Michelingubbe lookalike

Usch och fy. Det snöar igen. Det bara vräker ner och svinkallt är det! Blir ju helt deprimerad. Vitt vitt vitt. Jaha så har vintern kommit då. Vadtrist egentligen. Nu väntar flera månader av kyla, långkalsonger, michelingubbe lookalike, blåfrusna tår, slask, blöta skor, trumpor och byxben, snöskottning, osv i all oändlighet. Det enda trevliga med det hela är jul, nyår och en veckas skidåkning. Om man har råd att åka skidor vill säga.

Är lite mer grinig idag faktiskt. Det är några djävla pojkgäng häromkring där jag bor som kutar och tigger cigg hos alla oss. Det är fruktansvärt irriterande. Dessutom är de inte ens i närheten av rätt ålder. Herregud när man själv var 15 då hade man folk som langade åt en eller så stal man morsans cigg. Inte här inte. Här knackar man dörr för att få cigg. Usch. Det gillar jag inte. Uppkäftiga små djävla glin. Kan inte morsorna i Östersund uppfostra sina ungar ordentligt? Herregud! Själv skulle man aldrig komma på den iden att börja knacka dörr för att få cigg. Jisses vart fan är ungdomen på väg?

Nej det räcker för nu. Måste plugga lite mer och ja sen ska jag iväg en sväng.

Ciao // ME

Lovar

Från och med nästa vecka ska jag sova många timmar per natt och dricka mycket vatten för det är bra för hyn, vara nyttig, och sluta missbruka cola. Det ända jag kan lova egentligen att jag kan hålla är att dricka mycket vatten!!! Jag är sämst på att somna i tid, och cola kan man bara inte hålla sig i från för det är underbart! Men ska försöka helt klart!! Men jag ska verkligen försöka! Skulle behövas.. Åt minstånde försöka sova på normal tid och många många timmar. Men jag vaknar alltid efter 4-6 timmar ibland sover ja inte ens de!

Take Care.
/ C.Hu

Olöst Fenomen=KARLAR!

Ja det är absolut  det absolut mest komplicerade fenomenet som skapats på jordens yta.

De är totalt oförstå bara, man kan absolut inte kommunicera med en kille som man gör med en vänninna. Man kan inte ta en normal disskution på samma sätt och komma fram till vettiga svar.

De är dåliga på att planera saker om det inte har med motor fordon, datorer, sport (och sådana där andra typiska karl aktiviteter) att göra..
Det kan bara göra en sak i taget, ser de på tv är det som ufon och blir skit sura om man frågar mer än en gång.
Men de är inte bara skit, dem är underbara också.
Snälla och goa, härliga att somna tätt in till och härliga att vakna upp med! Man kna inte leva utan dem men jobbiga att leva med ibland!

Idag har vi pysslat lite inför halloween, och smide ännu mer hemliga planer! Imorgon ska vi ut i skogen och fixa lite mera detaljer! Plus att Larry (Hunden) ska få springa i skogen så det kommer han att gilla!

/C.Hu


Plugg plugg plugg

Är alldeles för trött för att blogga egentligen. Har tenta nästa vecka så har så sjukt mycket att göra. Det är liksom fullt upp non stop numer. Men det är lite roligt också. Tack och lov är man ledig imorgon. Eller ja ledig och ledig man lär väl få sitta med näsan i böckerna tills man blir glosögd. Speciellt med tanke på att jag inte öppnat dem än. Får tillbaka hemtentan på måndag eller tisdag också. Fan vad jag är nervös. Det trodde jag inte att jag skulle vara men det är jag. Har tom drömt mardrömmar om det. Då är det fan illa. Vi får hålla tummarna för att det går bra. Och så söker jag hela tiden nya lägenheter men än så länge har jag inte haft någon vidare tur. Trist. Men vi får hålla tummarna att jag får en.

Helvete vad dyrt det är att bo själv. Jag får ångest varenda gång jag måste handla. Samtidigt sitter jag och drömmer om ett par stövlar och en kappa, vilket jag inte har råd med. Usch, men vad gör man. Ska fan önska mig det i julklapp. Presentkort på skor och kläder. Och bidrag till en massa annat. samtidigt måste man ju handla till alla andra också. Tragiskt. Jag kan se pengarna få vingar och flyga iväg. Men det ska nog gå bra. Men funderar på om det finns nån möjlighet till att få jobba extra någonstans kanske en kväll i veckan eller nåt för att dryga ut kassan lite. Får se hur jag gör.

Nej dags att sova.

Ciao // ME

C.Hu's Tankar

Då var de måndag igen då, och vädret suger som vanligt!
Grått och trist, blåsigt och allmänt skit! Funderar på att köpa ett stort kort eller nå liknande och sätta upp på sovrumms fönstret så när man kollar ut tror man att det är fin väder och blå fin himmel. Vore nått det.
Är så usel på att blogga nu, men har huvudet fullt med en massa annat så har inte tid att sitta vid datan. Men ska helt klart bli bättre på det när allt börjat lösa sig!

Är allmänt less nu, varför måste livet vara så svårt?
Måste ta bort larry, han har fel i sköld kötteln eller hur fan de nu stavas, plus att han har sjuka astma attacker och nu har han även börjar pinka inne, och det har han aldrig gjort förr! Det är ju ett tecken på att han inte mår nå bra. Men känns iaf inte kul att ta bort sin bäbis! Men va ska man göra? Kan ju inte kosta på ännu fler veterinär besök för tjugo tusen till.. det har jag verkligen inte råd med just nu. Men kommer bli så tomt utan honom. Suck, jävla skit liv!
Varför ska världen vara så orättvis!

Nu börjar Halloween närma sig, jag och V har snart listat ut ett par fina kostymer. Men är så himla svårt att vara på hittig då man måste vara det, så tänker fram och tillbaka hela dagarna nu. Plus att vi tänkte vara påhittiga och ha några roliga lekar när gästerna anländer, men har endast kommit på en lek hittills!
Så är det alltid, när man väl ska göra sig för har man absolut inga ideer....


Ne nu återgår jag till C.S.I.
/ C.Hu

Stalkad

Igår brast mitt psyke. ME fick nog helt enkelt. Att man ska måsta bli stalkad av ett gammalt ragg i hundra jävla år och uppepå det hans förbannade kompisar. Jag menar jag må vara kul och så men så djävla intressant vill jag fan inte vara att de måste kolla mig konstant. Så ME blev fjortis för en stund och gav den jobbiga kompisen en utskällning. Det hjälpte inte tyvärr. Killen var så jävla dum att han inte kom på nåt bättre än att hacka på mitt utseende vilket var jävligt komiskt. Dessutom hävdade han att han klickat in av misstag. Misstag? 150ggr? skulle inte tro det. Jävla puckon. Nuär de iaf blockade. Jag menar hur kul är det att bli stalkad egentligen? Nej usch och fy det började bli obehagligt. Och som att man vill se deras korkade nunor varenda gång man loggar in. Nej tack.

Kom att tänka på i lördags nu också. Men det var ett mer positivt minne. Ute på krogen var det ett gäng äldre som hade kul. En av dessa var en äldre herre i trechcoat, stetsonhatt, flanellskjorta med sheriffstjärna och jeans. Och trots sin ålder och utstyrsel var ha så jävla cool. Han ägde verkligen hela dansgolvet och körde sin egen stil. Så jäkla bra var han. Han var som ett levande lyckopiller, som en hel förpackning prozac. Han bara gjorde en lycklig när man tittade på honom. Sånt gillar jag..

Nej dags att sova. Det blir en lång dag imorgon och sedan hem till mamma. Har inte varit hemma på 3 veckor så det är väl dags när det bara är 10 mil hem. Ska bli skönt. Och att träffa mina gamla kompisar. Verkar som vi ska ut och se Noice på lördag. Kan ju bli kul, men egentligen har jag inte råd, men vafan. Vi får väl se..

Ciao // ME

Hellre död än sugrör

Haha läste en så djävla rolig sak på tjuvlyssnat i helgen att jag bara måste ta med den här.

Det finns ögonblick då allt är fullständigt klart!
IT-gymnasiet, Örebro
Två killar ~17 sitter och spelar Counter Strike på sina datorer.
Kille 1: Nu blir det nörd mot nörd!
Kille 2: Vadå nörd?
Kille 1: Ja, vi kan ju inte kalla oss för män.

Egentligen skulle jag skriva om något helt annat idag. Men det där är så roligt att jag glömt vad. Nej vänta nu kom det tillbaka. Jag skulle ju skriva om aktiv dödshjälp. Jag är nämligen för det. Jag menar som fullt frisk människa kan jag välja om jag ska leva eller dö. För jag kan ju hänga mig själv i taklampan eller vad jag nu vill. Men bara för att jag om jag inte är fysiskt kapabel till att göra det själv så får jag inte välja. Och vem fan vill ligga helt klar i skallen som ett jävla kolli med någon som får torka ens skit osv? Inte jag iaf.

Om jag någonsin skulle bli lam från halsen och neråt och måsta blåsa fram min permobil med ett djävla sugrör lova att någon snäll djävel kör mig till Sweich så att de får ta ihjäl mig. För med min vanliga otur, om jag skulle bestämma mig för självmord och sitta där i min förbannade permobil så har jag ju egentligen bara ett val. Att åka utför ett stup. Och som sagt med min vanliga otur skulle mitt sugrör paja på kanten utan att jag ramlade ner så jag med huvudet skulle måsta försöka vicka mig ner vilket inte skulle funka. Och om jag mot förmodan skulle ramla ner så skulle jag inte dö, jag skulle bara bryta en massa ben i kroppen och tappa blåsförmågan så jag inte ens kunde blåsa mig fram i det förbannade sugröret. Nej det är ett öde värre än döden så då får ni helt enkelt köra mig till Sweich så de får ta ihjäl mig.

Det var allt för ikväll..

Ciao // ME

ME vilse på ICA

Oh my god. Jag säger bara det. Vilken jäkla dag. Fick sova ungefär 2 timmar inatt. Sen var det skola, lunch, hem en sväng och sov i kanske en kvart, iväg på UPM och sen till ICA och handlade. Käkade en pizza i farten, hem med varor till L och sedan hem till mig, vidare till badhuset i ett huj, simma 1000 meter, basta en stund  och sedan äntligen hemma. Fixa powerpoint föreläsningen vi ska ha imorgon så den gick att skriva ut och sedan fick min stackars skrivare jobba för högtryck. Trodde den skulle sprängas en stund där men den är uthållig. Så nu kan jag äntligen slappna av och gå och lägga mig. För att kliva upp halv 7 imorgon bitti igen för ytterliggare en hård dag. Tjoho eller nåt.

