. . .

Kort samman fattat, livet är allt annat än lätt. Men vore det de, så fy vad vi skulle klaga på att det vore tråkigt. Så är vi människor. Aldrig då menar jag ALDRIG nöjda. Men det är väl så vi vill ha det. Dumt, krångligt, komplicerat. Men ändå älskar vi det, Livet. .Ursäkta det 2 senaste inläggen. Skriver nämligen från mobilen och går inte skriva lika långt då. . kan gå in mera på det dära i ett vanligt inlägg senare. Nu ska jag sova så man blir frisk någon gång. . . Sov så sött! Take care / C.Hu

Fortsättning. .

Men vad då spännande? Vad egentligen e det som e spännande med att vara skit nervös, knappt veta ut eller in. Knappt veta om de så kallade känslorna e besvarade? tycker det låter helt jäkla otroligt dumt. Men så e det ju konstigt nog. Mysko hur vi människor är skapta?! Inte för att tjejer alla ggr e speciellt mycket bättre. . Men ändå klarar vi oss inte utan varandra. Vänner, kärlek. Familj alla behövs dom för att man ska må riktigt bra. Någon gång under mitt liv ska jag skriva en bok. "Hur man lever".

Nattliga tankar.

Ja då var man fortfarande vaken då. Segt som tusan. Hatar verkligen denna förkylning! Kom och tänka på en sak jag och en kompis prata om förut i dag, varför killar och tjejer fungerar och tänker så himla olika? Tex som när man är i fasen "jakt". Killen spelar as svår och tjejen fattar noll av vad han tycke det blir en himla massa dubbla signaler och det blir helt plötsligt ett jäkla spel av allt. . Varför inte bara gå in i det från början, med raka puckar. Men då skulle det inte bli lika spännande. .

FÖRKYLD!

Hatar skiten, hatar att vara sjuk!
Har verkligen inte tid inte alls.. och trodde de skulle bli bättre men icke.
Lika skit dålig i dag med.
38 graders feber i dag bara men ändå...

Var i huset och mätte ut lite med tapeter så ska iväg och inhandla det på fredag. Till köket och hallen.
Så ska vi se när det blir tapetsering av.. Längtar så efter att se hur det blir..

Var där igår också jag och Erika och målade på lister och dörrar lite till. Hade nog nästan lika mycket färg på mig själv som på väggen, men va gör väl de kul hade vi iaf! HAH!
Och var himla trevligt att hon följde med, så jag slapp var där helt alone. Sen att prata lite strunt om gamla barndoms minnen medans man målar är ju helt klart stämmningshöjande.. Shit alltså va man minns olika saker. Saker som jag minns, minns inte hon och tvärtom så kul att bli uppdaterad om hur man var när man va barn..

Erika som målare.



Köket ( observera att de gräsliga ''gardinstängerna'' ska bort tro inget annat..)



Ja självaste Chefen C.Hu då.



Dörr under ommålnings fas 1



Vägglist under om målning



Samma list fast innan..



Annan vinkel




Ja, så det tar sig steg för steg och tar ju desto längre tid nu när man gått och dragit på sig förkylnings-helvete.


/ C.Hu

Mobil blogga!

Ja men just precis. . Det är det jag just nu gör. Kom på den smarta idén att det gick och testa. Ha ha. Ligger klar vaken och kollar upp i taket hemma hos bror. Är nämligen barnvakt. Kan inte somna. Suck. Plus att deras hund här hållt på gnällt och sprunge runt runt. Trodde ett tag hon skulle väcka hela huset. Men bara jag som verkade märka det. Tur de. Man lär ju knappast vara pigg i morgon. Huvudet fortsätter bulta och näsan rinner det är också en av faktorerna varför det är svårt att sova. Gnatt. \C.Hu

En helt vanlig Måndag..

Ja då vaknade men i morse.. Men 155 kilo huvud, rakblad i halsen feber så det känndes som de va minus grader inne och skakis som fan.. Kul! Jag som verkligen har tid att vara sjuk nu, tänker ligga hemma och lata mig läsa tidningar dricka tee och ta det allmänt lugnt efetrsom jag ändå intehar nå bättre för mig...

ELLER KANSKE INTE DÅ!!!

Har sjukt mycket att göra, så kommer försöka stressa bort förkylningen så fort de bara går om jag så ska hota den med stryk!!

Helgen har varit mer än lugn och harmonisk!
I fredags stressa vi precis hela dagen först va det ''dejt'' med Anticimex på morgonen vid 9 sov naturligtvis dåligt så man va helt död då man skulle upp. Var där o gjorde hus besiktningen. Sen hem o åt o iväg och köpte lite små grejer papper man lägger på golvet då man ska måla o tejp och sånt.. sen iväg på bolaget och handlade förfriskningar till Lördagens ståhej.. Sen bar de av och köpte pizza och iväg till huset. Jag och Kickan började slet ner de horribla gröna tapeterna i trappen och målade lite lister, haha vart väl inte den snyggaste första målningen lyser igenom en hel del men dock var de ju bara grundmålning så ska ju målas mera, kommer garanterat bli mycket snyggare då..


INNAN VI REV NER DEN!!



EFTER...







Så fruktansvärt skönt att slippa den.. hua!

Sen lördagen var inte bättre den ska ni tro.. Naturligtvis gick jag och la mig för sent på Fredag kväll. Vaknade halv 8 och var död masade mig upp och gjorde mig i ordning för att åka o jobba. Åkte ner naturligtvis hade Stoffe glömt nyckeln så var bara att åka och hämta den, dagen började bra!
 
Var väldigt mycket folk inbokade så stressade hela dagen känndes de som.
Sen Klockan halv 7 skulle vi vara klar med allt och på väg hem över. Men icke, fick räkna om kassan ett antal ggr innan vi fick det att stämma ett tecken på att man var för trött redan då. Sen hade vi glömt bort att de va några saker vi skulle göra uppe i andra huset. Så iväg med panik och gjorde det. Var bland annat att slå igång en bastu åt gästerna och en pris utdelning. Så var inte hemma för en i sista sekund, Och vi skulle vara hos en kompis klockan 8 som vi skulle ha överaskning fest för, för att han hade fyllt år.
Så duschade, drack vin, och gjorde mig klar på loppet av 20 min. Inte illa enligt mig!
Kan jag påstå att jag var stressad? Skakade nästan för jag va så uppe i varv.. Och trött..
Så den kvällen va seg kan ja lova.

