skönt! Fattar ingentligen inte varför jag seg på med det som jag gjort, men är väl för att an inte kännt något behov av det  förut!

Idag har jag och Mami iallafall varit i huset och rive ännu mera tapeter ser på ren svenska helt jävla FÖRJÄVLIGT ut där nu men va gör man inte om man vill att det ska bli fint i slut ändan! Har fina högar med ner rivna tapet högar nu och slip damm överallt! Men va gör det när det kommer bli kanon när det är klart! Men tusan vad less jag är på att slipa nu! Har så ont i axeln av att ha stått med slipmaskinen på väggarna och ögona är igen fyllda med damm lika så näsan.. Men men smällar man får ta det!

/ C.Hu

Söndag och sliten som fan.


Och jag har inte drucke en droppe i helgen, så det är inte därför!


Har renoverat för hela slanten hela helgen, i fredags kom vi hem 4 på natten, i lördags vid 2 och i kväll vid 6.

Men har hunnit mycket som bara den, har äntligen fått upp tapeterna i köket, Och slite ner allt i hallen så det ska spaklas och slipas sen är det dax för tapetsering där med! Och fan va snyggt det vart i köket, nu syns det att det sitter skåp på väggen, inte att allt e vitt så det bara flyter ihop, nu är det kontrast, längtar tills jag får köpa matbord och stolar och gardiner och sånt pyssel så det blir ett riktigt kök!

I fredags var vi istan och köpte en massa mera till huset, lampor, gardin stänger, en bänk skiva och massa små saker, sen stressade vi hem och köpte nå skivor som Älsklingen skulle ha till sitt projekt i hallen. När vi kom hem han vi typ sätta oss en kvart sen bar det av till Bräcke för att hämta Mammas karls bil. Sen kämpade vi på till klockan 4 på natten i huset det gick som bara den, samma på lördagen, men på kvällskvisten började det gick segt fan va less jag kände mig hungrig och ont i fötterna och trött som en gris var man.
 
I dag hade jag därimot inte alls samma lust och låga, drog klart tapeterna i hallen så dom är borta och Jocke han fixade med tillbaka sättning av lister i köket! Sen gav vi upp och drog hem och beställde en fet pizza och slängde oss i soffan, nu ska vi duscha och lägga oss i sängen och slå på en rulle. Sen är det godnatt med mig och den här helg var som bortblåst.

Men fan va vi har hunnit mycket!!

Måste bara säga det att fan va jag är händig för att vara tjej, jag slipar och donar med maskiner och målar och fixar. Fast jag inte gjort vissa saker förut blir de kanon fint, man lär sig hela tiden. Måla har ja ju självklart gjort för men som sagt andra saker. Då kanske vissa tänker va då??! Men jag tycker det är bra jag! För det finns ju förhelveta vissa som inte ens kan skruva in en skruv själv eller steka korv!
Men det KAN jag! HAH!

(Laddar upp resultatet på köket i morgon, för trött för de nu!)

Ne nu blir det Godnatt med C.HU!
/C.Hu


Party på en onsdag

Ja som sagt var vi ut igår så nu är det väl dags att redogöra för kvällen. Så jag ska väl börja från början, om det nu finns någon. Dagen började med sovmorgon och sedan vidare på ett möte. Hem och vilade innan jag satte igång med alla förberedelser. Mitt i sminkningen ringer Veronica som håller på att gå ordentligt vilse. Men efter lite guidning så hittar hon rätt i träsket av stugor och genvägar. Eftersom det bara blev vi så är förfestandet rätt lugnt och vi hinner snacka en hel del skit innan vi, redan vid 21 drar till bussen. Får vänta ett bra tag innan bussen dyker upp i kylan och äntligen framme. Och till våran stora lycka är det ingen kö! Så jag passar på att knäppa nån bild på stadens ljus. Och ja lagens väktare fick också vara med på bild.

Så vi går in, glada i hågen och efter en stunds letande våldsgästar vi ett bord med en ensam herre. Det får bli våran utgångspunkt för kvällen. Jackorna lämnar vi där och sätter kurs mot baren. Det är hur mycket folk som helst och det är ändå onsdag.Vid bordet snett mitt emot vårat sitter ett norskt gäng i tjocka, röda, stickade tröjor med norska flaggan på ryggen. Den yngsta killen börjar dansa på bordet och lyckas med en hårsmån undg¨att åka ut fortare än han kom in. På vägen till baren rycker den samma kille tag i mig, vi gissade att han var där med halva släkten, och försöker få mig att dansa på bordet. Jag har varit upp på bardisken en gång, hamnade på Travel Channel ochefter det håller jag mig på marknivå! Så vi drar vidare mot baren.