För att göra det hela ännu roligare gick jag i princip vilse på ICA i jakt på citronjuice. Snacka om att de har tänkt skumt när de placerat varorna i den butiken. Tror citronjuicen stod vid bakverk och grönsaker. Ja där letar man ju först menar jag. Och bakverk bredvid grönsaker? Höll heller aldrig på att hitta Quornfileérna. Vegetariskt ligger tydligen i frysdisken för färdiglagat. Även om det inte är färdiglagat. Okej. Vi säger så.

Jag har inte sovit ordentligt på flera nätter nu. Lyckas liksom inte somna fast jag ligger i sängen med allt släckt.  Bara vrider och vänder på mig  och hjärnan går på högtryck.  Men ikvällär jag så slut att jag nog kommer att somna bara jag lägger huvudet på kudden. 

Ska bli så jäkla skönt att åka hem till mamma i helgen. Syrran har tydligen gått bärsärk i mitt rum och rensat ut allt skräp jag lämnade kvar när jag flyttade. Tack systeryster. Hem till dårhuset liksom. Pratade med styvfarsan i telefon i 3 timmar igår. Ja jag gillar att prata i telefon. Bara en massa strunt. Verkar som att de saknar mig. Haha ja man är väl oemotståndlig.

Nej nu är det dags att sova. Annars somnbar jag nog över tangentbordet.

Ciao // ME

Vad säger man om svensk sjukvård?

Ja det är den stora frågan, visst det kanske är bättre än i tex USA där de får betala allt själv och får en räkning på 200tusen. Som man inte kan betala. Men sveriges nuvarandra sjukvård är som den är den med. Man får en tid vi säger klockan 2 men lik förbannat får man vänta i väldigt många timmar när man kommer på sjukhuset. Varför ens ge en tid om de ändå inte kan hålla tiden på ett ungrfär iaf, för enligt mig är det inte ungefär om man får tid tex klockan 2 och får komma in 5. Var ner i dag på en akut röntgen, och efter vi anmält oss skulle det ta en LITEN STUND! Det tog 2 timmar innan mamma ens fick komma in, sen tog det yttligare 40 minuter innan vi fick svar. Och så där är det nästan alltid då man far ner akut, man får vänta hur länge som hellst! Ända gången man kanske får komma in på en gång är om man håller på förblöder eller är döende. Visst man ska som sagt inte klaga på den svenska sjukvården, men fy fan va less man kan bli! Okey om det vore så någon enstaka gång att det kanske är körigt och mycket folk just då, men att det alltid är så gör en riktigt irriterad!

/C.Hu

Halloween?!

Ja det börjar närma sig med storm steg, och jag vill klä ut mig!
Men vet verkligen inte vad man skulle kunna klä ut sig till? Några förslag?
Försöker övertyga V och hennes karl och min karl att vi ska klä ut oss men dom är så tråkiga och ska tänka! Ja men då kommer det bli som vanligt! Att man sitter där kvällen innan och fortfarande inte vet och ska slita ihop något på 2 sekunder! Och det är enligt mig inge roligt!
Ska iag ha en Halloween middag då, så nu måste man komma på vad man ska äta för läskigt! Sitter och kollar på lite olika recept här på internet nu! Men hittar inge bra! Ska slå till på förrätt varmrätt och efterrätt iaf bestämde jag och V igår! Så det kan bli kul! Älskar att laga mat!

I morse när jag vaknade var det 18 grader här inne, fy fan va kallt! Så nu har jag eldat för första gången i år, och nu börjar det äntligen bli varmt! Hua! Vill ha sommar igen, pappa han hade 20 grader han, det är ungefär vad jag har innomhus! Ne fy fan för att bo i kalla Sverige!

/C.Hu

Detta är sant..

ME, är en knas boll!!!

Spökhunden och en perfekt avbild av ett kvinnligt underliv

hahaha jag skrattar fortfarande när jag tänker på vad jag och C kom fram till i helgen. Jag har liksom våningssängar i min lägenhet men oftast är de intye nerfällda. Ja förutom när jag få besök då. Iaf så ligger jag och kollar upp i taket på en av våningssängarna och ser formationerna som grenarna skapat i träet. Den ena bilden ser ut som en spökhund. Eller snarare ett spöke av en cockerspaniel. Den andra ser ut som en perfekt avbild av en fitta. Eller ja nästan perfekt då själva "hålet" saknas. Men allt annat är där. När jag får syn på den bilden ropar jag "Men titta jag har dessutom en perfekt avbild av ett kvinnligt underliv här också!" Och fortsätter i samma anda efter att jag tvingat henne att komma och titta. Ser du där har vi den lilla kärlekssnoppen! Och om jag vara fick tag på en brun penna och gjorde en liten prick där så skulle det vara en helt perfekt avbild. Behöver jag säga att hon skrattade så tårarna sprutade?



Jag säger bara en sak. Alkohol är farligt!


CIAO//ME

Ännu en helg avklarad

Herregud vilken kväll det belv igår. Ojojoj det går ju iofs alltid ganska vilt till när jag och C ska ut men kul hade vi. Om det inte vore för den där förbannade sliskiga snubben som stalkade oss hela kvällen. Att vissa inte kan fatta att ett nej är ett nej. Idiot! Man blev fan rädd för fanskapet. Huha jag gillar inte sånt.  I övrigt hade vi jävligt kul och jag har ont i hela kroppen idag. Har träningsvärk ta mej fan överallt av allt dansande. Höll inte på att ta mig ur sängen i morse för jag var så stel. Och vi träffade en hel del kul folk. Ante, Knotan med kompani var ju bra skoj. Men ibland blev de lite för inne i att visa sig på styva linan genom att bryta arm så då drog vi och dansade istället. Men varför kommer man bara på allt bra man skulle ha sagt efteråt?? Det är makalöst. Inte för att jag ångrar mig så jättemycket men ändå.. Människan är bra korkad.


Kom att tänka på en sak idag appropå igår. Svenska killar har en del att lära sig av utländska killar i sättet de raggar på. Svenska killar borde bli lite mer fysiska även när de inte är så packade att det knappt kan stå. Nu snackar vi inte rent tafsande här men man får faktiskt ta i en person man raggar på. Det räcker med en lätt hand placerad på låret (inte då i skrevhöjd) eller att lägga armen om personen i fråga. Och är man ännu smartare så frågar man först. Egentligen handlar det hela om tydligare signaler.  Men ett nej är ett nej! Det kan vissa  utländska killar behöva lära sig av svenska killar. Eller så är det bara jag som är för dum för att fatta när jag själv ska fortsätta där killen slutar.

En annan sak jag funderat på så här när jag legat bakfull och i smärta är vad olika folk svarar när man frågar vad som är sexigt. De flesta killar drar  kroppsdelar, klädsel, till viss del attityd osv. Men det finns så mycket annat som är sexigt. Som dans tex. Och nu menar jag inte typ strip-tease eller vissa typer av dans som många tjejer kör på krogen. Viss pardans kan vara djävligt sexigt. Likaså vissa låtar kan vara jättesexiga. Oftast sitter det i melodin och i rösten på¨sångaren.Väldigt sällan har texten nå att göra med sexigheten. Personligen har jag en thing för talang. Som en riktigt duktig konstnär, en bra gitarrist, skateboardåkare, snowboard, sångare, ja typ allt. Att någon är riktigt duktig på något. Det tycker jag är jättesexigt.

Ja det var allt för den här helgen.

Ciao // ME

Bil körning

Ja i stort sett hela helgen har jag kört bil! Fram och tillbaka på olika ställen bara igår körde jag nog närmare 14 mil.. de är inte illa! Börjar bli riktigt bra på det nu! Var även på ishockey igår, timrå spöade Luleå. Fast de va inte riktigt det vi hade tänkt oss då vi köpte biljetterna! Fan fan! Men så vart det! Var en ganska så seg match, det bara lulla på fram och tillbaka, vara nära mål mera än bara en gång kan ja lova så man hade hjärtat i hals gropen. Hann till och med ut på ''Life'' Hälsokostaffär efter åt och köpa Magnesium tabletter åt Papi.
Helgen har vare kanon lugn, vart på hockey som sagt, kört bil, vart i huset  Mormors och plockat lite, städat och tage det lugnt! Men kan vara skönt de med!

Snart är det dax att börja köpa julklappar! Undra vad man ska köpa? Hua lika jobbigt varje år!

Här hemma är de kallt som bara den, på kvällarna när jag går ut med hunden så känns de som man ska förfrysa! Händerna blir som isbitar! Finns snart inga löv på träden! När jag var i Ayia Napa sa dom här hemma att det snöade här så trodde det skulle vara snö på flygplatsen när vi landade! Men det var de inte! Vet inte om jag kan säja att det känns skönt eller om jag tyckter det var synd.
Imorgon blir det nog en tripp till stan som det verkar ska kolla på en vinter jacka och ett par vinter skor plus att jag ska lämna in telefon och kolla runt lite!  Kan bli skoj!!
Även att datorn crascha under veckan jag var i Napa, så nu har vi fått till den iallafall men nu är ju allt borta! Suck men men är väl bara att man får börja om från nytt med att fylla den igen då!


Ne nu ska jag ta och fortsätta greja på lite!

/ C.Hu

Beautified

Jaha så är min kompis här och hälsar på hemifrån. Vi har beautified us och är snart redo för kvällens bravader. Tjoohoo vadkul det ska blir. Dansa hela natten.

Lägenheten ser ut som ett slagfält men vem fan bryr sig. Frågan är ju var vi hamnar ikväll. Men det visar sig väl.

Ha en trevlig lördagkväll allihopa!

Ciao // ME

Funderingar i natten

Sitter här och funderar för mig själv. På allt som händer just nu.  För  det händer så otroligt mycket  omkring mig just nu.  Eller snarare det händer så mycket inom mig som jag märker på utsidan.  Tänk vad mycket en nystart egentligen kan göra för själen.  Mitt självförtroende har skjutit i höjden  riktigt.  Så här starkt  har det nog aldrig varit förut. Jag har blivit en helt ny människa, eller så har jag fått tillbaka mitt gamla jag.