Söndagen bestod av en sak.... SLAPPPPA!

Och i dag e man sjuk då.. Kul jul!

Ne nu ska jag ta och fixa middag till baby kommer hem.. så man har en snäll o go pojkvänn resten av kvällen!

/ C.Hu

Sover aldrig jag

Fan vad duktig jag är! =P... Nu är lägenheten röjd och skinande ren. Äntligen! Städat, dammsuget och skurat. Helt underbart! Imorgon blir det en massa rensning, GArderoben ser ut som den svalt nåt olämpligt och byrålåderna är igentryckta med våld. Men det gör inget.  Jag hatar när det blir stökigt, men ibland har man fan inte orken att bry sig!

Har dessutom blivit övertalad att skaffa ett gymkort idag. Jisses, men vafan, jag saknar träningen. Att det  jäkla badhuset var tvunget att stänga. Jag som älskar att simma. Tro på fan men jag var faktiskt iväg minst två ggr i veckan då. Så nu får det bli nåt annant istället. Får väl se hur det går.  Hoppas bara man har självdiciplin nog att masa sig iväg åtminstone två gånger i veckan.

Kan inte sova, och eftersom det är rätt lyhört i lägenheten vågar jag inte göra så mycket. Största nackdelen med att vara nattuggla.

Och sur är jag också. Jag älskar männens fria programm i konståkningen. Jag vet, jag vet, töntigt osv. Emn det skiter jag i. Och när jag väl upptäcker att det är EM i konståkning, har då inte redan herrarnas varit? Jo men självklart. Fan också..

Nej nu ska jag fortsätta glo runt på nätet...

Sov gott!

Ciao // ME

Full rulle

Jisses vilken dag, jag är helt slut. Tror inte det varit en lugn stund på hela dagen. Och aldrig mer att jag handlar på  ICA en fredag igen. Jag trodde aldrig vi skulle komma ut därifrån.  Var som om hela staden bestämde sig för  att  handla  på samma  butik samtidigt.  Helt djävla  otroligt.

Har iaf fått reda på att jag får sälja resten av kurslitteraturen på tisdag. Hallelulia! Den står ju ändå bara där och skräpar. Då kan man ju åtminstone se till att få lite pengar för den. Som ni ser bbörjar det bli en aning fullt i bokhyllan.
Så det känns ju bra.

I övrigt harjag inte gjort så jäkla mycket. Vi ska börja med grupparbetet nu. Jisses undra hur det ska gå. Jag hatar grupparbeten. Allt är mycket enklare om man bara får göra det själv. Men men måste man så måste man. Får väl göra det bästa av situationen.

Nej nu tror jag faktiskt att jag ska sova.

Ciao // ME

Besöksboom

Jisses inatt är vi populära som fan! 159 besökare än så länge! Inte illa! Hurra Hurra!!! Vet inte riktigt hur jag ska fira det här och C.Hu sover sött eftersom hon har viktiga saker för sig imorgon. Nåt ska jag nog komma på! Men lite dåligt med kommentarer!!!

Som ni (förhoppningsvis) ser försöker vi uppdatera bloggen lite så den ska bli lite roligare. Ja brunt kanske inte är vadalla tycker är snyggt men eftersom C.Hu tjatar så fruktansvärt  om renovering och fondväggar och tapetfärger och hon råkade nämna att brunt faktiskt kan vara snyggt så  blev jag ju tvungen att prova.  Och joo det blev rätt bra, men det beror väl med vilken typ av fantasi man har.

Imorgon får jag pengar. TJOHOO! Ska som sagt sälja lite kurslitteratur, så 700 kr drar jag förhoppningsvis in. Om inte tjejen som ska köpa dem av mig tänker ändra sig i sista minuten.  Undra vad jag ska lägga de pengarna på? Jag funderar på att spara dem men jag har varit på jakt efter en handväska en längre tid. Och de har megarea på Wedins. Ja vi får väl se.. Skulle vilja ha en STOR, en riktig megastor handväska där allt får plats utan att nåt sticker utanför kanten.

Nej dags att sova kanske.. Hörs imorgon!

Ciao // ME





Ögongodis en tråkig torsdag

Sitter här ocj skjuter på allt jag måste göra. Och det är en del. Jisses hur saker hopar sig över en ibland. Men men ska snart sätta fart. Idag är en sådan där trist dag. Snön vräker ner utanför fönstret, man har alldeles för mycket tråkiga saker att göra, inget speciellt inplanerat. Bara en sådan där trist grå vardag. Så för att lätta upp den tänker jag lägga in lite ögongodis. Mest för min egen skull. Lite Vin Diesel, mums!
image35


Har iaf fått en sak gjord idag. Har bestämt mig för att sälja en del av all kurslitteratur som fyller min bokhylla till bristningsgränsen. Dessutom behöver jag lite extrapengar. Men helvete vad krångligt det var att få tag på mailadresserna till eleverna på skolan. Men jag tror jag lyckades tillslut. Eller så fick väl en hel klass med ekonomistudenter mitt mail. Jaja vi får väl se hur det går.

Nej dags att sätta fart.

Ciao // ME

Hår funderingar?

Undra om man ska ta och färga håret?
Kanke klippa sig?
Hitta på något nytt igen, är ju på tok för länge sedan man gjorde något åt frissan nu!
Man ser snart ut som en vild vuxen buske? Hua, hemska tanke!

Undra vad man ska göra? Om man ska färga det i en färg? eller med lite slingor ? Eller med ett blon parti?


Oj oj va svårt??

I helgen blir de tydligen party, ska fira en kompis som fyller 30. och före det ska man jobba i 9.5 timmar då.. Mmm va härligt mör man lär vara! Suck.. haha!




Appro på party, nu blev jag sugen på en sån där mumsig jordgubbs drink..



/C.Hu


Ros

ros

Ge mej blommor älskling. Jag älskar blommor. Jag vill ha blommor!

Sa jag det tydlligt nog nu?!