Efter påfyllning av alkohol på väg tillbaka till bordet håller jag på att bli halshuggen av häckar vi en stund vid vårt bord, spanar på folk och diskuterar folket. Vi får en favorit nästan omgående. En äldre galen norsk som det är ett jäklans röj i. Iklädd renskinnsjacka, mössa och en norsk flagga på varje kind. Han håller igång hela sitt bord och man blir lycklig av att bara titta på hans dansande, hoppande och sjungande.


Snart börjar bandet spela så vi rör oss närmare scenen, eller ja vi hamnar längst fram faktiskt. Samma band som i lördags, dvs Ständut Blakk, till min stora lycka. De är en fröjd att både lyssna och se på. Hellre det än Nordman som jag vet spelat några av kvällarna. Och jag har nog en liten fling på sångaren om jag ska vara ärlig *hihi*. Det spelas disco, rock, ja lite av varje.Och vi älskar det! Man vill aldrig att det ska ta slut. Men det gör det, iaf för 40 minuters paus. Ja och som ni ser finns det både en trummis och en som spelar synth i bandet.


I pausen passar vi på att uppsäka toaletten. Och tacka arrangörerna har de inte bara sandat, de har dessutom lagt ut de tidigare trappstegen rom en ramp så man inte kan halka alls i rökrutan! TACK! Toakön är inte lika lång, tack och lov trots fåtalet toaletter, men lika kul folk där iaf.

Vi kan bara inte hålla oss från dansgolvet utan hamnar där igen. Och går i princip aldrig därifrån! Jo ett par rundor till rökrutan/toaletten och till baren blir det men inte många! Dansar antagligen hellre än bra men roligt har vi. Och den här dj;en kan man inte klaga på! Han spelar allt från gamla klassiker till rap, disco och rock. Dansgolvet är packat konstant, alla har roligt! Gänget jag nämnde förut hamnar vi med mer än en gång och kameror och mobiltelefoner används konstant för att dokumentera kvällen!


Bandet börjar sitt andra set och taket är bra nära att lyfta. Det är lika, om inte mer röj än i lördags, allsång drar sig ingen för och till och med bandet plockar fram kameran. Sångaren och gitaristen byter gitarrer och Angus Young intar scenen.

Vilken stämning! Livet är på top, ja kanske för alla utom sångaren som är lite sjuk och får lämna över mikrofonen emellanåt till de andra. Och vem kunde tro att violinisten kunde sjunga?! Han drar lite Peps Person och synthkillen står för rockmusiken.


Och jag förvånas över hur alla människor i stickade tjocktröjor (tänk lovikka vantar) orkar röja på detta sätt i denna trängsel. Någon börjar skaka en ölflaska och jag får urringningen duschad i öl på 3 meters avstånd, Veronika lyckas få öl i örat av alla ställen och tack snälla vakten som kastade ut den dåren.


Vi fortsätter att dansa resten av natten. En tjej kommer fram och tycer att vi verkar ha så roligt när vi dansar så hon får helt enkelt hänga på. Bestämmer att vi ska åka hem vid 10 över 3 eftersom det stänger 3. Och lagom till halv håller min kropp på att gå i bitar. Träningsvärken sedan tisdagen gör sig påmind. Mina knän gör ont, fötterna gör ont, jag har byggt påmed extra träningsvärk i höfter, mage och rygg av allt dansande. Vi sitter lite, dansar mer, sitter lite till. Vi till och med dansar när vi sitter. Och jag är lyckligare än någonsin. Veronicas kille hämtar oss vid 10 över tre och är så snäll att han tar en jätteomväg och skjutsar hem mig. Vid halv 4 är jag hemma, full av adrenalin och går och lägger mig.


Imorgon kommer lillasyster och då satsar vi på after ski. Kamerans batteri är på laddning och humöret fortfarande på topp!

Ciao// ME

Mycket vill ha mer?!

Eller hur är det man brukar säga, jag vill ha så mycket nu att någon borde smälla till mig så jag vaknar och sätter ner fossingarna på jordens yta igen!!

Drog

Nu har jag fått mig min dos av Lollo-Drogen! Nu kan jag leva ett tag till! Hahaha

Hur ska jag klara mig när du är borta gumman? Vem ska jag då nörda med hela veckorna?!


Inte de att ja inte hara andra vänner de har jag, men inte som nördar med mig på vecko dagarna!
I helgen blir det renovering, umgås med Vickis och de andra knas bollarna kanske hinner med nå mera också vem vet!!


/C.Hu

Tjohoooo

Gud vilken kul kväll. Jag har äntligen hittat min like när det gäller att gå ut! Fan vad skoj. Men orkar inte redogöra för hela kvällen nu, det gör jag imorgon. För allt gör ont, knäna, ryggen, höfterna, magen, armarna, fötterna. Ja allt gör ont, har dansat konstant hela kvällen. Så jäkla roligt!