Alla sidor jag ser är jag kanske inte så förtjust i men samtidigt så är jag stolt över dem. Jag har alltid värderat mig själv väldigt lågt, speciellt i jämförelse med vissa av mina vänner. Jag har varit avundsjuk på dem och många gånger hållit med fast jag inte hållit med. Det gör jag inte längre. Jag står mycket mer för mig själv nu och för vadjag står för. Visst ibland blir jag värsta besserwissern men det är faktiskt så att jag har oftast rätt då också. Jag står för mina fördomar och att alla är jag inte beredd på att ändra. Och jag säger ifrån när jag tycker att någon beter sig som ett tvättäkta rövhål. Det var länge sedan jag gjorde det. Och det känns skönt.  

Jag har dessutom roligare. Att gå på krogen är skitkul! För jjag blir uppraggad, på riktigt. Och ofta. Det är roligt!

Mycket hänger nog på att man börjat plugga. Man kom in på den linje man ville, det går bra och man blir äntligen nåt. Man har ett mål som man faktiskt kan se att man kan uppnå och som kommer att göra livet mycket bättre. Man har valt ett yrke man tror man kommer trivas med. Man är inte längre bara ung, outbildad, får ta en massa ströjobb och utan egen ekonomi eller social status. Helt plötsligt så är man nåt, nåt som i vad som helst. Föräldrarna är stolta, man bor själv, lagar sin egen mat, hhar sin egen ekonomi, klarar sig själv. Man blir nästan sjuk i huvudet fär man är så stolt över sig själv.

Ja allt känns bara så himla skoj! Men det finns ju nackdelar också. Som att ens gamla vänner börjar glida undan. Man har inte samma liv längre och inget att prata om. Att man dessutom börjar rubba balansen i gruppen genom att inte bete sig som man brukar gör ju saken värre. Det är ganska trist. Samtidigt är det väl en naturlig utveckling.

Nej nu borde jag sova. Ska hämta en kompis vid tåget imorgon.

Ciao//ME

IDOL 071019

Jaha så var det dags att recensera dagens idol då. Vilket inte alls är lika roligt som förra veckan. Jisses vilken dålig standard de höll ikväll. SKÄRP ER IDOLER! Så här kan ni ju inte hålla på. Dessutom var ju valet av tema inte direkt upphetsande det heller.

Vi börjar väl i början då. Eller nästan. Daniel var först ut. Jag började med att beundra hans snygga tatuering. Jag menar jag vore inte jag om jag inte föll för en snygg tatuering. När den dessutom föreställer en elgitarr är jag såld. Låten han valde är så djävla dålig men passar honom. Han rodde hem den och nog svängde höfterna här hemma ändå. Skorna var ju också så jäkla nice och moonwalken var, hmm lustig. Daniel , så brutalt ful var den inte! Men nu skulle det faktiskt vara skönt att få höra nåt annat av Daniel som inte är falsett faktiskt. Vi vet att du kan men kan du nåt annat? Det är frågan.

Sen kommer gullet Mattias. Ja den omtalade attityden såg vi inte mycket av. Nej du sötnos nån bad boy är du inte och särskilt mycket attityd har du inte heller. Han var heller inte lika bra som förra veckan och ja det blev faktiskt lite tråkigt. Låten är ganska trist i sig och ja alla toner satt inte där de skulle. Men så dålig att du var tvungen att nästan åka ur var du inte. Nya tag nästa vecka. Dessutom var västen djävligt ful. Byt stylist, kör en snygg skinnjacka så kanske attityden kommer.

Sedan var det Gathanias tur. Ja hon må vara snygg men har hon ingen personlighet alls? Det verkar inte så och det förlorar man på. Klänningen skulle dessutom ha varit mycket snyggare om den haft en roligare skärning i halsen. Allt som allt var det trist, utan fart och utan känsla och hennes röst kunde helt enkelt inte rädda henne kvar i tävlingen så hon fick åka hem. Hej då!

Amanda då, hur skötte hon sig? Ja faktiskt var hon en av de bättre i kvällens ganska usla show. Verserna var helt jäkla klockrena men refrängen var katastrof. Hon har inget vidare brett register och många gånger sitter man ochh väntar på de där högre tonerna och kraften i refrängen men det händer aldrig. För hon har inga höga toner. Det är besvikelse. Hennes röst är skönt annorlunda men ja jag vill att hon nån gång kunde gå upp några toner. Sen skulle hon ha tagit på sig ett par skor för den outfiten blev jävligt platt utan.

Sam däremot lyckades för en gångs skull! Han fick ju nästan bort hela pundarrösten vilket var en skön omväxling. Och det räddade att han tog en så dålig låt. Det var lite svajigt och gick från riktigt bra till sämre men det här är klart det bästa han åstadkommit hittills!

Sen har vi charm trollet Andreas som bara växer och växer för varje fredag. Och kul det där med hans kalsonger med hjärtan på. Låten han valde är som många av de andras en riktig skitlåt. Andreas Jonsson har inte gjort nåt bra sedan Glorius som var helt enastående. Men våran andras gav den iaf lite sväng. men Kishti, dansbandskung? Nu får du väl ge dig. Värre förolämpning än så kan man nästan inte få. Och så illa var det inte heller. Det var mysigt var det.

Sedan var det Maries tur. Klädseln var helt grotesk, hon såg ut nästan som Anna Nicole Smit i sina dåliga perioder. Inte då fullt så illa som när Anna Nicole klädde ut sig till barbapappa men den där outfiten var inte särskilt smikrande för Maries figur. Däremot var ju skorna jättesnygga! Hon som brukar vara så snygg. Vad jag egentligen tyckte om håret har jag fortfarande inte bestämt mig för. Men dunderhit var det inte. Men sången var helt okej. Lite svajigt i refrängerna men verserna var jättebra! Och jo juryn hade rätt, kroppspråket behöver jobbas på...

Christoffer var den som var klart bäst ikväll. Inte samma standard som förra veckan men jävligt bra. Blev hjärtkram light. Tänkte först när jag hörde vad han skulle sjunga att herregud hur ska det här gå? Och det gick ju helt lysande. Men jag blev förvånad att jag tyckte att det var bra. Jag kände att jag inte borde tycka om det men det gjorde jag. Och ja scenspråket är helt lysande. Det höjde framträdandet till max. Bara att bocka och buga.

Sen var det då Evelina sist ut. Jag ÄLSKAR den låten, den är det bästa som gjorts sen 1989 ungefär. Och jag hade jättehöga förväntningar med tanke på hur djävla bra hon var förra veckan.. Men det blev ju total katastrof!!! Vart tog den makalösa rösten vägen? Och vilket otroligt värdelöst scenspråk. Hon styckmördade ju den låten på samma sätt som Cissi gjorde förra året med Savage Gardens Two beds and an coffe machine. Fruktansvärt. Men ibland satt det bara för att i nästa sekund gå åt skogen igen. Och de höga tonerna var inte i närheten av var de skulle. Nej usch och fy. Det där får du bara inte göra om!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så avslutningsvis ska jag gå till den som var helt klart bäst ikväll. Det var Jidhe och hans dans i början av programet. Det var inte vackert, det var inte sexigt, det var inte charmigt. Men det var så otråligt djävla roligt att det blev allt föregåeende. Och vilka miner. SUCCÈ!! En stor eloge till Jidhe som gjorde sesongens sämsta avsnitt sevärt.

Ciao//Me

Träningskorkad?

Shit jag har så jäkla mycketatt göra. Jag hinner knappt med mig. Och dagarna är långa.  Här snackar vi om prioriteringar.  Lägenheten ser oftast ut som ett katastrofområde i stil med ett sjunde världskrig i kombination med en tromb. detverkar som att allt jag rör vid förvandlas till ett katastrofområde. Jag tycker jag städar jämt. Jag fattar inte hur folk hinner med sig.
Jag tittade på du är vad du äter här för någon dag sedan. Och hur fan tror hon (Anna Skipper) att man ska hinna med allt det där? Det var morgonpromenader varje dag, combat träning flera gånger i veckan, personlig tränare lika så och så vidare. Herregud hur fan lyckas man med det?? Jag som tycker att det är svårt att få in min timmes simning 3 gånger i veckan.  Iofs cuklar jag varje dag till skolan men det tar ju bara typ 10 minuter i raskt tempo så det räknas ju knappt. Jag fattar inte. Hur ska jag hinna plugga både dagtid och kvällstid, handla, umgås, laga mat, blogga, tvätta, städa, diska och över huvud taget hinna få någon fritid alls med ett sådant träningsschema som hon lägger upp?  Det fattar jag bara inte. Men jag kanske bara är träningskorkad. Vad vet jag.

Träffade min nya samtalskontakt idag. fan vad nervös jag var. Men det gick bra. Men vet inte riktigt vad jag tycker om henne än. Känns inte helt hundra men tror det är mina fördomar som styr så jag ska försöka ändå. Hon var trevlig iaf. Så  det var ju ett plus.  Får se  om hon är nåt bra  längre fram.

Sedan har jag kommit på att jag hatar att handla. Eller det är inte själva handlandet som är jobbigt. Det är att ta sig hem efteråt. Jag har nämligen ingen bil så jag får cykla till affären. Inte så att det är långt. Meen vet ni  hur tungt det är  att  cykla hem med en sportbag fylld med varor hängandes på ryggen? Och ännu värre när man råkar handla för mycket så man måste få med sig en påse uppe på det. Jag tror fan väskan vägde 50 kg i förrgår när jag skulle hem. Vilket djävla helvete. Jag var beredd att skjuta mig när jag väl kom hem. Herregud. Nästa gång får nån med bil skjutsa mig när jag ska handla. För det där vill jag inte göra om! Eller så får jag lära mig att handla mindre. Men det brukar ju inte funka.

Måste åka hem och hälsa på mamma snart också. Jagv har inte varit hemma på snart 3 veckor och ska inte hem i helgen heller. Alltså det är illa när mamma ringer bara för att kolla hur det är. Jag tror hon saknar mig. Och det gör mina syrror också. Även om de inte erkänner det. Men jag har helt enkelt haft för mycket att göra. Har dessutom lovat ena syrran att fota henne. Så jag måste väl åka hem då.

Har dessutom anmält intresse på en ny lägenhet. Så nu håller alla tummarna för att jag får den. OKEJ!!!?? för jag vill verkligen ha den! Men antagligen kommer jag inte att få den. men håll tummarna nu.