Hihihi

/C.Hu

Snö som det ska vara när det är vinter...





snö

Så här ska det vara när det är snö och vinter, detta är i Jookkmook.
Här hos oss regnar det, och blir halt. Det snöar och blir fint. Sen regnar det igen och så är det hela vintern av och till av och till. Suck! Jävla skit!

/C.Hu

Teori

Hatar det verkligen, ohja!
Det är så mycket dumma frågor som man egentligen inte behöver veta, och svaren lurar en. Man måste verkligen läsa 2 ggr för att inte missuppfatta svaren..

Varför kan det inte vara lätt, eler svårt är de väl inte heller. Men segt!


/ C.Hu

Detta är C.Hu

C.Hu


C.Hu
  
 

 
Onödigt Vetande.

Namn: C.Hu
Ålder: 20 i Dec
Bor: Västernorrland
Sivilstånd: Sambo
Sko stl: 37-38
Jeans stl: 25/33-26/33
Längd:167-168 cm
Vikt: ca 53 kilo ( vet inte exakt)
Härfärg: Olika (men egentligen blond)
Ögon färg: Grå/Blå
Jobbar: Extra kanske blir mer framöver

Gillar.

Ärlighet
Dansa
Inredning
Fota
Shopping
Min älskling
Mina närmsta & mina djur.
Matlagning
Goda drinkar
Glass

Hatar/Ogillar.

Folk som ljuger
Översittare
Regn
Att måsta göra saker
Stryka
Spindlar
Nålar
När det går dåligt
Öl
Lös naglar
Korv

C.Hu's Idol

Mamma- För hon är absolut bäst. Och hon har alltid varit min andra halva och hjälpt mig genom livet.

Vill ha.

Körkort
Massa pengar
Bil
En divan soffa
Nya jeans
En värsting spis med gasol, grill och massa fräcka fineser.
Långt hår igen

Värsta händelsen: Då mamma & pappa skilde sig.
Roligaste händelsen: Studenten.
Bästa händelsen 3 senaste  åren: Att jag träffa min älskling.
På tapeten nu: Börja renovera, ta körkort, tjäna pengar
Är beroende av: Snus, och mobilen enligt andra.
Är sugen på just nu: Taco's





C.Hu har också 3 stycken bäbisar.

  

Fritiden ägnar sig C.Hu åt.

Umgås med sin älskling
och sina vänner.

Pluggar på körkortet och övningsör så det står härliga om det.

Ska börja renovera ett hus. ( mer bilder om det när det sätter igång)

Festar

Ser på film

Myser

Skrattar


C.Hu Är.

Glad
Väldigt mörkrädd
Snäll (oftast)
Bestämd ( nästen envis)
Dryg, ja enligt vissa.
Inte kristen- kan inte tro på något jag inte vet är sant eller sett.
 


Detta är väl typ jag då!
Vet inte riktigt om de finns så mycket mer att säga.
Eller jo det finns det väl alltid men då blir det en bok...



/ C.Hu

Strumpmonstret åt mina strumpor!

Jag och C.Hu har kommit fram till att tvättmaskinstillverkarna och strumptillverkarna är i maskopi. När det säljs för lite  strumpor så ser tvättmaskinerna till att käka upp makarna så man måste köpa nya. Därför hade jag nu bara ett par maka strumpor och blev tvingad till affären. Till min stora lycka sålde de strumpor för 10 kr paret. Så jag inhadlade 15 par. Det lär jag förhoppningsvis klara mig på ett tag.  Rätt söta var de också.

Titta  bara! Jag tycker de är söta!



 
 Ciao // ME

Är vi inte vuxna?

Det är dags att såga nåt nu. Jag har varit snäll alldeles för länge! Och jag gillar inte att vara snäll! Och idag blev jag riktigt grinig. Somjag skrev sist ska vi göra ett grupparbete snart. Eller ja det  börjar på fredag. Vi fick välja grupperna själva via internet, allt sköts ju via nätet numer. Problemet var att hade man en gång valt grupp kunde man inte ändra det. Och såklart vart det strul. Vi hade valt en grupp, likaså hade en annan grupp gjort. Så hälften av oss och hälften av den andra hamnade i samma. Inte helt lyckat. Ja det var ju inte mycket vi kunde göra mer än prata med läraren idag.

Så vi drar upp dit och han kan tack och lov ändra. Så ser vi att en kille som vi pratat med och fattat det som att han ska vara med oss är i en egen liten grupp ensam, så vi flyttar över till hans och allt är frid och fröjd, tror vi. Killen blir skitsur! Värsta hej jag är 4 år gammal och du får inte vara med mig! Han hade tydligen pratat med några andra som han skulle vara med. Jaha så vi bad om ursäkt och försökte göra det bästa av situationen. Jag menar vi var 4 och hade redan bytt en gång, han var ensam och sur . Så vi upplyste han om att ville han byta, fine men då var det enklare om han gjorde det.  Vilket han gjorde.

Jag menar herregud! Han betedde sig som en 4 åring i sandlådan. Vi försökte ju bara lösa allt till det bästa, men vad fick man för det? Inte ett djävla skit. Men jag fick ju som jag ville tillslut.

Sen har vi ju andra puckon i klassen också. Och nu menar jag puckon. Om man studerar på universitetet gör man det frivilligt, och man är vuxen. Eller ska verka vara iaf.  Men det var ju en övertygelse man snabbt fick överge. vissa tror jag skulle behöva hamna på högstadiet igen så de får växa på sig.

En av våra tentor kommer att vara via internet, i samma stil som körkortsteorin för er som prövat det. Och självklart börjar de här människrna diskutera att läraren är ju korkad som inte fattar hur lätt det bir då att fuska. "Sitter man i datasalen kan man ju hjälpa varandra!" Okej det är sant. Men varför skulle man fuska? 1. du får göra om det 3 ggr och det bästa sparas. 2. Du behöver kunna det för att bli bra på ditt jobb. 3. Ditt jobb handlar om att ta hand om andra människor, vill du vara ansvarig för att det går åt helvete för dem? 4. Du har själv valt att plugga och 5. den viktigaste. DU ÄR VUXEN! VÄX UPP!

Jisses, folk är ju helt otroliga. Sen klagade de på att den var på internet och att man var tvungen att vänta i 3 timmar mellan försöken, för vissa hade ju ingen dator. Ingen dator? Och pluggar på universitetet? Jag säger bara en sak, KÖP EN DATOR!