Nej nu ska jag sova.. Är helt slut...

Ciao // ME

Tandblekning

Vilken sort i det enormt stora tandblekningssorts havet FUNKAR egentligen?!

The BIG question?!

Ny Telefon

Ja nu ska jag NOG  förhoppningsvis äntligen få en ny telefon, älsklingen ska ta med den ner till stan i morgon.
Och lämna in den för 4e gången, och då har man rätt till en ny.
Men först måste den iväg igen så det kan godkänna att det är fel på den, så nu blir man ''utan'' telefon ett par veckor igen.. Så får väl ha en gammal skit telefon.
Blir så jävla less. Hoppas verkligen att jag får pengarna tillbaka nu så jag kan köpa mig en ny!

Vet precis vilken det blir i så fall! Om det inte hunnit kommit någon annan tills jag fått beskedet om hur det blir!

/C.Hu

Saknar

Saknar min kära Papi nu, känns som hundra år sedan vi sågs nu!
:( Snyft!
Kom hem till våren!! Du bara måste!
Och även att hans internet har börja knasa sig, så nu känns det ju bara som om du är ännu längre bort!

/C.Hu

Izzi & Kurre



                                       Mina små sötnosar!!!

337021-115

Då var det dax då.

Att börja med den eviga matlagningen.

Jag älskar att laga mat, men vissa dagar känns det mest som en börda. Som i dag, eller de dagar man absolut inte alls vet va man ska göra för mat!

Har kollat ännu mera på tapeter nu! Men kommer iallafall inte fram till något!



Nu är det bestämt iaf, så vi väl se hur det går. Hoppas på det bästa. Eller va då på det bästa klart de kommer gå bra är ju inte det, men kommer kännas himla skumt. Med tanke på att man inte är van det! Men skoj ska de bli!


/C.Hu


En så himla bra dag

Okej ikväll blir det utgång igen. Har lyckats få ihop ett gäng torrbollar som ska göra stan osäker. Och jag är på ett lysande humör! Verkligen lysande! Ska bli så kul! Hoppas jag iaf. Bilder får ni se imorgon! Och jag lovar, träffar jag på Italienarna igen så ska jag knäppa bilder. De är bara för sköna!

Mötte ett stort gäng med norskar nu när jag kom med bussen, det var flaggfor, mössor och såklart  obligatorisk öl!  Hade tyvärr inte med kameran, *grrr* jag borde få stryk!  Dessutom solen skiner  det är blåp himmel och enda nackdelen är att det blåser isvindar direkt från nordpolen. Men det kan jag leva med!

Lägenheten ser hyffsad ut, ska ta och dammsuga lite och kanske torka av golven. Eller så gör jag det imorgon istället inför att syrran och pappa ska komma. Jisses schemat är verkligen späckat den här veckan, och nästa vecka. Men det är så roligt!

Dessutom fyller systrarna 17 år idag. Herregud vad stora de börjar bli! GRATTIS PÅ ER!

Och när man inte trodde det kunde bli bättre, så hittar man ett gulligt handskrivet brev från farmor och farfar med en 50-lapp i Alla hjärtans dag  present. Jippie!

Ha en trevlig onsdag!

CIAO// ME

Tapet Drama

Undra va man ska ha för tapeter i datarum/gästrum och i vardagsrum?

Något förslag?

Vi har varit inne på beige, mörkröd/brunaktig, eller något annat lite mörkare?! Men jag vet verkligen inte har sådan beslutsångest när det gäller vardagsrummet, kan verkligen inte bestämma oss.
Många ideer, men vet ej va som kan tänkas bli bäst!

Blir galen, jag vet verkligen inte. Det finns så himla mycket olika fint!


Tillbaka till virr varret!


/C.Hu

Inhandlat

Japp har tagit och skickat efter en skit söt ROSA smink väska i dag, tyckte det kändes som om det kunde behövas en fin vårig en nu när det går mot vår /sommar. Plus att den jag har är lite liten, så behöver en till. Vart helt kär i den när jag såg den så kunde inte motstå!

Lägger upp en bild på den så fort den kommer..


Fast är en himla massa mera saker jag snart ska börja skicka efter och jaga i affärer. Som tex, tavlor, gardiner, ljuslyckor, ljus, ljusfat, lampor, blommor och krukor. Ja och en massa mera sådana inredningssaker. Längtar så jag blir tokig, känn som om vägen är på tok för lång dit. Men snart så.