Nä  nu måste jag sova om jag ska orka med skolan imorgon.

Ciao // ME


Sorg.

Har tage bort våran älskade katt i dag, så känns inge vidare!
Hon hade cancer och bölden hade spruckigt upp nu så fanns inget att göra :(


Vila i frid älskade Maja! <3


/ C.Hu

Sverige=Kallt!!

Fy fan att kliva av planet i sthlm, det vara så jävla kallt att jag hade lust att gå in i planet igen och skrika kör tillbaka mej kör tillbaka mig! Huua! Trodde verkligen inte det skulle vara så kallt hemma!
Nu är man iaf hemma igen och det är skönt på sitt vis träffa pojkvännen och familj och vänner. Men kommer helt klart sakna pappa en hel massa.. suck! Men ska försöka åka ner något mera till våren!
Vi träffade en helt klart skum stockholmare i Napa, han trodde helt klart att han var tio gånger bättre än alla andra och sa var 3:e sekund, ''Sjukt fräcka biceps'' och spände sig! Hahah vi höll på small av varje gång han sa det för det såg så enormt fåningt ut! Men men alla är olika. Går inte att förstå det roliga me de om man inte själv sett honom! Glömde hälften av sakerna kvar i lägenheten så där ligger de bra! Men men, var väl inte hela världen fick ju med mig de viktigaste hem iaf.. Nu sitter ja och kollar runt lite på allt man missat när man varit borta! Kollade även på förra veckans avsnitt av ''desperata hemma fruar'' i dag sjukt spännande! Ikväll blir det fortsättning kan knappt vänta!

Här hemma lär väl snön snart komma så dax att köpa sig en vinterjacka! Fy fan! Ne nu ska jag ta och laga till någon middag.

/ C.Hu

Bilder från Japanska restaurangen..

337021-7


337021-8

/C.Hu

Bilder från Ayia Napa

Grottor på cypern
image3
337021-6


Här är lite bilder från grottorna vi besökte!

/C.Hu

Håller inte käft!

Jag tror jag håller på att bli hatad av halva min klass. Jag känner mig som universums största bitch. Men ärligt talat så orkar jag inte bry mig. Orkar inte längre hålla på och vara snäll och trevlig mot allt och alla människor och hålla käften närt folk beter sig som skit. Jag är så djävla trött på det för det får mig att känna mig så in i helvete falsk.  Och vad ska man egentligen med människor man inte klarar av till? Alla passar ju helt enkelt inte ihop. Och så är det ju bara.

Men visst man ska ju helst inte såra folk och vara elak och så ser jag egentligen inte på mig själv. Men ibland är jag det. Elak. Riktigt elak. Som igår. Vi skulle ut på krogen så jag hängde med två tjejer som bor i närheten. Och jag blev så djävla led på dom. Två vuxna människor ska det föreställa, iaf på papperet. Men vilket beteende. Hela förfesten jag hamnade på kändes som en fjortisfest, eller som de festerna man hamnade på första året på gymnasiet. Helt djävla otroligt. Här går man på universitetet och tror liksom att folk ska vara vuxna. Men det är fan värre än någonsin. Helt otroligt.

Iaf tillbaka till de två brudarna jag gick dit med.
1. De ville inte gå ut före 12. Då ska jag alltså betala över 100 spänn bara för att gå in på krogen och bara få stanna där i 2 timmar. plus pengarna man lagt ut på sprit, taxiresor, buss osv. Och den ena bruden kläcker ur sig att man ändå aldrig har roligt mer än en timme på krogen. VA?? Jag upplyste dem om att de hade fel. Jag har alltid kul i flera timmar. Man dansar, dricker, snackar med folk, röker, raggar, hånglar. Hur fan hionner man med det på en timme och ledsna på det? Bara att dansa tar ju 2 timmar minst. Dessutom tänkte jag för mig själv att de där kan ju inte vara några vidare partypinglor.
2. Hela vägen från förfesten när vi väl kommer dit har den ena bruden, 29 år gammal blivit full på 5 cider med 4,5% alkohol. och blir skitdryg! Människan är från Göteborg och har nu flyttat till en mindre stad. Och hon klagar HELA DJÄVLA TIDEN. Den här stan är så dåålig, bara två öppna krogar i hela stan. (Snarare var det nog snarare minst 5 krogar öppna.) Åh hur långt ska man egentligen måsta gå? O'learys är ju så djävla beige. De spelar så dålig musik överallt. Göteborg är mycket bättre. Så tillslut blev jag så djävla trött på hennes djävla gnällande att jag bara säger "Men flytta hem till Göteborg då om det är så jävla dåligt här."  Jag orkade helt enkelt inte lyssna på henne nåt mer. Dessutom ville hon hellre  gå till en krog som kallas Plaza än på O'learys.  O'learys  har 4 dansgolv, asmycket folk i bra ålder (bara 20 årsgräns) och är helt enkelt bra. Plaza har alltid 23-års gräns på lördagar och medelåldern ligger kring 52. Men de skulle definitift till Plaza så jag och en annan tjej lät dem väl gå dit då så gick vi på O'learys istället och hade skitkul. Och åkte hem utan dem.

Så hur bitchigt var det på en skala?

Jag var nog ungefär lika hela kvällen. Men många gånger höll jag faktiskt tyst. Även om jag hade en hel del bitande kommentarer på tungan. Som när en av brudarna på förfesten sa att hon aldrig hånglar på krogen. Jag lyckades hålla tyst men tänkte en hel del för mig själv. Som på den gången jag hamnade liggandes på en jacka på en bakgata/parkering/gränd i tio minus med byxorna vid anklarna och linnet hoprullat kring midjan sådär en 100 m från krogen. Iofs insynsskyddat från nästan alla håll ändå. Eller då jag stod upptryckt mot konsumväggen med händer överallt. Jag menar visst man går inte ut på krogen enbart för att ragga. Man går ut för att dansa, dricka, träffa folk och ha trevligt. Men är man singel (och för vissa oavsett om de inte är det) så nog fan vill man ragga.

Lyckades också hålla käften när en an klassens värsta brudar började klaga på att en i hennes grupp anklagat henne för att mobba. För hon hade aldrig förut blivit anklagad för att mobba någon. Hur jag lyckades hålla käften då vet jag inte men tankar som" Nej ingen har nog sagt det till dig förut men alla har nog tänkt det"  snurrade i huvudet.  Men eftersom  hela festen  var fylld av hennes sympatiserande fjortispolare ansåg jag det säkrast att knipa käft för min egen trygghets skull.  Jag harhatat bruden sen första dan och min radar sa på en gång att den bruden är vidrig och om jag måste vara ensam med henne i mer än 5 minuter kommer jag att åka dit för mord sedan. Och min radar har aldrig fel. Inte den här gången heller. Jag vet dessutom från säkra källor att den här bruden är rent elak,  en riktigt besserwisser som tror hon kan och vet allt ( men inte kan det)  och helt saknar empati. Och hon verkar rent av korkad. Vad fan hon gör på en utbildning till socionom vete fan. Snacka om att den bruden kommer att fortsätta ge socialkontoren dåligt rykte och namnet sockärring lär bli hennes bästa vän.  

Då jag däremot inte lyckades hålla käft var tex när bruden jag var på krogen med hånglade upp en ful kille. Han såg djävligt sliskig ut och mer ska jag inte säga för då blir nog bloggen nerstängd pga missuppfattningar. Men huvudsaken var egentligen att hon nöjde sig med för lite. Hon tog helt enkelt första bästa kille som raggade på henne och hånglade med och det tyckte jag var onödigt då hon hade chans på betydligt bättre killar.

Sen när hopn deppade ihop över att en kille inte ville ha henne höll jag på att dö! Det lät på bruden som att hon helt enkelt ansåg att hon var så snygg att ingen skulle kunna nobba henne. Och det stämmer inte för nån. Alla människor tänder en inte. Då höll jag inte käft heller.

Avslutningsvis var jag tvungen att ringa mina kompisar och vräka ur mig och risken finns ju att nån råkat höra en när man kutat omkring i lägenheten  och ut för att röka på farstukvisten blåförbannd och som vanligt ganska högljudd. Så nån tog väl illa upp säkert.
Så vi får väl se vilket mottagande man får imorgon helt enkelt. Men ärligt talat det skiter jag i! För jag kan stå för det jag sa. Och om jag nu är världens bitch så vet jag ju att jag bara var ärlig. Men klart lite ångest har man ju. Inte så kul att bli hatad.

Ja det var allt för nu..

CIAO // ME

Båt tur med grottor..




Idag har vi vart på en underbart båt tur, sett grottor både i och under vattnet alldeles lagun blått vatten. Helt fantastiskt fint! :) De körde som idioter, vattnet bara spruta upp på oss.
Sen när de hörde att vi var svenskar var de helt ekstas börja spela svenks låtar för oss, bland annat ''boten anna''. De trodde att de sjöng om en BÅT! Hahahahahahhaahahah! Men icke de! Kort från den japanska restauangen och från båtturen kommer senare till veckan. Går inte att lägga upp dom här i från, så jävla seegt internet. :/
Men är verkligen fina bilder kan jag lova! Huuua!
Fan att jag missa idol igår, låter verkligen på ME som att de var bra!!

Suck suck! Ylva är och klipper sig här på salongen neranför balkongen undra hur de blir ja? Hoppas de blir fint! Är för feg för att våga de jag! Hahah! Vill ha mitt lång hår kvar!



/C.Hu


IDOL 071012

Jaha så var veckans fredagsfinal av idol över. Och vilket programm! Allihopa var ju lysande!
Tänker också förklara ett uttryck som kommer att återkomma i det här inlägget. Det är frasen om den kramande känslan runt hjärtat. Förklaringen till detta är att det känns som att en lagomt stor kärlekspyssling ger hjärtat en lång varm kram som känns rint hela hjärtat, hela bröstet och man blir alldeles varm, kärleksfull, gråtmild som Kischti och gosig. Och som singel kramar man kudden och önskar att man hade någon mysig snubbe att krama. Så är det.