Hmm har jag nåt mer att hacka på? Inte just nu.


CIAO // ME

Stämpeln som gjorde min kväll!

Som sagt var jag ut i helgen. Var ritktigt roligt måste jag säga! O'learys hade nog coolaste stämpeln jag sett någonsin. Det stod:
O'learys
Östersund
Rök Dödar
Lördag

Så jäkla kul. Man fick den om man gick ut men skulle in igen. Försökte fota den men det gick inget vidare, blev bara en hand. Annars skulle det ha kommit en bild. Men men inte mycket att göra något åt nu.
Ska se om jag kanske kan fixa till bilden i datorn men det får bli ett senare projekt.

Har fan inte tid för nåt nu! Den nya kursen har ett så späckat schema att jag undrar om jag ens har tid att andas när jag vill. Vi ska få in två tentor, ett grupparbete, en individuell uppgift och ett seminarium på fem veckor. Inte dåligt det. plus att det känns som om någon helt dränerat mig på energi. Jag är helt slut jämt. Men det har jag inte tid med så imorgon blir det nya tag. Skulle egentligen ha sovit för länge sen men det skiter jag i. Jag har klarat mig på mindre sömn än såhär.

Ciao // ME


telefon

telefon

SKRÄP TELEFON!!!!

Den går bara sönder hela tiden, bara små fel!


Soffa

soffa
Enligt mig iaf... är kär i den. Skulle den passa i ett vardagsrum med ganska mörk brun fond vägg och överiga tapeter i beige ? Den ser så mysig ut tänk att krypa upp i den med en filt och massa tända ljus överallt..

/ C.Hu

Tapet drama

Haha, ja ohja det kan man kalla det....
Jag och min kära sambo har ju inte direkt samma smak, Så de jag vill ha går inte för sig. Så vet inte hur många ggr vi har bestämt om oss i tapet väg nu.. Men nu tror jag väl att vi ska vara någorlunda överens.

I dag har dagen varit skapligt lugn, pluggat körkorts teori hela dagen.. Tagit en fas, gjort något annat, tagit en fas, gjort något annat.. Typ så. Äte lite har ja i och för sig gjort.. Men sen har jag mest suttigt här.

Imorgon har jag hundra samtal att ringa, lär väl få sitta i telefon kö i yttligare hundra år. Jag som älskar det  såå.
NOT..

Ne nu ska jag återgå till teorin...

/ C.Hu

Världens slöaste helg.

Har haft världens slöaste och lugnaste helg.
I fredags var vi med två av våra bästa vänner, såg på film och myste på.
Mest bara umgicks.

Lördagen vart de äventyrs huset Boda Borg och härja som galningar helt slut i kroppen efteråt.
Var och kollade på huset igen mätte lite och kolla. Sen vart de pizza, kareoke och skit snack.

Söndagen har mest bestått av deep talk med T och segat på, och älsklingen har varit ute och kört skoter hela dagen. Sen vart de film och lite onyttigheter och nu sitter jag här. Ska väl ta och bege mig till duschen och sen sova. Ska ha körlektion i morgon och efter de ks ajg plugga teori hela dagen. Ska verkligen slå in de där i huvudet nu, hur tråkigt det än kan vara!

En kort samman fattning om min helg är att den har vare, COOL LUGN!
Tok skönt och det behövs det med..

Natti natt / C.Hu

Ätligen helg!

Sådär nu var tentan avklarad. Jag tror faktiskt att det gick bra. Är rätt säker på att jag klarade mig iaf.. Och dessutom var det ju multiple choice frågor så man kan ju klara sig på en gissning också. Känns bra.

Nu sitter vi hos C och ska ha avskedsmiddag, lite trist men vad gör man inte. Sen blir det hem till mig och förfesta innan vi drar på krogen en sväng. Ska bli kul, har till och med klänning på mig. Fast jeans under. Så kvällen är fullspäckad. 

Åhh vad skönt med helg. Den här helgenbehöver man inte oroa sig för nåt. En helt fri helg. JAg planerar att inte röra mig ur sängen, jo jag ska ner på ICA och köpa godis imorgon och sen ska jag tillringa helgen i sängen och bara mysa. 


Nej nu måste jag sluta. 

CIAO // ME

 

Renoverings Tankar.

I mitt huvud krettsar enbart två saker just nu, renovering och körkort!
Det är ungefär va min vardag är just nu, körlektioner, skrivning, och uppkörning och en hel massa tankar på renovering! Vill ha ett vackert, romantiskt och mysigt hem.

Funderar så det bara knakar hur man ska göra? En ide kommer o den verkar lysande sen kommer man på en till och så vidare så har börjat klottra ner allt i ett kollege block nu. För att få ut de ur huvudet! Men vet ändå inte vilken ide som är den bästa. Man vill inte att det ska bli för ljust, eller för möskt, golvet ska passa med väggarnas färg. Taket ska stämma in och dörrar och så vidare. Är nästan ett heltids jobb att renovera eller att bara en planera inför det!

Sen att jag och sambon inte alls har samma smak, jag tycker en sak är fint då tycker han det är gräsligt. Och det han tycker, tycker jag är såå tråkigt!
Jag vill exprimentera, med färger och form..

Vill att det ska vara modernt, snyggt, mysigt och allt på samma gång. Men är inte någon riktig fantast av vitt. Tycker folk har på tok för mycket vitt i sina hem det känns så färglöst och sterilt. Men nu efter jag kollat runt lite på olika sidor och bloggar ser jag att vitt kan vara ganska fint.. Det blir lixom elegant. Om man matchar det med rätt färger.. Så det blir kontrast och fina brytningar!
Men ändå så är det nog en färg jag gärna undviker...

Har stora problem nu, men att komma fram till hur man ska göra!

Kommer väl upp lite före och efter bilder när det börjar bli dax för sådant..

Take Care / C.Hu


Tenta på fredag

Sitter här och skjuter på pluggandet. Det är så djävla tråkigt. Och tentan är nu på fredag. Undra hur fan det kommer att gå, känns inget vidare. Alltså varför ska vi läsa så himla mycket om forskning? Det är inte ett dugg intressant. Men men bara att bita i det sura äpplet och hoppas att man klarar tentan så man slipper göra skiten en gång till! Håll tummarna okej!!!!!!