Såg ett jätte läckert matbord idag också på Jysk. Jag gillar det skarpt tycker det är stilrent, modernt och kommer att passa perfekt i vårat kök när de är klart. De svarta stolarna kommer att bryta av lite mot allt det vita, och trä färgen kommer att passa in med tapeterna som vi valt. Plus att jag gillar stolarna lite ovanliga, mot för vanliga enkla enbart i trä. Lite kul med nå annorlunda!

(Så här såg det ut, kanske lite dålig bild, den är lånad ur Jysks tidning!)

337021-112


 Här är en bild på tapeten fast den gör sig inte riktigt på kort nyansen ser helt annorlunda ut i verkligheten, men jag gillar den! Kommer bli så fint så. Alla tror det kommer bli mörkt, men köket vårat är så passa stort och det är så mycket vitt i det så det kommer bli skönt med en varmt lite mörkare tapet.






/ C.Hu


Dagen roligaste händelse....

Angie kom för bi förut och skulle låna internet!
Ja det var väl inget roligt med det, nä men lugn..

Hon kommer in, sätter sig i en fotölj, tar fram sin dator som hon så noga packat ner i data väskan.
Säter sig till rätta med datan i knät, och kommer på att hon måste sätta i ström kabeln. Ja så hon ställer ifrån sig datan på golvet, och ställer sig på knä i fotöljen och ska böja sig ner bakon fotöljen och sätta i elkontakten i väggen, och plötsligt så händer det.......

PAAAAAAANNNNNNNNNG!

337021-111


och plötsligt så ligger både hon och fotöljden åt helt FEL håll!!!!
Men hon fick ju nära till el uttagdet iallafall!

FRUSNA MÄN!!!!!

Lollo ska troligen vara med i frusan män!!!!

Ett program som kommer att gå på kanal 5.



Kul??
Tråkigt?
Hur komemr de går för henne?

Humm, det tål att se, när det börjar! Hahahahahah!

/ C.Hu

Alla Hjätans Dag



                                                   337021-110

Ja undra va man ska göra för mysigt för äslklingen då då?? Humm..

Jag vill sova

Är trött, är seg, har sove dåligt!
Att man aldrig kan få somna i normal tid, nej nej det är omöjligt!
Man ska ligga vaken och vända och vrida sig och kolla taket var eviga natt, är så sjukt less på det nu.
Men men, är väl bara så helt ekelt!

I dag skiner solen och det är fruktansvärt fint väder, man skulle ha varit ute på en lång prommis! Men lät jobbigt för det är fruktansvärt kallt. Men har redan vare ute på en liten sväng med hunden när jag mötte upp Lollo.

Jag skulle behöva vinna en miljon jag, har så fruktansvärt lite pengar nu!
Är så mycket jag skulle behöva köpa och även mycket jag skulle vilja ha, men det kan man se sig i himlen om nu! Förstår inte hur man ska överleva i denna hemska värld. Haha! Ne men skämt och sido har fruktansvärt mycket utgifter nu. Behöver en massa till huset, så som gardiner inredningsaker, en soffa och mycket mera, skulle behöva ett par nya skor, smink, katt saker, kläder. Har en massa andra utgifter som jag måste göra! Ja suck!

Undra va man ska äta till middag i dag då?? DEN EVIGA FRÅGAN!

/ C.Hu

IGEN?

Okej går det nån djävla stöldvåg här eller? Nu har nån snott min askkopp, IGEN! Det är fan helt otroligt. Andragången på typ 2 veckor som nån idiot snor en konservburk med gamla fimpar i.

Den här stan är sjuk..

Ciao// ME

Seg som tusan

Har renovera hela helgen, stökat på som bara den.
Blir bättre och bättre för varje litet steg.. Känns så skojigt! Blir lite eget faktiskt. Bilder kommer på det när vi är klar annars kommer ni tycka det ser konstigt ut. Hah!
 
Ne men kul med lite eget och saker man själv konstruerat!
Igår målade jag och Kickan dörrar, lister, dörr foder och en massa annat!  Slipade även med slipmaskiner så jag tror jag har slip damm i lungorna nu fast vi hade ''munskydd''. Killarna de rev en fast byggd garderob. Flög trä och sågspån över allt!! Men fan va nice de vart!

Så nu är det snart dax för tapetsering och sånt skoj!
Men det är en bit kvar!
Mycket att göra!

Idag ska jag städa och plocka ihop lite mera förstår inte hur det kan bli så stökigt!
Fast i och för sig, katterna är rätt bra på att stöka till, de drar ut katt sand fulla golvet och river i blommor, fast ändå så är de så söta!

Nu nu ska jag ta och vara lite social med Lollo!

/ C.Hu

Ja den där är som min fjong, den funkar bara ibland!