Vi börjar väl med Jidhe som jag sågade i förra programmet.  För då var han dåååååålig. Men vilken uppryckning. Ikväll var han ju både rolig och avslappnad. Inte alls lika mycket SVT  eller  sport.  Nu börjar han fatta grejen. Kanske han läst här? Hehe

Andreas var först ut och jag älskar den låten. Jag vet jag vet hur töntigt som helst då jag egentligen är rockbrud men smäktande kärleksballader fångar även mig emellanåt. Och som han sonade sitt framträdande från förra veckan. Ojojoj. helt rött låt, helt rätt toer och jag lyckades konstatera att han ser ut som en vuxen Idol-Ola. Han gör iofs fortfarande något konstigt med munnen men skit samma. Det var lysande. Och vilken känsla han hade ikväll. Den här gången var det kärlek. Ja mer har jag inte att säga. Malmöbon med ultraful hockeyfrilla har blivit en stjärna.  Men han borde jobba med scenspråket. Andreas, prata med Daniel och Evelina så är det löst.

Sen höll jag inte koll på ordningen så vi fortsätter med Christoffer. Som jag sa sist var det mitt alldeles egna lilla hatobjekt som jag inte ens brydde mig om att stava namnet korrekt på.  Men det är borta nu. Satan i gatan han sjöng ju trosorna av en. Jag tänkte när jag fick höra vad han skulle sjunga, NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ inte sabba den låten. Men vad jävla fel jag hade. Den satt som en smäck ända in i benmärgen och efter sista tonen fick jag den där kramande känslan om hjärtat som bara skriker ren kärlek. Ojojoj. Det var ju nästan som att man blev kär på fläcken. Ja fortsätter han i den stilen blir han jäkla farlig.

Sedan har vi då stackars Patrizia som också åkte ut. Det var faktiskt lite oväntat. Jag trodde Sam skulle ryka men Daniel harsom vanligt rätt. Hon väljer alldeles för dåliga låtar. Hon gjorde det i fjol, därför rök hon redan i kvalet. Hon gjorde det i år och åkte i andra fredagsfinalen. Och kvällens version av en i vanliga fall bra låt var helt enkelt katastrofal! Och vad hade hon för jävla kläder? Snacka om felpropertionelig klänning. Stor över magen och tajt över höfterna? Varför? Hade det varit tvärt om hade den varit så jäkla snygg men nu. Nej tack! Och bruden har ju röst!  En riktigt bra röst. Och snygg  är hon. Men hon kan helt enkelt inte välja låtar.  Och då är det kört precis som jag sagt hela tiden. Så det så.

Över till nästa idol, Marie. Ja vad säger man. Där satt den.  Som vanligt. Hon är en sångerska av högsta klass och likaså ikväll.  Och vilken energi.  Jag kan hålla med om  de där  tjuten men  samtidigt är de  charmiga.  De visar på personlighet och hur jäkla kul hon har.  Men hennes outfit hade ju en del att önska.  ABBA mössa  eller sjal eller vad det nu varpå huvudet  i guld i kombination  med rosa benvärmare. Njaee  och tröjan var ingen hit den heller. Men jag kom hela tiden på mig själv med att tycka att hon var så jävla snygg, riktig hatkärlek. Jag kan fortfarande inte bestämma mig. Men jag tror hon skulle ha skippat huvudbonaden vad det nu egentligen var. Men i övrigt helt lysande.

Sedan har vi Evelina som  också fick sig en känga  sist. Men jäklar vad hon röjde ikväll. Jag grät nästan och kramandet runt hjärtat var där. SÅ DJÄVLA BRA! Scenspråket var helt perfekt, frisyren avundsvärd, snygg men lite hatkärlek till kläderna. Hon fick de att se ut som en aftonklänning men var fölr sig var de inte särskilt snygga. Men som hon bar upp dem ja så finns det egentligen inget att klaga på. Att hon dessutom lät som Barbra Streisand gjorde ju inte det hela sämre. 5+ tjohoo.

Amanda däremot var jag inte riktigt lika nöjd med. Hon var ju snygg så in i helvete som vanligt (där har ni att lära er Idoler) men jag fick inte ihop rösten med låten. Kan varaatt man är så van att höra den med högre tonart men vafan hon rodde hem det ändå. Och inga sura toner den här gången och närvaron var där. Klart godkänt men du kan bättre tjejen!  Lite fel låt för henne men  inte så dåligt som Patrizias. 

Gathania då, ja jag hatarden låten!!! Genuint avskyr den. Har aldrig fattat storheten med The Ark. Men hon rodde hem det ändå. Nästan så jag började gilla låten lite. Och vad jag är avundsjuk på hennes ögon. Hennes blick är så snygg. Kläderna likaså. Och hon röjde ordentligt. Men som sagt, personligen hatar jag låten.

Så har vi Sam, herre min je. Jag står inte ut med hans pundarröst nåt mer. han sabbar ju låtarna. Och jag vet att han kan sjunga normalt. Det såg vi första gången han ställde upp.  SÅ GÖR DET DÅ! Det här funkar inte längre.  Han låter ju som han rökt på i flera timmar i sträck innan han börjar sjunga. Killen är snygg, han kan egentligen sjunga så VAD FAN HAR HÄNT? Han får mig att sakna Jonah. Ryck upp dig eller åk hem! Gör som du gör på auditions så har du min röst igen, men nu, GLÖM DET! Men du fick en chans till så ta den!

Sen har vi Daniel min älskling. Oh lala vilket framträdande. Jag älskar hans scenspråk och mixen han gjort med låten idag var helt suverän! Jag skulle kunna lovorda honom i ett helt inlägg. Men jag ska besinna mig. Hans scenspråk är galet, han är galet suveränt duktig  och  även om låten är lite tråkig gjorde han den intressant. Och hans outfit var ju bara för kul. Han var rolig ikväll. Det är inte varje dag man får se en galning med en röst man kan dö för iklädd plommonfärgad velourkostym. Och den synen skulle jag inte ha velat missa för allt i världen. LÖÖÖÖÖVE (bonnspråk av Love)

Och sen har vi Mattias, MUMS säger jag bara. Väldigt snygg och japp och Snygg-Erik är återfödd. Ikväll var han bättre än någonsin. Vilken röst han visade upp. Och den sista tonen, ja hade inte trosorna blivit avsjungna redan så rök de där och blev upplösta i molekyler. Herregud vilken ton. Helt tonrätt och lång som kinesiska muren. Den tog ju aldrig slut och man ville att den aldrig skulle ta slut! Ohlalalalalalala.  Dessutom är den kärleksballaden bland de bästa som gjorts  och filmen är hur fin som helst. Det är så man smälter . Fortsätt så grabben!

Ja det var allt för ikväll. Nästa vecka fortsätter jag min följetång uppbunkrad med godis och cola som vanligt!

Ciao // ME

Japanskt

Ja de va va de blev  till middag i dag.
Var på en väldigt tjusig resaurange ikv, var många kök inne i restaurangen.
Man satt som i en fyrkant runt de som laga mat, så man såg hur allt tillagades och naturligtvis spexade de till det. Kastade runt knivar flamberade och jonglerade med ägg med hjälp av endast en stek spade. Coool som bara den! Maten man fick var fan för hundra pers kändes de som, de lagade till eftersom så man han bara äta upp kom de nå nytt, så kan lova att jag rullade hemmåt när vi var färdiga! Men gott som fan var de.. helt klart en upplevelse!!

Middagen bestod av ris med grönsaker i och ägg på flamberat vis, biff stek och friterade aktiga potatis skivor och massa nudlar med massa gott i svårt att förklara laddar upp bilder sen..

Har sett en himla massa underbart fina bilar! Ojojoj! kan ta med mej alla hem om jag fick!! Blir kär i alla vackra plåt bilar som kör förbi! Kan plocka med mej alla i en stor stor resväska hem!!!

Ne nu ska jag sätta mej på balkongen och njuta av den underbara värmen de stackars sista dagarna!!!


Ciao/ C.Hu


Snö i oktober, FY FAN


Jag sitter här och hatar Chu. Verkligen hatar henne. Där sitter hon i värmen, solar och badar och dricker gott billigt vin. Här sitter jag i minusgrader med SNÖ på marken för i helvete. Jag ska aldrig förlåta dig för att du inte bjöd med mig. Fy fan för dig!

Hemtentan är iaf klar och jag är stennöjd. Inte ens pappa hade något att anmärka på av någon underlig anledning. Så det bådar ju gott. Hoppas jag iaf. Ja vi får väl se. Inlämnad är den också. Vi lyckades cykla dit trots isiga vägar. Fast jag fick sladd på bakhjulet en gång och L höll på att åkte i backen ordentligt. Men hon räddade upp det riktigt snyggt måste jag säga..

Fikat med en kompis idag. han hade lyckats missuppfatta mitt mail och kom idag istället för igår. Men vad gjorde det. Jag hade ju ändå inget bättre för mig. Imorgon funderar vi på att festa lite. HALLELULIA! Som jag längtat efter att få gå ut! Dansa och dricka lite alkohol. Trjoho. Man måste ju fira att sitt livs första tenta är över på universitetet.

Har såklart tittat på idol ikväll men ni får tåla er lite med recensionen. Den kommer efter utröstningen.. Men ikväll var det en hård kamp. Vet inte riktigt vem jag vill ska ryka men jag håller nog ändå på Sam. Jag har jävligt svårt för has pundarröst. Ett tips Sam: en låt som passar dig är Roxanne från filmen Moulin Rouge. Där skulle pundarrösten funka. Värt att tänka på.

TA MIG HIT!!!!!!

image2



Ciao så länge// ME

Vänstertrafik

Utan för där vi bor är det en ONLY ONE WAY gata, men tror ni att de har fatta de? Nope, kör fram och tillbaka som galningar! Sen att det är vänster trafik, så igår när ylva skulle hoppa in i framsätet hoppa hon nästan in  i förastolen. Men hon av böjde när hon såg ratten! Men de e ju de vi e van i sverige! Hahah!

Sen att de kör som galningar gör ju knappast saken bättre!!!

/ C.Hu

Nu ha de gått 5 dagar.

Har hunnit med lite allt möjligt, sola o bada shoppat lite saker och sprunge runt både hit o dit. Sett bar gatan men är himla lugnt nu mot för de brukar vara, men ändå mycket party. Igår va de en norsk 17-18 åring som ramlade och slog ut framtänderna helt sjuk hur full måste man inte vara för att lyckas med nå sånt. Hemskt hemskt! Skulle de va jag vet ja inte va jag skulle göra....
Har iaf 30+ på balkongen nu o klockan är 18:17. Inte illa!!