Efter tentan ska vi käka hos C känns inte kul alls. Hon har nämligen bestämt sig för att flytta tillbaka till Göteborg. Mycket tråkigt faktiskt. men är det det hon vill så är det hon ska göra. Hoppas det går bra gumman! Sen tänkte vi dra på krogen. Var alldeles för länge sedan jag var ut. Haregentligen inte råd, är ju nämligen inte så att jag får några pengar av mina föräldrar hela tiden. Men jag ska ta mig råd om jag så får leva på nudlar resten av månaden. Är så himla sugen på att festa!!!!!!!!  Var alldeles för länge sedan sist!  Måste fan ta och festa mer!  Synd bara att jag mår  så  dåligt av att dricka. Men skitsamma!

Skulle vilja åka på skiweek också men det får bli en annan gång, det har jag defenitift inte råd med. Och tydligen inte tid heller med tanke på hur schemat ser ut för nästa kurs. Istället tänkte jag spara pengar och kanske åka till Chamonix nästa år, eller utomlands i höst.

Har iaf löst sig med jobb i sommar. Jag jobbade som personlig assistent i fjol (världens bästa jobb) och de vill att jag ska jobba i sommar igen. Nackdelen är att jag måste hem till mamma då, vilket jag inte har någon lust med alls! Men samtidigt, gratis boende, gratis mat, jobb, möjlighet att spara pengar, ja det kanske inte är så dumt ändå. Eller så kanske jag kan få tag på en billig lägenhet hemma. Jag är ju bara korkad om jag inte tar det. Och får jag en lägenhet här kan jag ju bara åka hit när jag är ledig. Så jag ska ta det. Vore ju korkad annars. Får väl försöka överleva hemma hos mamma helt enkelt.


Nej nu måste jag nog plugga om jag ska klara tentan.

Ciao // ME

Patetiskt, ja varje gång

Har precis suttit och läst igenom en blogg skriven av en gammal klasskompis till mig. Oh herregud säger jag bara. Och så får jag väl säga på en gång att ja nu ska jag sitta här och hacka på någon så jag är väl inte bättre själv. Men vad i helvete. Det är bra patetiskt med människor som flyttar för att plugga på högskola och sedan tror att de blivit så himla mycket bättre än alla andra. Åh jag har gått ner 10 kg, jag festar massor, jag har massor med kompisar, jag klarar alla tentor, jag har världens bästa pojkvän men ni alla loosers som är kvar hemma och var skolans elit vad har ni blivit? Det står hela tiden.  Och det är bara så himla pinsamt att läsa.  Är det meningen att jag ska bli imponerad?  Avundsjuk?  Ledsen?  Ja kul för dig. Och så träffar man dem hemma där de bara gör ner alla människor och hela byn. Vad har fått er att tro att ni blivit så mycket bättre? Ok ni har fått ett liv som alla andra, kul för er! Men det gör inte resten av världen till sämre människor. Det blir bara patetiskt. 

Jag har också flyttat, pluggar, har nya roliga kompisar, hittar på olika saker, festar, har dåliga dagar och bra dagar. Jag trivs som fisken i vattnet men det betyder inte att jag hatar vad jag kommer ifrån eller människorna där. Varför skulle jag? Jag anser mig inte förmer än de.

Det är sjukt hur dryga vissa har blivit, tror att de får bete sig hur som helst. Fattar ni inte att ni beter er precis lika illa som de som mobbade er förut? Ni hackar  ju på andra ni tycker är sämre.  Det är ju samma  beteende.  klart ni ska vara stolta för att ni gör något med erat liv men jisses  gör det snyggt åtminstone. 

Jag menar en annan tjej som också gick i min klass kom hem för ett tag sedan och gick på en person hon knappt kände, ställer sig och säger att han kommer ju aldrig att bli något för han är ju fortfarande kvar där osv osv. Vem gav henne rätten till det? Och vad vet hon om hans liv? Bara för att hon pluggar någon annanstans och ohh får ta bilder på någon sketen nattklubb.  Och visstja hon dejtar ju en miljonääääär. Okej, det betyder alltså att man får bete sig hur som helst.

Det jag bara ville säga var att hemma kommer ni alltid att vara samma människor som alltid med den där attityden. Ni bevisar ingenting med att bete er dåligt. Det blir bara pinsamt.


Ciao // ME

Telefonen fast klistrad vid örat...

Ja det känns då så, har sutte åter igen med kundtjänsten hos telia, tänk om de bara kunde få fingrarna ur arslet och byta de som krävs så mitt internet funkar som de ska.

Sen var de ica banken åt pappa, fick ringa 4 ggr innan jag kom fram och varje gång tog ungefär 15 minuter, så blev en jävla massa tid som gick innan de enkelt kunde svara och få det överstöökat själva samtalet i sig tog kanske max 5 min.

Anticimex, kundtjänst där gick det undan de ska de ha en guld stjärna för. De var utförliga svarade på frågor så gott de kunde sen la vi på, då tyckte jag jag hade fått lagom uppfattning om läget.

Försäkringsbolaget, surra på med som om samma sak fick de svar jag antog att de var anticimex jag skulle kontakta som jag nu redan gjort. Så va de sa visste jag ju redan, eller de va väl egentligen priserna jag va intresserad av. Sen fick jag en massa upplyssningar angånde mitt ärende.

Sen anticimex igen och prata mera och bestämde en massa.

Så känns som om jag bara enbart sutte med telefon i dag som någon jäkla telefonist!!!!

Men nu e de ju klart iaf! Skönt värre!

Take care / C.Hu

Körlektion

Japp då har man haft ännu en körlektion.. skoj som fan när det börjar känns bättre, säkrare ja helt enkelt det går bättre. Ska köra i morgon igen, så man får in det där.. Imorgon vart de tydligen backning o parkering. Så vi får väl se hur det går, för hoppningsvis bra!

Nu sitter jag och håller på kollar på laminat golv och tapeter, ska försöka få det att stämma överens färg mässigt! Rolist men jobbigt samtidigt! Vill ju få det perfekt. Men men.. så är det när man är pedant och besatt av det perfekta! Tror det blir kanon fint.
Känns så, men det kommer att ta tid!