Ja vi tog oss ut på VM igår. iIordning gjorda till max, humöret på topp och alkohol i blodet! Och jäklar vilket röj.

Vi tänkte gå och se Night of the jumps, en föreställning med skoter och skidåkare som gjorde fräna hopp i megahoppet de byggt upp i parken nedanför kyrkan. Men redan när vi åkte förbi med bussen insåg vi att vi skulle se noll. Och att bilderna ändå skulle bli kassa så vi åkte vidare.

Och tur för oss att vi bestämde oss för att ta krogen istället. HERREGUD vilken kö! Det tog oss en timme och en kvart att ta oss in. Och kön var lika lång hela natten! Det var fullt, och då tar de ändå in närmare 1000 personer. Helt galet. I kön anslöt sig Maddes pojkvän till oss, vakterna ansåg att han var för full (vilket han var) och att han kunde ställa sig i kön tills han nyktrade till.








När vi väl kom in anslöt vi oss till resten av gänget. Eller ja Johans kompisar. De hade åkt upp klockan 5 på morgonen, druckit sprit hela dagen, och varit på Festivalarenar sedan 8 påkvällen. dessutom hade de övertalat någon stackars djävel att komma och hämta dem klockan 01:00. Så det var ett glatt gäng vi anslöt oss till!


Och fick veta att utgång innebar hemgång eller en ny tripp i kön. Inget vidar, speciellt inte för en rökare. Men till vår stora glädje fanns det rökruta av alla saker. Där var det svinkallt men massor med trevligt folk! Låg dessutom på samma ställe som toaletterna. 4 toaletter och en pissoar på närmare 1000 personer var kanske inte helt lyckat! Men det funkade ju det med. Det värsta var hur halt det var på marken vid pissoaren kombinerat med höga trappsteg. Jag såg under kvällen 3 personer som halkade och landade med ryggen på trappstegskanten. SMÄRTA!!!!! Man led verkligen med dem. Hur många som bara halkade omkring som Bambi på hal is tappade vi räkningen på. Så snälla Festivalarenans arrangörer, sanda isfläcken utanför pissoaren!



Inne skulle bandet Ständut Blakk spela, ett coverband med en violinist. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av det, men jisses vad bra de var! Sångaren hade bra röst, och inte varje dag man får höra så bra covers. Och vem kunde tro att AC/DC med violin kunde låta så bra?! Golvet kändes som att det skulle bågna av vikten av alla som hoppade och röjde framför scenen. Men det höll tack och lov!



På övervåningen däremot var det dött. Jag ställde frågan om det var en begravning eller ett party. Där satt eller stod folk mest och pratade. Men vi träffade ju såklart på några roliga prickar där med.


Roligast av allihop var det Italienska skidskyttelagets "funktionärer"! Ett gäng med herrar iklädda roliga hattar och lysande blå jackor. De pratade värdelös engelska men kul hade de! Ölen flödade, likaså jubelropen över ja livet. Och det värsta av allt, jag GLÖMDE FOTOGRAFERA DEM! Helt otroligt! Men det kommer fler kvällar och då jäklar ska de fastna på bild. Det lovar jag! Men charmiga var de!

Dessutom höll jag på att bli helgonförklarad, jag var nämligen en av få med tändare i rökrutan. Ett lysande exempel på att rökning är bra! För jisses vilka roliga konversationer man kan starta bara med hjälp av en tändare. Och ännu roligare om tändaren, som min bara fungerar ibland. Roligaste kommentaren det ledde till var utan tvekan, Ja den där är som min fjong. Den funkar bara ibland.

Ja det var den kvällen i korta drag. På fredag kommer Tova, så då ska hon få följa med på After Bhiatlon iaf. Det ska bli roligt! Sedan kommer pappa i helgen så vad som helst kan hända. Så ska jag försöka få ut mina torrbollar till kompisar på något. Och ut i spåret en sväng ska det också bli..

Ciao // ME


VM fortsätter

Idag har vi inte fått mycket gjort. Vi häckar i sängen och kollar på VM i underkläderna. Men det funkar ju det med. Jag har tyvärr dragit på mig en trist förkylning men det ska inte få stoppa oss ikväll! Då blir det fart även på oss! Och kameran får följa med..

Synd att det går så dåligt för Sverige, vore ju kul med nån medalj på hemmaplan. Men vi får väl se,det är 9 dagar kvar innan det är över!

Nej nu ska jag göra annat!

Ciao // ME

Skidskytte VM

Så i helgen drar skidskytte VM igång här i stan. Ska bli jäkligt skoj! Kommer att bli hur mycket folk som helst, kul kul. Sportdårar, supportrar, festande ungdomar. Här finns nåt för alla smaker!