Ikväll ska vi ut och äta med pappa, så vi får väl se va de blir för gott! De har ett himla gott vin här, synd man inte kan ta med en massa hem eller att de funnits i sverige. En flaska vin kostar 1 pund ungefär det är 16 svenska kronor. Tänk om de kunde vara så i sverige, men icke!

Har fått en himla motion iaf, kutar upp o ner för en backa som e säkert 200-300 m o super brant totalt rätt upp, o den går vi i minst 4 ggr perdag, plus att man springer om kring hela dagarna. Så kommer komma hem och vara fitt som fan! Hahah!

har handlat färskt kött hos slaktaren och massa färsk frukt på fruktmarknaden kan lova att det inte är som skit frukten hemma, hua det är nå jag alltid saknar när jag far hem. Och pappa kommer ja ju naturligtvis sakna igen.

Ne nu blir de en dusch så man e redo för att ut och möta stan och äta middag!

Solskens hälsning från....mohahah!
/ C.Hu

Hemtenta och isvindar

Sitter här och pluggar. Faktiskt. Okej då jag försöker iaf. Är dessutom en hemtenta så det är viktigt att det blir bra. Men jag kommer ju ingenstans! Ingen av böckerna står det något bra i. Surt måste jag säga. Och jäkla C som är i utlandet och solar sig. Här sitter man i det svinkalla höstvädret med stadens obligatoriska isvindar i stormstyrka. Inte fullt lika kul. Men men. Vad gör man inte för att få sig en utbildning och ett bra jobb.

Önskar jag kunde vinna på lotto. Eller bara lite pengar. Skulle vilja boka en resa till Chamonix vecka tre och pressa puder ordentligt. Och köpa en snygg röd kappa. Uppdatera garderoben lite. Men men drömma kan man ju.

Nej dags att gå tillbaka till arbetet. Hörs senare!

Ciao//ME

Resan hit till värmen

06:00 väcker älsklingen mig efter att ja hunnit sove ca 1 tim

06:55 vaknar jag och inser jag ska åka om 5 min mot Staden.

07:00 är vi på väg

08:05 hämtar vi Ylva

08:45 checkar vi in

09:20 tog jag förväl av alla nära och vi gick genom tullen.


Så långt allt väl, kom till sthlm oskadda flygturen gick oerhört fort, känndes de som.
Efter mycket knas hade vi hitta ankommande väskor och fått vårat bandage och hade förflyttat oss upp över arlanda, medans vi låg på en bänk och surrade skriker Ylva plöstligt till. Hon såg sin släkting som vare i utlandet väldigt länge. Så vi följde med dem ner på Olerys och surrade och Y drack lite öl för att lugna nerverna inför flygresan. 15 min innan incheckningen stänger kommer vi på att det är dax att skynda sig lite, springer upp och knölar ut väskorna ur ett skåp som vi fått hjälp att få in, skåpet var ABSOLUT för litet för 2 över fulla väskor. Hann precis  checka in väskorna med en marginal på 5 min.  Så väl var de gott, han med planet och fick någorlunda platser bredvid en trevlig pratsam gubbe från Åbo. Maten på flyget var skaplig, men fy va segt de var, 4tim 50min tog det, var som en sardin jävel när man klev ur planet, flygplatsen var liten men fan för stor för två flummiga norrlänningar. Hahah! Ylva fick sin väska efter ca 10 min själv fick man vänta hundra år till, var helt jävla säker på att min väska hamnat i södra kina. Men sen kom den.  Hade en lapp på med ''Heavy 22 kilo'' Hahaha.

Fortsättning kommer sen datorn e totalt fucked up, äter upp texten när ja skrive en hel roman. SKI SKIT SKIT!

Nu blir de mat, hörs senare!
/C.Hu

Fortsättningen...


Väl ute vid bussen som skulle ta oss till Ayia Napa kom det mera strul, buss killen fattade inte vad vi menade med att vi bara skulle åka med att vi bara hade flygsstol och transfer. Till slut fattafe han att vi skulle med iaf och väskorna lastades in.Då vart de försenat för bagage bandet hade trassel så tog 30 min innan vi äntligen tog oss från flygplatsen. Tog 1 timma ut hit och där mötte pappa upp oss, killen på ving sa att de var ca 200m dit vi skulle från där vi vart av släppta, men tjoho var nog snarare 2kilometer. När vi väl kom hit och hade pratat lite och äntligen lagt oss som jag väntat på ca hela dagen var de ett sju helvetes liv här utanför, fulla britter som skrek och krossa flaskor och mc och bilar som for för bi och körde som idioter och poppa musik för hela slanten.  Men till slut lyckades ja somna, men vaknade igen då pappa kom hem halv 8, så är trött som en gnu även i dag! Ikv blir de sova av. Nu i dag har vi vandrat runt lite och kollat i affärer och handlat mat, kollat in stranden och tagit oss ett dopp i de blå. Nu e vi hemma igen och ska duscha och dra upp till pappa och kolla läget där. Sen blir de väl middag och lugnt. Är helt slut, fortfarande ont i rygg och nacke efter sardin flyget. Suck
Har även kollat efter nå fin present till min älskling. ;) Hihi!

Saknar han nå sjukt!

/C.Hu


Exakt 24 timmar

Tills jag sitter på flyget mot Cypern. Känns väl så där, ska helt klart bli skoj att träffa pappa, men känns inte nå skoj att lämna älsklingen som sagt! Men gud vad underbart de kommer bli att komma hem. Och lite solbränna in för höst och vinter mörkret är ju alrig fel. Hot hot! Har iaf packat det sista nu jag som var så stolt att väskan inte ens var halv full, tills pappa ringde igår och berätta att han ville ha en massa saker med sig, så det resulterade till att väskan vart totalt PROPP FULL. Men men, på vägen hem är de ju mindre saker.
Prata med Y igår om vad tusan vi ska roa oss på arlanda med i flera flera timmar. Innan flyget går från Arlanda. Ska nämligen flyga 2 ggr samma dag, så vi får väl se hur de går för Y och mina öron. Mina öron hatar att flyga och Y lika så, hon har tjata om hur nervös hon var sen vi boka resan. Haha, så det kan bli som de blir. Sen två stycken flummon som vi kan bara bli tok, lär väl tappa bort oss på arlanda eller glömma passet hemma. Hah, tur att jag är en sån ansvars tagande människa som kan hålla koll på oss.

Körde faktiskt lite bil igår, H nya audi, var lite spännande att köra en helt ny bil, nog för de inte vara långt med kan nog vara bra ändå att testa lite olika saker, sen körde jag hela vägen till Pappas hur i dag med Mamma när vi skulle hämta sakerna, och det gick galant om jag får säga det själv, så himla stolt över mej själv. Längtar faktiskt mer o mera tills den dagen jag har de där dumma körkortet och kan ta en sväng med bilen HELT SJÄLV! Men fy så läskigt det kommer vara. Ingen som kan svara på om jag gör rätt eller fel. Men de kommer nog att gå fint.

Helgen har vare kanon, tage det cool lugnt, drack lite vin igår och spela nya Buzz. Skönt att bara chilla ibland också! Men fy så sämst det gick för mej, förlora faktiskt hela tiden förutom en enstaka gång. Och det känndes riktigt skönt!

Även veckans hemskaste upplevelse.

Karln min skulle göra rent hos ormen. Så han bad mig hålla i han så länge medans han tvätta skålen osv, ja och där stod jag med ormen i handen som så många gånger förr. Inte är de nå farligt inte, de har ja ju gjort för. Men Han hade inte äte så lite skraj var ja ju eftersom han blive riktigt tuff på slute. Och mitt i allt så sätter han nosen mot min tumme och fräser som en ilsken katt! Kan ju lova att jag gav han till J ganska snabbt! Fy fan så rädd jag vart, trodde helt seriöst han skulle bita mej, huuua! Så de va nog sista gången på väldigft väldigt länge innan han blir min kompis igen. Hemska djur!!!


Nästa gång vi hörs bli i varmare breddgrader!

/C.Hu


IDOL 071005

Jaha så här kommer veckans uppdatering av Idol 2007. Första fredagsfinalen. Äntligen är det igång på riktigt. Tjohoo!

Vi börjar med programmledaren Peter Jidhe. Men vilken katastrof! Herregud! För det första, men raka dig människa. Han såg ut som en pubertetspojke som odlat skägg för första gången. Och sååå jävla tråkig. Det är inte sportstjärnor du intervjuar nu. Det här är rolig tv! Nej han måste bättra sig, annars kommer TV4 att bittert ångra att de stal honom. Då får de väl klämma in honom på sporten eller nåt tills de blir av med honom. urk. Nej fy vad tråkig han var. Ämnet One hit wonders var inte heller någon direkt hit.

Först ut var Marie. Vilken frisyr! Inte särskilt vacker men den passade ju ihop med låten. Låten ja den var ju en one hit wonder men den är bra skön. Men vilken röst den bruden har. Men måste säga att hon såg bar skum ut emellanåt. Vet inte riktigt vad hon höll på med där på sen men ibland liknade hon en bajsnödig höna. Älskade stövlarna! De var jävligt snygga. Och t-shirten var helt okej! Ja ett väl godkänt får hon.

Sedan har vi Christoffer. Mitt alldeles egna hatobjekt. Jag gillar inte han alls. Värdelöst låtval, den låten började man hata redan i fjärde klass då folk sjön oallalala lång ohallalala lånkalsong och det sitter i än. Fy. Dessutom ser han ju ut som något katten släpat in, den frisyren är inte smickrande lilla gubben, speciellt inte tillsammans med moppemustaschen. Sedan har han en galen blick i ögonen och scenspråket saknar en hel del grundläggande delar. Nej här snackar vi KATASTROF!

Sam
då vår alldeles egna lilla pundare. För det är ju precis så han låter. Falsetten var okej men han sabbar ju hela upplägget med pundarrösten. Sen passade inte låten honom. Eller så passar hans röst inte till nåt. Om han bara får bort pundaren ur det så kommer det att bli bättre för röstresurser har han. Nej det var inte bra.