Ne nu ska jag sätta mig och plugga teori!

Take Care / C.Hu


Forskning, jippie!

Sitter och pluggar, inte för att det går nåt vidare. Fattar inte hur jag ska hinna ikapp det jag tappat över jul och så. Men men bara att kämpa vidare. Har ju iaf några dagar på mig att försöka få det att fastna. men det är ju bara så himla tråkigt! Fruktansvärt tråkigt. Jag menar allt handlar om forskning, inte direkt nervpirrande. Men det måste ju göras.

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag skulle vilja städa istället. Jag, städa, jag vet vad ni tänker. Men jag kan inte riktigt koncentrera mig när det är stökigt. Så jag får liksom inte ut så mycket av pluggandet. Men det måste gå före. Pluggandet alltså.

Hmm har egentligen inte mycket att säga, bara klottrar för att fördriva tiden. För att slippa plugga haha.

Nej nu ska jag fortsätta...

Ciao // ME

Världens sämsta vecka!

Kände att jag behövde skriva mer, så jag klottrar ner lite till.

Den här veckan har verkligen varit skit! Det började i måndags morse. Jag varknar, kanske inte pigg som en lärka men i hyffsad form av att klockan ringer 8 på morgonen. Vet att jag har ett fullspäckat schema med dusch, skola och sedan shopping på eftermiddagen av julklappspngarna på rean. Går ut och röker och sätter mig  sedan på toaletten. Och vaknar upp med huvudet i duschen, halsbandet sitter fast i locket på avloppet, fötterna på toastolen och spritt språngande näck. Jag har tuppat av, av okänd anledning. Blir ju såklart livrädd, ligger en stund och småsnyftar och tycker synd om mig själv innan jag kravlar mig till mobiltelefonen vid sängen och ringer pappa. "Detta nummer kan inte nås just nu försök igen senare." Inget vidare besked så ringer styvfarsan istället som tack och lov svarar.  efter några patetiska inledningsfraser med en  röst som hos en 5 åring som slagit knät  börjar jag lugna ner mig. Behöver jag säga att planerna blev inställda? Nej trodde inte det och spenderar dagen i sängen. Fåt mig iaf en titt i spegeln och inser att jag ser ut som ett offer för kvinnomisshandel. Bula i pannan som dessutom är full i skrapsår, antagligen pga att jag surfat på pannan på det "halkfria" toalettgolvet. dvs ett golv fullt med spår i som på sulan på en vinterkänga. Jag har dessutom ett sår tvärs över näsan mitt emellan ögonen, näsan är uppsvälld och ett ovälkommet svårläkt munsår som gör att läppen ser spräckt ut.  Jag var inte direkt vacker om vi säger så.  Dessutom har vinterns klimat gjort att min hud mest liknar  en orm som ömsar skinn. 

Tisdag vaknar jag upp, förkyld igen, jag som trodde det släppt och ork som en sengångare. Har ett möte inbokat kl 13 som jag inte kan missa som dessutom är samma tid som min föreläsning. Gör så gott jag kan under dagen, går på mötet med rätt stapplande steg efter gårdagens bravader men allt går hyffsat. Tvingar mig själv att hålla ut och gör shoppingen jag skulle ha gjort dagen innan. MEn hittar ionte särskilt mycket, och var inte i form heller för att lägga ner min själ i det.  Kommer hem och inser att lägenheten mest påminner om ett katastrofområde men har ingen ork att  göra något åt det. Resten av dagen förflyter i en dimma, äter middag hos C och ser på film och går en kort promenad med hundarna.

Onsdagen är jag ännu mer förkyld, och eftersom läraren ändå bara läser innantill i kompendiet vi har så skppar jag föreläsningen. Försöker hålla igång men det går inget vidare. C ringer och vill att jag ska följa med på en promenad till apoteket och eftersom jag inte är tillräckligt sjuk för att stanna hemma, känner att jag borde röra på mig mer så följer jag med.  När vi är nästan framme , gåendes längs en  väl trafikerad väg  ser vi en Golden Retriver komma rusandes över gatan. Eftersom C har hundar vilket kan bli problem rör jag mig försiktigt fram och ser att han har halsband som jag håller fast honom i. Visst vara man lite  skakig, en vilt främmande hund men jag kunde ju inte riskera att den blev överkörd eller att nåt hände men Wippetarna. Dessutom har farsan en hund som smiter ibland och om  nån nångång fångade den då skulle man ju vara väldigt tacksam (händer aldrig tyvärr). Ägaren kom efter en liten stund, lite smått otrevlig var han nog och jag fick inget riktigt tack för hjälpen men kändes bra ändå. Resten av promenaden gick bra och vi var sammanlagt ute i 1½ timme. Hem, klämde i mig en bit melon och iväg till nästa möte. När jag kom hem var jag minst sagt slut.

Torsdagen Försökte jag reda upp lägenheten som numer liknade en knarkarkvart, ja minus mögliga matrester och nålar då. Men disk fanns det, så pass att alla glas var slut, alla muggar och kläder i MÄNGDER! Får iaf ihop kläderna i en tvättkasse eftersom jag har tvättid på fredagen men mycket annat blir inte  gjort. Förkylningen vägrar släppa och huvudet känns som att det väger 10 kg och är fyllt med bomull. Men försöker iaf och jag kan se en förb'ttring även om det inte blev någon stor. Får dessutom vara hundvakt på kvällen och pluggar lite smått.  L kommer förbi en stund på kvällen och inte mycket annat blir gjort.