Och jäklar vilket program stan har satt. Det händer nåt varje dag i 10 dar. Tjoho!Det är uppvisningar, konserter, fester, ljusshower, hela stan är inklädd i ljus, ja och så skidskytte såklart. Kommunen har slagit upp ett "partytält" på 2 våningar mitt i centrum, eller ja snarare har de byggt en tvåvånings byggnad med vattentoaletter, dansgolv ja hela rubbet på Stortorget. Hela stan bubblar av aktiviteter så vill man inte sitta hemma finns alla alternativ för sysselsättning.

Har lyckats tjata upp en kompis så vi ska göra stan osäker i helgen. Lördag verkar vara en kväll man ska ut. Schemat är späckat och kameran laddad. Här ska fotas så jag blir blå! Och såklart får ni ta del av bilderna. Ser mest fram emot Big Jump uppvisningen vid kyrkan och eldshowen som körs imorgon. Där kan det nog bli en hel del schyssta bilder. Och såklart att få festa ordentligt! Dansabstinensen är maximal!

Tror nästan jag kommer få föra VM dagbok de närmsta 10 dagarna. Om inte alla mina kompisar här uppe var såna tråkbollar! De vill bara sitta hemma och uggla. Själv vill jag inte missa en minut. Får väl se hur jag ska lösa det! Kommer nog på nåt. Eller så får jag tvinga Madde att stanna och underhålla mig. Dessutom, jag sover ju aldrig numer så då kan jag ju lika gärna tillbringa nätterna mitt i händelsernas centrum!



Nej nu har jag lite annat att göra!

CIAO // ME

Matlagning

Full färd med att laga middag, blir köttgryta och ris.

Varför är det en evig fråga som kommer upp i nästan alla hushåll runt om i världen?

-Vad ska vi äta till middag i dag?
- Jag vet inte?!

eller

-Vad ska vi äta till middag i dag?
-Spelar ingen roll.

Det är som ultimata svaren man alltid får!

Tror det är en fråga som alla ställer sig flera gånger i veckan. Iallafall vi.
Sjukt jobbigt. Vissa dagar har man lust att bara skita i att äta för man har idee torka.
Men ändå är de så kul att laga mat när man väl gör det! Det är skumt.

Så jag tycker någon borde ta och uppfinna två stycken maträtter, en som heter, jag vet inte och en som heter. spelar ingen roll. Vad lätt de skulle bli då!



Ska på körkolan iallafall sen men Kickan. Så vi blir världsbäst i körkortsteori.
I och för sig satt vi där i fan nästan 3-4 timmar igår. Och nötte, klarade alla faser utom en. Så vi ska koncentrera oss på det idag istället då.

Så vi får väl se hur de går men det går garanterat bra!


/ C.Hu


Nörd

Ja att vi är, jag och lollo sitter med varsin bärbar data i knä och skriver på bloggen och på msn.
Har man inget liv då? Skulle verkligen behöva tvätta i dag.. Men det blir inget av med de hittills. Har ialla fall varit och köpt ny kolsyra till Sodastreamen och handlat lite mat. Det är ju helt klart ett stort plus, annars hade jag fått klara mig utan kvällsfika ikväll, och det vore ju bara för gräsligt!

Izzi hon lever rövare i dag hon, river i ALLT!

I helgen blir det utgång på Fredagen, och på lördag blir det nog till att stöka på i huset. Låter skoj va?
Nja kanske inte men det måste göras. Men skönt att få något gjort även om det blir lite i taget. Så är det iallafall ett steg närmre varje gång.

Skulle ha varit på körkolan ikv, men fy fan va segt det känns. Är trött redan nu.. suck!

/ C.Hu

Lite bilder då.


Lite renoverings bilder då..

Vi är bara såå händiga..











Mat rast.




 
Kanske inte direkt först klassigt,
men man tager va man haver!



Och som stolar och bord,
fick det oupppackade laminat golvet och dett tillbehör rycka in.







Typ så såg det ut när vi stökade på, haha!
Ganska flummiga bilder men fick himla mycket gjort!


/C.Hu


Då var de en ny dag igen.

Då har sotarna nyss varit här då.. trevligt värre! Ha ha!
Kurre vart som vanligt skit rädd, och kröp in bland lådorna i tv bänken!
Sökte och sökte till slut hörde jag hans pingla och såg hans svans bland lådorna.

I dag ska jag tvätta och tvätta och städa och sen plugga teori ikväll när Kickan kommer hem, om hon orkar vill säja.
Har fan 3 ton tvätt nu, är kläder gardiner, säng kläder, filtar. Ja som sagt på tok för mycket.. Men det ska nog ordna sig det med..