Sedan har vi då stackars Anastasia som åkte ur. Men det var förståeligt. Hon valde helt fel låt. En låt i princip ingen har hört talas om och det i kombination med hennes väldigt speciella röst gör att svanska folket inte hänger med och då ryker man. Tack och hej liksom. Rösten hennes känns som att den skulle passa bättre i ett operainspirerat rockband som Nightwish. Den är bra och bruden kan sjunga men den är väldigt speciellt. Sedan att hon kombinerade det hela med en hiskeligt ful plommonfärgad klänning, lidande uppsyn och knallrött hår gjorde inte saken bättre. Hej då!

Sedan har vi Daniel min egna lilla favorit. Vilken röst den killen har. Och för er som inte vet bättre, de låtar han väljer är svåra som faaan att sjunga och han sätter dom varenda gång. Hans scenspråk är galet och facinerande och han bara skriker energi. Sen älskade jag jackan! Låten är iofs lite tråkig men han fick den att svänga. Som Daniel 2 sa, den här skitlåten haraldrig varit bättre. Bara att hålla med! Men han får passa sig lite då de senaste 2 låtarna varit väldigt lika. Ricken finns ju att folket ledsnar på det. Dags för ett nytt sound även om han är skitbra på det han gör!

Sedan har vi då Evelina som knappt lämnar något intryck alls. Skum klädsel inriktat på hiphop som ja jag vete fan. Inte helt klockrent men inte heller helt avskyvärt. Men fint ansikte har hon och håret var jättefint! Jäkligt bra röst men tyvärr valde hon som många andra en skräplåt. Dessutom har hon trååååååkigt scenspråk. Nej hon lämnar helt enkelt inget avtryck.

Sedan har vi heartbreakern Mattias. Vilket yttre! Snygg som få är han. Men i övrigt gjorde han inget vidare ifrån sig. Fruktansvärt tråkig låt men han satte den hyffsat. Tyvärr inget man kommer ihåg. Men jag sitter här och fuinderar på om han kan bli nästa Snygg-Erik. Rådålig i början men blir kvar på sitt yttre som sedan efter några program smäller till och blir helt livsfarlig. Ja det får vi se!

Sedan har vi Patrizia som alltid lyckas välja dåliga låtar! Hon har rösten men inte intelligens nog att ta låtar som folket kan. Vilket gjorde att hon åkte ur redan i kvalet ifjol och att hon kommer att sitta osäkert nu. Sedan kunde man önska mycket mer av stylisterna här. Skippa sjalen! Jisses hon såg ut som man gör på gatan en svinkall höstdag. Lär av Marie eller Daniel! Sedan är hon ganska tråkig på scen bruden. Lite attityd tack! Eller åtminstone en glimt av en personlighet om det finns någon där.

Sendan kommer Amanda en annan favorit! Jisses vilken röst och klockrent låtval! Välkänd och passade hennes röst perfekt! Okej kanske det var lite falskt ibland men det märktes inte. Så ska en hes röst låta Sam! Och vad jävla snygg hon var. Så man nästan önskade att man var lesbisk. Synd bara att hennes blick flackar omkring emellanåt och hon ser ut som ett skrämt rådjur.

Veckans totala överraskning var Gatania. Vilket sväng!!! Perfekt låtval, en låt alla kan som hon rodde hem med bravur. Och ska jag vara ärlig har jag inte riktigt gillat henne tidigare. Hon kommer att bli riktigt farlig om hon fortsätter så här! Och sminkningen gav henne en blick att dö för. Även kläderna var schyssta. Det här var ett lysande uppträdande som fick mig att börja svänga mina lurviga hemma i lägenheten.

Sist ut kom Andreas vår glade och numer ganska snygga skåning. Hur fan stog frugan ut med den gamla frisyren kan man ju fråga sig? Bra låtval men alla tonerna satt inte helt där de skulle men det kan man leva med. Det jag störde mig mest på var att han inte hade någon direkt känsla när han sjöng. Den låten vill man ska kännas ända in i hjärtat och får en att börja gråta. Det gjorde den tyvärr inte och man fokuserade istället på annat som hur konstig hans mun ser ut ibland när han tar i. Eller så distraherade hans mun en från känslan. Jag vet inte riktigt men något gick snett. Kanske var det hela hans scenspråk. Men en sak ska han ha kredd för. Eftersnacken var ju klockrent!


Ja det var den fredagsfinalen det. En hel vecka kvar till nästa är alldeles för långt. Vi får väl se vad Idolerna hittar på då.

Ciao // ME

Snoppmätartävling på telefon

Vissa kvällar är bara sjukare än andra. Sitter hemma i godan ro och ser på film och äter mitt lördagsgodis så ringer telefonen. En av mina polare som ringer på storfyllen och ska prata. Men jag får prata med hela festen. På något sätt lyckas det balla ur totalt och jag lyckas på något sätt dra ihop en klassisk snoppmätartävling via telefon. Men det visar sig att killarna är för fega så min stackars konpis får inte se någon show. Men bara att lyssna på diskussionerna gör att jag skrattar så jag gråter. Hela samtalet var en uppfriskande fläkt i min annars ganska tråkiga lördagskväll. Har ett ton saker att göra,speciellt plugga men har helt enkelt ingen lust. Har åtminstone klarat av städningen. Ska bara skura imorgon och damma av lite. Och så ska jag tvätta. Det är definitift dags! Har snart inga kläder att ta på mig. Eller snarare jag har inga kläder att ta på mig. Men det har jag imorgon.

Det var allt för nu.

Ciao // ME

Min våg är knäpp

Det är nåt fel på min våg. Jag lovar. Jag fattar inte. Jag simmar mellan 1 och 3 gånger i veckan vilket är ca 100 ggr mer än jag gjort nånsin förut. plus att jag äter mycket bättre. ja inte helt perfekt men mycket mycket bättre. Men så fort jag ställer mig på vågen har jag gått UPP. Hur fan funkar det?? Och jag känner mig fetare. Jag fattar ingenting. Verkligen ingenting. Måste vara fel på vågen. Batterierna är väl slut eller nåt. Men konstigt är det.

Nu ska jag titta på idol.

Ciao // ME

Älskade alkoholiserade vän

Vad gör man när man börjar inse att en av ens vänner håller på att bli alkoholiserad? När man tänker tillbaka och ser att personen haft problem länge. Och att man inte kan göra någonting åt det. Jag har verkligen ingen aning. jag har en vän som har problem.  Hon dricker alltid  tills  hon spyr eller däckar. Hon kan helt enlekt inte bara nöja sig med ett glas vin.Hon dricker fast hon har magkatarr. Hon har dargit sig undan från sina vänner och umgås bara med pojkvännen som dricker lika mycket som hon gör. Och så har hon gjort sedan första gången hon drack  sprit. Hon försvinner tillsammans med någon kille, festar jämt. Missade massor av skolan. När man än ringer har de varit på systembolaget senast dagen före. Om det så är tisdag eller lördag.  Hon har ingen kontroll när hon dricker, ligger runt (faktiskt inte nu sen hon blev tillsammans med sin pojkvän), glömmer bort stora delar av kvällen eller så tar hon sig inte ut över huvud taget  för hon blir för full redan på förfesten och hon har alltid sagt att sex blir  bättre när man är  lagomt berusad. 
Hur hon klarar jobbet vet jag inte. Hon är alltid där men i vilket skick hon är i vet jag inte riktigt. Men hon dricker ofta kvällen innan hon ska jobba. Speciellt om hon jobbar helg.

Det värsta är att man inte vet vad man ska göra. Tar man upp det går hon i försvar eller skämtar bort det. Säger att det är ju ingen fara med magkatarren. Som jag är helt säker på att hon fick pga alkohol.  Och samtidigt är det verkligen vår sak att ordan upp? hennes föräldrar har aldrig gjort något, utom att skylla på oss andra när hon spårat ut för mycket.

Jag är helt enkelt orolig och vet inte alls vad jag ska göra.

Ciao // ME

Tror du att du är gud eller?

Började morgonen med att lacka ur totalt. Som jag skrev igår ska jag tatuera mig och hade ju egentligen tänkt att göra det på ett annat ställe. MEn eftersom de inte hört av sig på 2 månader lessnade jag och gick till en annan studio. Så jag tänkte att jag åtminstone skulle höra av mig till killen som skulle ritat den första gången och säga att det inte blev nåt så jag skickade ett sms. Typ det har blivit ändrade planer, hoppas det inte är för mycket besvär. Så vaknade jag i morse och ser att jag fått ett svar. Då har den djäveln inte ens börjat med det!!!!!!!!!! PÅ 2 DJÄVLA MÅNADER! Herregud vad tror han att han är? Gud eller?? Alltså i en sån liten stad som de är verksamma i har man inte råd att förlora kunder. Speciellt inte på det sättet. För ett sådant rykte sprider sig och kundunderlaget är inte direkt lysande. Jaja de får skylla sig själva. Idioter. Jag menar hur djävla svårt ska det vara att måla en enda djävla bild? Inte fan borde det ta över 2 månader iaf. Jaja nu får ju jag min ändå. Haha där rök en kund till.

Ciao // ME

En vanlig Tisdag.

Så en så sjukt snygg jacka på Mq här om dagen, synd bara att jag lovat mej själv att jag ska köpa en lite längre jacka i år. En jacka som går lite längre ner än till midjan så jag slipper gå och gräma mej hela vintern i år också att jag håller på fryser häcken av mej. Såg en gör fin peak jacka på stadium och även en Everest jacka. Tror jag ska ta och kosta på mej de i år faktiskt. Så räcker den lite längre för hoppnings vis. Så man slipper springa och köpa ny jacka precis varenda år. Fast känner jag mej själv rätt kommer jag att ha övertyga mej själv innan nästa vinter kommer att jag är i STORT behov av en ny jacka, eftersom det är såå himla trevligt att slösa pengar på en massa underbart vackra kläder! Skulle även velat ha tagit och fyllt på smink förådet lite, med en massa nya frächa grejer och en ny rymlig smink väska och massa härliga ögon skuggor i många fina färger.. Så tror nästan att jag ska ta och göra de något fram över.  Är även på jakt efter ett par vinter skor. Vet precis hur jag vill att de ska se ut, men hittar dem inte någon stans. I och för sig så har de ju knappt hunne bli riktig höst ännu så de har väl inte hunnit tagit hem allt för vintern ännu, men jag tycker att de alltid brukar vara ute i så god tid med sådant! Men inte i år bara för att jag för en gång skull i hela mitt liv tänkte göra klart allt sånt innan vintern var här. Vill ha ett par låg klackade skin stövlar med foder. Hellst bruna. Men svarta går också bra!  Men men, jag får väl fortsätta att spana tills de dyker upp..