Så idag fredag, har jag ju redovisat lite. Klev upp, fick inget gjort, pratade lite i telefon och hade bestämt att vi skulle åka och handla halv 4. L ringer vid 13 och säger att hon måste på djursjukhuset med katten och vill att jag ska följa med som moraliskt stöd. vi kommer inte iväg förrän vid 13:30 och hinner precis in innan hon har tid. Där blir vi kvar i närmare en timme om inte mer, och så en sväng på apoteket. Åker hem med katten som ser ut som Quasimodo pga droppet de lagt precis under skinnet i nacken. Klumpen flyttar sig dessutom och katten är sur som citron. Iväg på ICA för att handla, vilket ju tar sin lilla tid. När jag står i kassan, samtidigt som jag pratar i telefon med styvfarsan inser jag att jag har inte satt över tillräckligt med pengar på kortet. PANIK och jag skäms som en idiot. Vilket praktmisstag! Men har ju styvfarsan på luren så ber han sätta  över pengar.  Mumlar någon dum ursäkt till kassörskan  och självklart strular banken. Får panik, rabblar om alla siffror, kön växer sig längre. Skäms ännumer men kassörskan är snäll och säger att hon kan strypa kvittot och så får jag betala bara det löser sig. Börjar packla varorna och krångla med banken. Tillslut funkar det och jag betalar. Ber så mycket om ursäkt till kassörskan, skyller på krångel med VISA.kortet (RÅLÖGN vilket hon vet men spelar med), och vi drar oss måt bilen. Jag ljuger för L om att kortet inte funkade pga krångel med banken, och vi åker hem. Hemma ringer styvfarsan igen och jag drar samma lögn om banken där. Att min överföring tidigare på dagen inte gått igenom pga av samma strul som blev när han gjorde det och skämdes fortfarande som en hund. Lagar man och äter den, ser lite på tv, ugglar, och diskar tack och lov. Och inser kl halv elva att jag missat tvättiden med bara 2½ timme sådär.

Så nu  sitter jag här efter världens sämsta vecka som inte är över än. Lägenheten är fortfarande inte i det skick jag skulle vilja, förkylningen är inte så långt bort som jag skulle vilja och pluggandet är jag så långt efter med att jag undrar om jag kommer ens ha en chans att klara tentan eller om jag bara borde ge upp. Men jag ska ge det ett försök och sätter mitt hopp till att nästa vecka blir bättre.

Nu ska jag ge mig, det här inlägget blev långt. Undra om jag borde gjort det till en följetång istället kanske? Ja ja nu är det som det är. Nu ska jag samla kraft, kanske sova och ta nya tag imorgon.

CIAO // ME

Ångest och panik, vart tog tiden vägen?

Den senaste tiden har stackars C.Hu fått sköta hela rulijangsen här. Själv har jag haft det så struligt att blogga verkligen hamnat LÄNGST ner på listan. Men det ska vi väl ta och ändra på.

Så var ska jag börja. Med jul kanske. Min slavdrivare till mamma höll oss fullt sysselsatta konstant över jul. Det skulle städas, pyntas, kokas, bakas, lagas, hälsas på och en jävla massa åkande. Våran familj har inte fattat att julafton bara kommer en gång om år. Vi firade nämligen 4 stycken i år så vi slog vårat eget rekord. För hela jäkla släkten skulle ju till olika ställen så man fick klämma in julklappsutdelning och det allmänna firandet där man kunde. Jag fick iaf nästan allt jag önskade mig plus lite till och minus lite annat. Så jag är nöjd. Däremot blev jag ju sjuk mitt upp i alltihopa, men ingen rast och ingen ro gav mamma en då. Så jag är fortfarande sjuk. Börjar bli rätt tjatigt nu faktiskt.
Nyår fick på så sätt firas hemma med lite skumpa bara. Fanns inte så många alternativ när man knappt kan andas eller prata.

Och snacka om attdet är skönt att vara hemma hos sig själv igen. Men ingen rast ingen ro nu heller. Tenta på fredag och jag har inte pluggat alls. ÅNGEST! PANIK! Och huvudet fullt med bomull. Vilken kombo. Lägenheten ser ut som ett ghettoområde och jag glömde bort min tvättid idag. Inte helt lysande. Men det är ju min vanliga otur. Har dessutom spenderat halva dagen på djursjukhuset med en kompis katt som inte mår så bra. Helvete vad dyrt det är. 1350 kr för en undersökning, blodprov och 1½ dc dropp. Plus 79 kronor för antibiotika. Makalöst! Dessutom måste hon på återbesök. Herregud, för en bondkatts skull liksom. Hutlöst!

Jag har dessutom fått en ny granne så nu är de ljuva dagarna slut med att göra vad man vill vilken tid på dygnet man vill. Jävlar också, jag som är en sån nattuggla. Hennes uppsyn är dessutom sjukt otrevlig och grinig så man ligger väl redan risigt till. Men hon har iaf inte sagt något. Jag saknar min gamla granne. Han var ju aldrig här så han var väldigt lättsam.

Det var väl den senaste tidens uppdateringar.

Höres!

Ciao // ME

Provjobba.

Japp det är precis vad jag ska göra det, något nervös redan..
Hua, tycker det alltid är lika läskigt när man ska prova på nya saker.. blir lixom nervös ner i från tå spettsarna upp till hår rötterna sen går jag och tänker på det dagarna i ända tills stunden är kommen..

Men det kommer att gå bra det gör det alltid, men det värsta vore ju om personerna som jag ska vara där med är sura griniga jävla puckon då blir det ingen rolig dag. Men är det så tackar jag för mig och far hem.. Haha, fan va bra det lät. Ofta det skulle hända då.

Snarare att jag skulle uthärda hela dagen, gå och längta hem och sen när jag väl fick komma hem skulle jag beklaga mig för alla jag kunde och sen gömma mig under täcket nästa gång de ringer. Låter mera troligt!!

Shit vad patetiskt det där lät, men det är ju så man vill inte trampa någon på tårna om man inte behöver, väldigt många människor som är så! Jag brukar kunna stå upp för mig och säga vad jag tycker men i ett sådant fall vore det lite komplicerat! Menar va skulle jag säga?! Ursäkta ni är så otrevliga så nu drar jag.. Nja bättre vore nog att visa att man själv är bättre!

Men men, nu ska vi inte ta ut i förskott att det blir en sådan dag! Hoppas hellre på att det blir en kanon dag där jag får lära mig en massa bra saker och att jag trivs så jag får komma tillbaka och jobba på riktigt sen.. det vore det perfekta! Behöver verkligen ett jobb nu blir galen och ännu pankare av att bara gå hemma något mera nu.. Nu får det vara nog!