Skulle verkligen velat gjort nå med mitt hår nu, är sjukt less på det!
Men vet inte va jag vill göra med de. Vill inte klippa mig kortare?!
Vill spara ut de, men mitt hår växer så sakta. Skulle vela färga det, men vet inte hur. Med andra ord jag vet inte alls..
Suck vad jobbigt!

Var en dam som vann 10.6 Miljoner här i närheten nu, fan va less jag blir, skulle bli glad om jag vann typ 100 tusen. Då skulle jag kunna göra det viktigaste. Men de kan man ju drömma om ... SUCK!!!


/ C.Hu

Borta, helt borta

Alltså nu ska ni få höra nåt sjukt! Nån har stulit min askkopp. Vem fan vill ha  min askkopp full med gamla fimpar, som dessutom är så små att det inte går att röka dem mer? Och askkoppen är inte ens snygg! Handlar om en djävla gammal konservburk bara.

Kom hem idag efetrallt jag gjort, var väl inget med det, somnade och så skulle jag ut och röka för en stund sen. Och inser att askkoppen är borta. Och så kan jag se spår i snön som går direkt fram till askkoppen och därifrån. Undra vafan det är frågan om.


Jisses, stadsbor är ju galna.


Ciao //ME

Hata grupparbeten!

Sitter här och försöker förmå mig själv att plugga. Går väl sådär skulle man kunna säga. Jag har med andra ord inte gjort ett djävla jota! Känns bara så jäkla tråkigt. Eller det är inte sant. Men jag hatar grupparbeten. Jag är alldeles för ego för grupparbeten. 73 viljor som ska komma överrens och tycka och tänka. Och Vela. Det är folk fan experter på. Det velas än hit och än dit och saker man redan bestämt ska ändras för nån har läst uppgiften för femtielfte gången och missuppfattat  den utterliggare.  Åh jag blir så trött.  Allt är så jäkla mycket enklare om amn bara får göra det själv.  Nej men man ska ju kunna jobba i grupp. Bla bla bla, djävla bullshit är vad det är! Men men nu är jag fast i det så är väl bara att bita ihop och få det gjort.

Var och tränade i morse. Fan vad skönt det är att röra på sig faktiskt. Funderar på om, när jag fått upp kondisen lite kanske skulle ta nåt gruppass så det blir lite hårdare eller om jag ska hålla mig till gymmet. Jaja vi får väl se hur det blir.

Men visst har C.Hu gjort sidan snygg!!!!!! Jisses gumman vilken stjärna du är! Nu är det mitt jobb kvar att fixa färgerna igen. Ska bli kul. Är alltid roligt när det blir snyggt!

Nej nu ska jag väl försöka plugga lite. Jisses jag kommer driva grannen till vansinne, kan inte plugga utan musik så hårdrocken sprutar ur högtalarna. Men jag har inte så högt iaf..

Ciao // ME

Gaaah

Blir galen på allt detta, är så himla mycket att ta in på samma gång!
Men tycker faktiskt jag är duktig för att nyss ha börjat. Men ska bli bättre.. Mycket mycket bättre!
Men nu ger jag mig för i dag annars kommer jag att hålla på tills nacken gått av, och allt bara blive knas. Så trött är jag nu. Då är det lika bra att ge sig nu..

Morgon dagen ska det bli städning, städning och en massa pluggning på teorin. Så himla skoj! Eller så inte.. Men det måste göras. Ser ut som om en tromb dragit över här.. Måste renbädda sängen, plocka ihop en masa utströdda grejer, bland annat kläder! Sen vattna alla stackars uttorkade halvt döda blommor, göra rant kattlådan igen och mycket mycket mera. Känns så himla kul att gå och lägga sig nu, och veta vad man kliver upp till i morgon. Njaa!!

Sitter och kollar i klädkataloger med Mami nu, finns himla mycket fint. Snacka om att man får vår känslor.
Sen finns det himla fina matsals bord i Halens.


Igår såg jag på ''Alvin och gänget'' fy tusan vilken himla söt film..

Men nu ska jag avsluta detta för dagen åter kommer i morgon!!

/C.Hu

Så där ja.

Då har vi lite ny design på sidan igen då. Skönt med lite variationer. Dagen i dag har varit lugn. Pluggat lite teori och städat. Ska fortsätta med städningen i morgon igen. . Det är så kul, eller så inte men det måste ju tyvärr göras. Har även skaffat mig en till blogg som jag ska fixa och trixa lite med. Tills man lär sig. Är mycket med de där. Innan man kan säga att man ens "kan". Men de går helt klart framåt. Man lär sig något nytt varje dag. . Nu e det väl dax för sängen. \C.Hu

Helt slut

Nyss hem kommen från Kickan, vart dit och grattat henne. Hon fyller hela 18 år i dag!
Så hon fick en massa paket. Så hoppas verkligen att hon blev nöjd!