Såg på ''Desperata Hemmafruar'' ikväll på kanal 5, den serien blir bara bättre och bättre ju längre in i programet det går. Det är så spännande att jag blir lika galen var enda gång det tar slut och jag inser att det ännu en gång är en hel vecka kvar tills nästa program kommer. Det är det ända program som jag verkligen följer. Är inte riktigt för det där med att vara besatt av tv, tycker det är lite överdrivet. Vissa är så besatt så att när man frågar typ, '' ska vi ses ikväll? ''  '' Ne men gud det hinner jag inte jag ska se de de  och de på tv ikväll'' Men alltså va då! Ja menar hur kan man viga hela sin fritid till en dum tekniskt pryl? Ja det är va jag tycker om den saken. Tv för mej är någon jag roar mig med medans jag har tråkigt och inte har något bättre för mej, plus att börjar man än en gång följa ett program på tv så blir man ju bara less av att man missar det! Så då är det lika bra att helt enkelt skita i att börja följa skiten. Inge ont om tv, den är bra trevlig ibland också, men vissa blir helt enkelt för besatt.

Ne nu blir det en varm skön dusch och sen ska jag på dejt med kudden!

Hears / C.Hu

En död bajsbrun svan = mode?

Ikväll på kanal 5s serie So you think you can dace fick jag världens chock. Programmledaren ser ju ut som en IDIOT! Det ser ut som om hon har dödat en svan, färgat den bajsbrun och hängt den runt midjan. Jisses!!! För att toppa det hela har hon en ful flätad frisyr med två fjärilar isatta varav den ena är blå. Ja vad säger man. Groteskt!!!

Det var allt

Ciao // ME

Vilken början

Jaha så är man inne på en ny vecka igen då.Och vilken böjan det blev. Åkte hem till mamma och ägnade hela helgen åt att skriva min uppsats. Jag fick liksom inte till det. Dessutom rasade jag liksom ihop så jag sov konstant. Så skulle jag åka hem igår och det blev lite stressigt. Inser när jag sitter på tåget att mina hemnycklar inte finns någonstans. Börjar ringa runt för att få tag på vaktmästaren eller någon som kunde låsa upp eftersom extranycklarna låg så lägligt kvar inne i lägenheten. Men receptionen var stängd och vaktmästarna hade slutat. Träffar en tjej ifrån klassen som bor alldeles bredvid mig när jag kliver av tåget som erbjuder sig att hjälpa mig. Så när vi kommer upp till lägenheten letar vi fram hyreskontraktet och får tag på hyresvärden. Som visar sig inte  vara någon hyresvärd och som upplyser mig om att ingen kan hjälpa mig förrän tidigast imorgon bitti.  Skitskoj, eller inte! Jävla idioter. Jaja tjejen erbjuder mig att sova över och jag fixar så att en tjej som pendlar hemifrån tar med mina nycklar till skolan. Det gick iaf bra att sova hos den här tjejen. Hon är jättetrevlig och så men nog fan var det pinsamt! Så hon fick mina extranycklar ifall nåt skulle hända igen. Jaja det löste sig iaf så nu sitter jag i min lägenhet. Men hur sjukt är det inte. Ingen kan offra en kvart på att hjälpa en in i lägenheten. Och man får inte ens spika upp en djävla tavla. Det är fan helt makalösa. Dessutom får jag inte in min egen säng.. Nej dags att byta bostad!

Katastroferna avlöste varandra iaf. Har väntat på att min djävla tatuerare ska höra av sig i 2 månader nu och lackade tillslut ur totalt. Så jag bestämde mig för att byta till en här där jag bor som jag vet ska vara väldigt bra. Kommer alltså dit vid 1 idag och ska be dem rita motivet åt mig och boka en tid.  Jaha  efter en stund kommer det  ut en äldre herre och frågar om jag behöver hjälp. Börjar prata och han avbryter mig mitt i och berättar att han har några böcker med älvor i. Jaha säger jag som redan vet precis hur den ska se ut men han bara går iväg och hämtar böckerna och lämnar mig med dem. Jag tittar iaf och hittar några bilder som överrensstämmer med det jag vill  ha.  Men ingen kommer tillbaka. Så jag sitter där i närmare 2 timmar innan her surpuppa kommer ihåg mig, antagligen eftersom jag börjar stryka runt själva tatueringsrummet. Då skickar han ut sin medarbetare. Han är iaf trevlig och lyssnar uppmärksamt och fattar precis vad jag vill ha och vi dividerar lite om vingarna och så. Sen får jag vänta en liten stund till så kommer en tredje kille ut och bokar en tid till mig. När jag ringde och pratyade med dem så sa de att de hade fullt ända till slutet av november så jag tänkte att ojojoj vad jag kommer att få vänta. Men jag fick en tid  redan 16 november. HALLELULIA! Så nu är det bara att börja vänta. Ska påminna Daniel som han heter om några veckor om att han ska rita motivet bara och kolla det. Tjoho! Äntligen blir det av! Lovar att lägga upp en bild när den är gjord.

Så vilken början på veckan. Skönt att vara ledig imorgon.

Ciao// ME

EN VIKTIG DAG!

2007-11-01
Kl 19:00
Timrå IK- Djurgården IF

Fan va spöö Timrå kommer få!
Och skulle det inte bli så så tänker jag äta upp min hatt!
I promise!!

Fisk Biffar ?

Ja ikväll blir de fiskbiffar till middag! Vet inte hur de smakar! Men efter kvällens middag ska jag ge en resume på om de var ris eller ros! Vi ska testa de med dill och citron.




image1


Nu kan jag samman fatta med att det vara inge vidare, smaken vara okey. Men konsistensen vara hemsk! Var som en blandning mellan stekt fisk och fisk bullar! Eller mera som stekta fisk bullar! Så ja jag vet inte om jag kan rekomendera det. Fast det beror ju natrurligtvis på va man har för smak men jag personligen äter hellre bara lax varför göra de så komplicerat... Så av 1-10 blir det max en 3.



/ C.Hu

Orklös

Känns precis som om jag ska bli sjuk, ingen ork till någon ting. Orkar knappt ta mej ork till att skriva nå vettigt här.
Tänk att bli sjuk nu när man bestämt sig för att åka till utlandet.  De vore ju de lyckade det. Not!
Jag vet inte har inte så där super lust att åka känns det som i dag, vet inte om det är för att hela dagen känns meningslös. Eller om de är för att jag egentligen inte vill åka ifrån alla här hemma alldra hellst min kärastre. Men men de brukar ju ordna sig när man kommer iväg.. Skulle ha vart på Apoteket och på Inte bara sport i dag också. Men de känns jävligt tungt att släpa sig dit nu. Men man lär väl måsta göra de...

Satt än en dag och läste om '' Madeleine Fallet'' blir lika förvirrad varje gång. Kan de inte få ett slut snart. Tänk om den stackars ungen fortfarande lever. Hur ska hon då känna? Vad ska hon tänka? Om de är någon som har rövat bort henne så fan ta den. Hatar när saker ska gå ut över barn. De stod ju i tidningen för någon dag sedan att de trodde att de kun de vara någon kvinna som hade jobbat på hotell anläggningen som hade fått sparken som hade blive sur över de och skulle hämnas. Så de va därför hon skulle ha tagit Madde då. Men allt verkar ju så himla osamanhängade hela tiden så man vet ju inte va man ska tro. Suck. Låt de hela få en lösning! Snälla.

/ C.Hu

Nu kan nedräkningen börja..

Nu har jag äntligen bestämt mig och bokat resa, så om precis en vecka bär det av till Papi i cypern. Har velat av o an här nu flera veckor, men nu har jag äntligen taget steget och bokat! Så hoppas det blir kul. Ska bli himla skoj att träffa Papi är ju väldigt många månader sedan nu. Men ska bli trist att åka bort från min underbara pojkvänn. Men kan nog vara nyttigt också att få sakna, har iaf intalat mig själv det. Bokadet av resan gick fort tog tio minuter, och innom loppet av femton minuter hade jag både bokat och betalat på banken. Nu har man lagat mat också, spaggetti och köttfärssås blir de idag. . mumsigt! Får återkomma nå mera under kvällens gång för nu är det dax för middag!

Take Care / C.Hu

Äntligen kan man slappna av

Då var jag äntligen klar med uppsatsen jag suttit med i flera dagar. Egentligen var det inte särskilt svårt men varför skjuter man alltid upp allt till sista sekunden? Hade jag varit smart hade jag gjort klar den innan helgen så hade jag kunna göra en massa annat i helgen istället. Inte för att det egentligen kännts som att jag missat nåt men ändå. trist att sitta på helgen.

Är hemma hos mamma nu. Har varit mysigt men ska bli skönt att åka hem till lägenheten igen. Något som pappa tycker är helt lysande. Jag måste hålla med honom. Det är ett gott tecken när man vill åka hem till sig själv istället för att längta hem till mamma.

I samma veva har det ju blivit att jag inte träffat mina gamla kompisar så mycket. Men det har liksom inte gjort nåt. Tror det hänger på att jag vill tillbaka och se till att få lite fler nya kompisar. Jag har bott i den här byhålan så länge och går man ut är det alltid samma människor och samma intriger. Det är skönt att ha kommit till ett nytt ställe där det blir lite nya intriger och så. Inte för att jag inte älskar mina polare men jag hade helt enkelt ingen lust att festa hemma. Sen var det skönt att bara få slappa omkring hemma. Så fort jag kommer hem till mamma numera rasar jag bara bara ihop. Det är som att jag samlar kraft här. Som att det är här jag får slappna av helt och reflektera över allt som hänt sen sist. Sen är det skönt att bli uppassad. Slippa laga mat (även om det ibland leder till att man får äta nåt man inte är särskilt sugen).

Har iaf bestämt mig för att börja leta efter en ny lägenhet. Pappa höll med mig där igen. Speciellt genom att jag längtade hem till lägenheten. Sen trivs jag inte riktig i den jag har. Den duger men den känns inte helt och hållet som min. Jag får inte ens spika upp en tavla. Vill ha en som jag får behålla över sommaren, som jag kanske tom kan få byta tapeter i. Och en där jag får in min egen säng!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så bara att börja leta.

Det var allt!

Ciao//ME

RSS 2.0