Var ute på körlektion igår, var så jävla nervös innan så jag skakade ordagrant när jag satte mig i bilen.. Gick faktiskt bättre än vad jag väntat mig. Trodde seriöst jag skulle krocka bilden eller inte ens ta mig av parkerings platsen. Inte det att jag inte kan köra bil för det kan jag väl.. utan är det att jag litar inte på mig själv för 5 öre när det gäller bil körning.

Känns som om det vore bilen som bestämde och jag som bara satt där, så är ju inte falet det är raka motsattsen.. men ändå. Jag litar inte på mig själv när det gäller det helt enklet. Tror det bero på att jag känner att jag inte riktigt behärskar bilen.. Skulle jag få tex en sladd eller dylikt vet jag inte riktigt hur jag ska hantera den.. Därför jag är rädd.. Men jag ska bli kung på det där, ska köra som fan nu. Har redan bokat ny tid plus att jag ska nöta här hemma så det skriker om det!!

I dag är det onsdag då, och det är väl egentligen ingen speciell dag alls.. Händer inget speciellt och har inget roligt planerat! Ska försöka göra en massa här hemma känns som om jag aldrig blir klar med borst städningen av julsakerna.. Är jag ute i för god tid med det?! Alla andra har fullt men jul saker i fönstren? De är advents stakar och jul stjärnonr osv.. Ja min jul ska bort iaf det är en ska som är säker. Sen ska jag till veterinären med kissen. Hon ska få sin sista vac spruta mot katt pest.. Sen är det inte för en om ett år hon ska dit igen.. Skönt!

Ne nu ska jag göra nå vettigt!

Hörs / C.Hu

Måndag Morgon

Då var det Måndag igen då, har faktiskt varit väldigt duktig redan och klockan är bara 08:00 på morgonen, jag och Angie har vart ute och gått, gick faktiskt bra långt också, var bland annat och lämnade tillbaka en hyr film på macken. Så nu e det väl dax att äta frukort snart. Inte hungrig riktigt ännu men ändå!

Idag tänkte jag försöka vara nyttig och ta och tvätta alla 3 ton tvätt som har blivit, sen tänkte jag försöka ta och städa lite så man får lite ordning här hemma. Så vi får väl se hur det går.

Har starka funderingar på att tatuera mig, men vette tusan om jag vågar?!
Är ju snyggt som tusan.. men ändå!
Vet ju inte ens vad jag skulle kunna tänka mig att ha för en slags tatuering? Får nog helt enkelt klura vidare på det.
VOre ju olyckligt om man gjorde en tatuering och sen skulle man ångra sig.. Nja tål att tänkas vidare på..

Take Care / C.Hu


Lördag Natt

Av brottet i senaste inlägget berodde på att jag fick testa en massa saker som telia sa åt mig för att se om det gick att få till vårat internet. Och nu funkar det.. bättre än någonsin! Eller ja bättre hade de väl kunnat vare men nu funkar det iaf som normalt.

Denna helgen har vare väldigt lugn, i fredags vart de spel kväll hos två goda vänner. Buzz för hela slanten. Sen vart det skoter åkning i morse upp över skogen långt som bara den, värdlens taskigaste led var det cokså, visst kanske hade kunna kännts lite bättre om man kört själv eller iaf åkt en skoter med skönare ''baksäte''. Men men va gör man åkte gjorde vi ju iaf, och jag vet seriöst inte om jag kan kalla det roligt eller förjävligt..
Inte bara det att leden sög, det av snårigt, stubbigt det blåste storm och snön yrde precis som i fjällen..

Nu skulle man väl egentligen ha sovit som alla andra normala människor, men om man inte kan då? Vad gör man då då? Jo precis det jag gör nu, sitter här och skriver en jävla massa strunt!
Har haft väldigt många seriösa tankar nu denna vecka, om vänner mest faktist? Varför ska tjejer vara så himla invecklade?! Alltid ska det ställas till problem, disskutioner eller dylikt. Så jävla frustrerande...

Man blir så jävla less så man håller på dör.. men sen älskar man personen lika mycket! Det är skumt.
Men kilar är iaf snäppet värre, dom är totalt omöjliga att förstå sig på. Det går bara inte det är fysiskt omöjligt. Man försöker och försöker.. men blir absolut inge smartare.
Bar det som tillexempel att försöka ta en disskution med en kille det går bara inte, om det inte handlar om tex skotrar bilar eller dylikt.. Men samma där man älskar dem ändå.

Jag och kickan fick ju Lyx Spa dag av våra älskade pojkvänner, så dit var vi förra veckan. Helt fucking amasing!
Det bestod av, kropps inpackning, massage för både kropp och ansikte, ansikts masker, krops peeling, bubblande i både varma och kalla bubbel poller både innomhus och utomhus, gillade ångbastun bäst jag. Älskar vanlig bastu som fan och detta var ännu bättre hade kunnat sutte där ännu, helt klart.. VI fick massa underbar exotisk frukt teeer citron vatten osv.  Så efteråt kände man sig som en ny människa, sen vart det kina mat och sen hem och en massa mys och goda drinkar det var en toppen kväll/dag med andra ord....

Ne fy bubblan nu ska man väl kanske försöka sova igen...

/C.Hu

Hatar KUNDTJÄNSER!

Sitter i telefon kö nu till telia!
Började ringa vd 8-9 i morse. Fick tala om mitt ärende till den  automatiska dator kvinnan, fick uppge mitt nr osv.  Det tar ca 5-10 min Sen fick jag svaret '' Det är många som ringer nu, var vänlig försök igen senare. Tack för ditt samtal.''

KUL! Var bara att böja om och så satt jag ett antal samtal.
Sen när jag äntligen kom in i telefon kön, fick jag plats 71 och min tid var beräknad till 35 min. När de 35 minuterna hade gått ooch jag hade plats 2 började hoppet komma tillbaka.

Jag fick höra i telefonen, ''ditt samtal kopplas fram'' Sen vart det knäpp tyst i telefon, så jag väntade och tänkte de kanske vart nå fel efter 10 min la jag på nu sitter jag IGEN  i yttligare 35 mins vänte tid min plats nu är 8 av 78.

Så det är ett framsteg, hoppas nu att jag får prata med en person där så det inte blir tyst dena gång också för då blir jag fan riktigt jävla vansinnig!!

Åter kommer strax

/C.Hu

RSS 2.0