Före det har jag faktiskt varit aktiv. Har varit i huset och slipat och målat och slipat och målat osv..
Inte bara jag utan Lollo och Angie också. De har varit så duktiga. Sen kom vi på att de var enklare och hämta slip maskinerna så vi gjorde det samtidigt som vi tippade i Lollo några liter kaffe så hon skulle få ny energi plus at vi köpte en pizza och tog med oss, som färd kost.

Sen återgick vi till allt målande igen. Har faktiskt hunnit med oss en himla massa i dag. Målat en massa lister, dörrar, dörr foder, runt fönsteren och ja så vidare..

Laddar upp lite bilder på det i morgon. Orkar verkligen inte nu..

Sen för er som vet barnprogramet ''De 3 vännerna och Jerry'' det finns ett nytt sådand gäng nu.
De-tre-vännerna-och-Lollo..

Nu ska jag snart ta och hoppa i säng och se sen nya filmen ''Alvin och gänget''
verkar så himla gullig.. Hoppas den är lika bra som den verkar!

Igår såg jag cokså två filmer, Den gyllene kompasen, eller vad den heter och Bee Movie. Båda var helt klart sevärda.. Blir mycket film på söndagar. Man orkar knappt med något mera..

Ähh sov gott / C.Hu

Fan fan fan

Alltså känslor är skumma. Hur tusan kan man fortfarande tycka om någon som sårat en, stalkat en, dumpat en? Man måste ju vara helt djävla rubbad! Och att man ens bryr sig..

Och de som sa att människan var överlägsen för att den kunde tänka logiskt. Vilket bullshit!

Rea!

Har egentligen inget att skriva.. Har inte haft nån lust på ett tag nu.. Den här veckan har varit skit. Datastolen pajade,  fick plugga som en gnu i ett dygn för att klara tentan då kurslitteraturen  inte kom som den skulle, helgens planer blev inställda pga att min kompis blev sjuk, jag som sett fram emot det så mycket,  sover inte mer än 4 timmar per natt så jag är helt slut. Ja hela veckan har varit dålig.

Men fick iaf tag på fina presenter till mina småsystrars fördelsedag. Plus en riktigt fin handväska till mig själv för 100 kr. Jag ÄLSKAR rea! Shoppade lite igår också, två linnen blev det. Men de fick ju inte användas. =S Men men det kommer fler ggr.



Sådär där har ni lite bilder från shoppingen..

Ciao // ME

Mysa

337021-59


Jag är mys sugen.. Ska nog slå på en rulle o lägga mig i soffen med Älsklingen!

Gravid

Ja det är det många som är nu... sjukt många värsta ''baby booomen'' här på byn!
Men kul är det för dom, hihi!

Snart alla hjärtans dag, undra va man ska hitta på för gulligt till älsklingen??

Hum.. Ja något ska man väl kunna hitta på!!

glas



Värsta söta glasen.. tycker dom symboliserar kärlek!

/ C.Hu


Helgens bravader..

Fredagen vara skapligt lugn, åt kex och ost med Vickis och Håkan. Och såg på en film, allmänt slöa.
Gick och la mig vid typ 2 på natten, ganska dumt eftersom jag skulle upp och jobba klockan 9. Så när jag klev upp vid 8 var jag skapligt jävla mör. Trött som  en gris.

Men men det gick ju det med, jobbade iaf hela dagen i stort sett var hemma vid 6- 7 någon gång då var de mat duscha och sånt där då. Skulle lika gärna kunna gått och lagt mig. Var så trött och slut. Men det bar istället av på förfest sen upp på krogen där de hade födelsedags fest och där vart vi tills det var dax för hemgång.
Jag och min kära älskling hade en liten disskution om egentligen inget, men karlar vill inte ens försöka förstå så de var naturligtvis mitt fel.. men ska jag vara ärlig ska man inte ens bry sig. Ja ja, nog om det.

Söndag, i dag då. Ja du har inte gjort många knop, sett på tv drucke en massa lite vatten och vara allmänt vare. Är inte trött eller bakis utan bara seg skönt att ta det lugnt ibland också. Älsklingen han var upp tidigt i morse o åkte skoter han så han ligger nu och sover på soffan, lat mask!

Ja det där var väl typ min helg då.. Inget speciellt har med andra ord hänt!


Skulle ha varit i huset något och grejar lite. Men i dag känns det som en meningslös dag. Är så seg plus att det är trist att vara där själv.. Suck!

Ne nu ska jag ta och kolla runt lite.

/ C.Hu

=S

Jag säger bara en sak! DJÄVLA FÖRBANNADE SKITVECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0